Widok

Lili Marlene

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy macie dobre opinie o saloniku Lili Marlene w Gdańsku?
Jeziorko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to jest??? ;)))

:) taki malutki, przyjemniutki salonik kosmetyczny w Gdańsku, blisko Kościoła Św. Mikołaja (poniżej). Pierwsze wrażenia są dobre, ciekawam co potem :)

Jeziorko
tez bylam ciekawa tego saloniku. z zewnatrz wyglada niezle... nie bylam tam jednak, wiec nie wiem. kiedys tylko widzialam srednio urodziwa panią stamtąd wychodzącą, ale to jeszcze wizytówką salonu nie jest :)
no mam nadzieje, ze nie jest!!! ja rowniez stamtad dzisiaj wychodzilam ;D
Jeziorko
Hmmm... a mi pierwsze co przyszlo do glowy to lokal w Sopocie o tej samej nazwie :-) nie bardzo sie nadaje na wesele, wiec sie zdziwilam, ze ktos pyta.

mi tez eljaza!!!!!!!!!! hihihihi i pomyślałam sobie ze ktos chce tam robic przyjęcie weselne, ale ubaw!!! buhahahaha

hahaha! no i ja tez moze za jakis czas bede wychodzic ;)

i jakie wrazenia?????
dopiero bylam na "diagnozie" i jestem umówiona na pierwsze męczarnie za tydzień, dlatego byłam ciekawa Waszych opinii - zawsze jest czas na ucieczkę, gdyby co :)
daj znac Jeziorko jak juz bedziesz po. ciekawam wrazen... :)
pozdrowionka!
i jak tam wrażenia ???? Ja umówiłam sie tam za 2 tygodnie....

ah! zapomnialam o tym watku :)
no wiec.. mi sie podobało (zasnelam chyba z 3 razy - oczywiscie nie w trakcie oczyszczania) i jak na razie moja buzka jest gladka, swieza i ladniejsza :)
Ja mam problem z naczynkami i niestety alergie na niektore kosmetyki (np Dermike) i pani musiala troche poglowkowac co mi zaaplikowac, ale udalo sie... mialam oczyszczanie + brwi+ masaz (cudowny!!!) + maseczke + maseczka na dlonie+ jeszcze inne sprawy ale nie wiem jak sie fachowo nazywaja. Oczyszczanie bylo metoda tradycyjna - nie mialam pozniej zadnych zaognien czy zakazen. Czystko i schludnie. W kazdym razie wrazenia mam jak najlepsze i ide tam na zabieg nawilzajaco-odżywczy za tydzien i pozniej jeszcze ze dwa... MAm nadzieje, ze nie byl to przypadek :)
Dziewczyna rowniez doradzila mi w sprawie dalszej pielegnacji i jest fajnie.
Moze to jest w sumie normalny standard - ale dla mnie na plus. I cena tez do zaakceptowania.
Jeziorko :)
Jeziorko ja jestem umówiona na oczyszczanie plus jakis zabieg nawilżający. Powiedz ile zapłaciłaś (jesli to nie tajemnica ?) i na czym polega ta pilęgnacja dłonie bo bardzo mnie to interesuje...

to nie tajemnica - chyba ze ktos wykazuje :) zaplacilam 120 zl (aha jeszcze bylo w tym usuwanie wasikow). Moze pielegnacja dloni, to za duzo powiedziane - to gratisowa maseczka na dlonie, czyli jakies mazidlo, rece ida w rekawiczki foliowe i takie "kuchenne" i pod kocyk i sie nawilzaja. Zapewne za pielegnacje z prawdziwego zdarzenia trzeba placic osobno. W kazdym razie jest to gratis do oczyszczania ... :)
o to nie dużo ja myslałam że wiecej to będzie wynosiło, a na co idziesz za dwa tygodnie???

mam isc na zabieg nawilzajaco-odzywiajacy i jesli pani zdecyduje to moze liftingujacy? niestety mam troche zaniedbana buzke i juz nie pierwszej mlodosci - trzeba ja pobudzic do zycia :)
Jeziorko a kiedy masz ślub? bo ja się zastanawaim .. że jak teraz pójde na te zabiegi to kiedy powinien być ostatni jak ślub w czerwcu.... czy efekt tych zabiegów będzie widoczny wogóle.....

slub 02 lipca... hmmm czy beda widoczne - nie wiem :) mam nadzieje, ze tak... w kazdym razie ja teraz widze, ze jest lepiej, to moze po jeszcze kilku, efekt bedzie lepszy... oczywiscie do tego pielegnacja w domku...
wielkie dzieki za odpowiedz

Jeziorko jak tam byłas juz na drugim zabiegu??? jak efekty? Ja wybieram się tam dzisiaj
do góry