Widok

Lili Marlene

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy macie dobre opinie o saloniku Lili Marlene w Gdańsku?
Jeziorko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to jest??? ;)))

:) taki malutki, przyjemniutki salonik kosmetyczny w Gdańsku, blisko Kościoła Św. Mikołaja (poniżej). Pierwsze wrażenia są dobre, ciekawam co potem :)

Jeziorko
tez bylam ciekawa tego saloniku. z zewnatrz wyglada niezle... nie bylam tam jednak, wiec nie wiem. kiedys tylko widzialam srednio urodziwa panią stamtąd wychodzącą, ale to jeszcze wizytówką salonu nie jest :)
no mam nadzieje, ze nie jest!!! ja rowniez stamtad dzisiaj wychodzilam ;D
Jeziorko
hahaha! no i ja tez moze za jakis czas bede wychodzic ;)

i jakie wrazenia?????
dopiero bylam na "diagnozie" i jestem umówiona na pierwsze męczarnie za tydzień, dlatego byłam ciekawa Waszych opinii - zawsze jest czas na ucieczkę, gdyby co :)
Hmmm... a mi pierwsze co przyszlo do glowy to lokal w Sopocie o tej samej nazwie :-) nie bardzo sie nadaje na wesele, wiec sie zdziwilam, ze ktos pyta.

mi tez eljaza!!!!!!!!!! hihihihi i pomyślałam sobie ze ktos chce tam robic przyjęcie weselne, ale ubaw!!! buhahahaha

daj znac Jeziorko jak juz bedziesz po. ciekawam wrazen... :)
pozdrowionka!
i jak tam wrażenia ???? Ja umówiłam sie tam za 2 tygodnie....

ah! zapomnialam o tym watku :)
no wiec.. mi sie podobało (zasnelam chyba z 3 razy - oczywiscie nie w trakcie oczyszczania) i jak na razie moja buzka jest gladka, swieza i ladniejsza :)
Ja mam problem z naczynkami i niestety alergie na niektore kosmetyki (np Dermike) i pani musiala troche poglowkowac co mi zaaplikowac, ale udalo sie... mialam oczyszczanie + brwi+ masaz (cudowny!!!) + maseczke + maseczka na dlonie+ jeszcze inne sprawy ale nie wiem jak sie fachowo nazywaja. Oczyszczanie bylo metoda tradycyjna - nie mialam pozniej zadnych zaognien czy zakazen. Czystko i schludnie. W kazdym razie wrazenia mam jak najlepsze i ide tam na zabieg nawilzajaco-odżywczy za tydzien i pozniej jeszcze ze dwa... MAm nadzieje, ze nie byl to przypadek :)
Dziewczyna rowniez doradzila mi w sprawie dalszej pielegnacji i jest fajnie.
Moze to jest w sumie normalny standard - ale dla mnie na plus. I cena tez do zaakceptowania.
Jeziorko :)
Jeziorko ja jestem umówiona na oczyszczanie plus jakis zabieg nawilżający. Powiedz ile zapłaciłaś (jesli to nie tajemnica ?) i na czym polega ta pilęgnacja dłonie bo bardzo mnie to interesuje...

to nie tajemnica - chyba ze ktos wykazuje :) zaplacilam 120 zl (aha jeszcze bylo w tym usuwanie wasikow). Moze pielegnacja dloni, to za duzo powiedziane - to gratisowa maseczka na dlonie, czyli jakies mazidlo, rece ida w rekawiczki foliowe i takie "kuchenne" i pod kocyk i sie nawilzaja. Zapewne za pielegnacje z prawdziwego zdarzenia trzeba placic osobno. W kazdym razie jest to gratis do oczyszczania ... :)
o to nie dużo ja myslałam że wiecej to będzie wynosiło, a na co idziesz za dwa tygodnie???

mam isc na zabieg nawilzajaco-odzywiajacy i jesli pani zdecyduje to moze liftingujacy? niestety mam troche zaniedbana buzke i juz nie pierwszej mlodosci - trzeba ja pobudzic do zycia :)
Jeziorko a kiedy masz ślub? bo ja się zastanawaim .. że jak teraz pójde na te zabiegi to kiedy powinien być ostatni jak ślub w czerwcu.... czy efekt tych zabiegów będzie widoczny wogóle.....

slub 02 lipca... hmmm czy beda widoczne - nie wiem :) mam nadzieje, ze tak... w kazdym razie ja teraz widze, ze jest lepiej, to moze po jeszcze kilku, efekt bedzie lepszy... oczywiscie do tego pielegnacja w domku...
wielkie dzieki za odpowiedz

