Widok

Levosert wkładka spiralna, gdzie można tanio kupić?

LEVOSERT wkładka spiralna, gdzie można w Gdańsku tanio kupić ? Z góry dziękuję za wszelkie informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podpinam się pod temat, bo sama wkładka mnie zainteresowała. chciałabym już skończyć z tabletkami, jakoś mam wrażenie że to po nich tak przytyłam i ogólnie przestała mi już odpowiadać ta forma. macie może jakieś doświadczenia z wkładką hormonalną?
Chyba w każdej aptece - ginekolog musi wypisać receptę - ja tak włanie zakupiłam. Na DOZ można kupić za 333zł
https://www.doz.pl/apteka/p109647-Levosert_52_mg_system_terapeutyczny_domaciczny_1_szt
właśnie gin mi ją ostatnio polecił, szukam informacji na jej temat przed podjęciem decyzji. odczuwa się ją potem, przy zbliżeniach itd?
koleżanka mi mówiła, że nie odczuwa. też ma levosert. w sumie, może tak być, bo wkładka zakotwiczona w macicy, więc moża faktycznie jest niewyczuwalna
Mogę potwierdzić na własnym doświadczeniu:
-nie odczuwa się jej,
-libido nie spada,
-założenie jest bezbolesne, jedyny dyskomfort to taki, że zakładasz ją podczas okresu.
Koleżanka straszyła mnie, że założenie strasznie boli, a plamienia trwają miesiącami. Mój ginekolog zrobił to bezboleśnie, a plamienia trwały zaledwie kilka dni. Polecam dr. Bierżyńksiego z Gdyni, 10 minut i spokój na kilka lat.
Też mam wkładkę levosert i kupowałam w aptece - receptę wypisał mi mój ginekolog - koszt w aptece 330zł, za załozenie nic nie zapłaciłam, bo mam dodatkowy pakiet wykupiony w pracy, wiec akurat tu mi sie udało :) Nie odczuwam problemów żadnych, założenie troszke bardziej bolesne niz zwykle badanie gibnekologiczne, ale da sie przezyc.
Też mam tą wkładkę i na początku obawiałam się jak to będzie zakładane, to będzie ból - ale nic z tych rzeczy, może niewielki dyskomfort, ale nie nazwałabym tego bólem. Nosze wkładkę już 5ty miesiąc i jak do tej pory wszystko jest ok.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mam problem z penisem. Nie staje (6 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Implanty zębów (61 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

do góry