Jeziorko jak tam byłas juz na drugim zabiegu??? jak efekty? Ja wybieram się tam dzisiaj
tez wczoraj bylam! :)))
oczyszczanie + pielegnacja + brwi + rączki w rękawiczki gratis = 120zl

wspomnienia bardzo przyjemne, szczegolnie, ze po wczorajszych torturach twarzy dzis ani sladu! :) no moze przesadzam - slad jest: buzia duzo lepsza :)))

calosc trwala rowno 2 godziny! po oczyszczaniu bylo "szczypanie prądem" - mające na celu dezynfekcje i zlagodzenie skory i zwezenie porow. potem maseczka z alg. na koniec nie bylo prawie zadnych zaczerwien - wiec jestem bardzo zadowolona.

salonik jest chyba ok, choc sie zdziwilam, ze taki malutki! :)
a zabieg na ręcę, to po prostu intensywny kremik chyba jakis, ktory wchlania sie w dlonie w czasie gdy w twarz wchlaniaja sie inne rzeczy :)

pani caly czas tlumaczy co robi i jakich kosmetykow uzywa - co jest mysle bardzo wazne.

ogolnie na plus :)
cieszę sie ze wszystko ok,
bylam na drugim zabiegu i bylo o wiele lepiej niz za pierwszym razem, bo nie bolalo ;) tym razem bylo to nawilzanie, odzywienie, masaz, itp...

Moze to normalny standard, ale Pani poszperala w szufladzie i wyciagnela moja karte, gdzie byly zapisane, ze na slub i kiedy i co robila i na co jestem uczulona itp itd... wiec poczulam sie bezpiecznie.

Spytala sie na poczatku ile moge przeznaczyc na zabieg i dostalam to na co mnie bylo stac. Nie powiem Wam dokladnie co to bylo dokladnie, bo ... znowu odjechalam w ktoryms momencie :) a Pani aplikowala mi sporo roznych preparatow + masaz + maseczka na koniec liftingujaca - poczulam sie jak mumia, bo bylam obwiazana gazą ;)

za to jak wyszlam to nie moglam siebie poznac... cholerka to naprawde dziala! i ciagle wygladam ladniutko :) a minelo juz troche czasu ... skorka jest gladka, zarozowiona zdrowo i taka "zebrana w sobie".

Umowilam sie na nastepna wizyte na poczatku czerwca, pozniej Pani zaproponowala kontrona wizyte na tydzien przed slubem, zeby zobaczyc czy nie ma jakis zaskorniakow i jesli bede chciala to taki sam zabieg nawilzajaco-odzywczy na kilka dni przed.

Polecam wiec ze spokojnym sumieniem :)

Jeziorko
Jeziorko ile kosztował Ci drugi zabieg ( znaczy się na jakie wydatki mam się nastawiać) Ja raczej nie planuję liftingujacego zabiegu, ale cerę mam troszkę poszkodowana przez blizny po trądziku
ja mialam 100 w kieszeni i tyle za tyle mialam zabieg, ale zapewne za mniej tez by byl...
mialam zabieg nawilzajaco-odzywczy i pewnie tu jest duza swoboda wiec mozna roznie placic.
Powodzenia!
Jeziorko
Jeziorko, wielkie dzięki!!!!!
nie ma sprawy :)
milo sie pisze o milych wspomnieniach :)
Dziewczyny napiszcie mi dokładny adres tego salonu kosmetycznego, chyba tez tam sie wybiorę.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
jestem juz po :)))) zadowolnia bardzo, chociaż boalało :( Pani powiedziała ze mam ładą cerę i zdrowy koloryt i wogóle podbudowała mnie troszkę. 2 h na fotelu maseczki, peelingi, masaże a w tle łagodna muzyczka.. wiem na pewno - jeszcze tam wrócę . Polecam wszystkim :))))

Adres; nie pamietam dokładnie ale ulica nazywa się świętojańska w Gdańsku - nie w Gdyni ;) niedalego kościoła św Mikołaja.
dziękuje, tyle dobrych opinii, wiec tez napewno tam sie wybiorę, oczywiscie jak znajdę ten gabinet :)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
hej Dziewczyny!
wczoraj sie dowiedzialam, ze kosmetyczka w LM wykonuje tez makijaze slubne... macie jakies doswiadczenia czy cos slyszalyscie na ten temat. Wim tylko, ze makijaz wykonuje w gabinecie i nie jest zbyt drogi (ale zapomnialam juz ile dokladnie).
Jeziorko
jeziorko chyba cie wczoraj widziałam, tez byłam w LM czekałam na krzesełku do tej drugiej pani od paznokci ;))))

:) no to chyba sie widzialysmy ;) chyba bylas rowniez u niej przede mna ?
eh, a ja wczoraj tak niekorzystnie wygladalam... ;o)
a "po" bylam odjechana... znowu zasnelam "na stole" :D
ja też zasnełam ( no co ty a jak masz wyglądać po zabiegach ??? ja zostałam czyms tłustawym wysmarowana i mialam nie zmywac tego do nocy - wiec śliczna też nie byłam :))))) ale fajnie jaki ten świat mały parawda???????

kurcze ale te masaże na twarz i dekold są tam boskie - mialam ochotę zostac tam na zawsze

ja tez wyszlam tlusta a wczesniej bylam zawinieta w folie aluminiowa ;) mumia na 20 minut!
oj prawde prawisz, prawde... boje sie, ze sie od niej uzaleznie :)
no ale slyszalas cos moze o tych makijazach? dobra jest?
a jak Pani mi powiedziala, ze "ta Pani wczesniej tez ma slub i to juz w ten weekend..." to o malo co nie parsknelam smiechem ;)
ja wyczułam ze ty to mozesz być Ty... ale wiesz nigdy nie wiadomo ;))))

nie wiem jak robi ale mozesz umowić sie na próbny zawsze,,,,

to fakt uzależnić sie mozna, tylko to strasznie drogi nałóg:(

wyczulas... :)
no no no... :o)
a jak po pazurkach? tez dobrze?
ok byłam na zabiegu parafinowym na dłonie

a tak w ogole Czerwcowa to PIEKNEGO NIEZAPOMNIANEGO WEEKEDNU Ci zycze!
Niech ta chwila bedzie najpiekniejsza w Twoim zyciu, w kazdym razie w dotychczasowym :)
Zycze duzo lez, wzruszen, usmiechu i milosci!!!

Za tydzien bedziesz juz patrzec na nas z innego poziomu :D

Papapap
na razie to ja lekko zestrachan jestem :)))) ale sliczne dzieki

dziewczyny, wybieram sie do Lili M. czy u nich mozna zrobic tez paznokietki ? prosze o telefon do niech i jak macie to dokladny adres, wiem ze gdzies k. Mikolaja, tak ?

[img][/img]
umowilam sie na makijaz probny do LM :)
dam znac jak wrazenia ;)

pzdr dziewczyny!
koniecznie, sama jestem ciekawa....
Dziewczyny - moze i ja sie slusze... bylam wprawdzie w tym salonie EVIS na Brzozowej i nie moge powiedziec - bylam bardzo zadowolona, jednak specjalnie tanie ich uslugi nie sa, wiec moze tam gdzie Wy bylyscie bedzie mozna za ta sama kwote "zalapac sie na wiecej rzeczy" ;)))

[img]image[/img]

Musisz podzwonić Olga i popytac o ceny, ale polecam z czystym sumieniem
ja toze :) i wyspac sie mozna cudownie! :)
Jeziorko - a to ostatnie to by sie przydalo i to bardzo...
A ten salon nie ma stronki swojej w internecie???

[img]image[/img]

był ktoś w miejscu konkurencyjnym pod wzgledem cenowym i jakosci ?

odświeżam topik :) i ponawiam pytanie..

Wasze relacje tak zachęcają,ze sama sie przejdę :)
Chyba też wybiorę się do salonu LM...proszę o tel. do gabinetu.

dzięki
Ania

numer 305-27-23 ul. Swiętojańska 70/71. pozdrawiam
dziękuję bardzo ;)

wlasnie dzisiaj bylam w LM i jestem zachwycona ! 2 godziny wspanialego relaksu...klimat kameralny, cisza, spokój i tylko Pani Agnieszka, która się Tobą zajmuje :o) Byłam na oczyszczaniu i zabiegach pielęgancyjnych twarzy i dłoni. Nie mam żadnych śladów na twarzy (ale mialam malo zanieczyszczoną) i cera jest delikatna i gladka. Trzeba się wczesniej zapisywać bo terminy do przodu pozajmowane.
Polecam :o)

[img][/img]

no to nie ma na co czekać...
Shella! a Ty ile płaciłaś? tak jak dziewczyny 150?
do góry