Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sympatycznie i strojnie wątek zamknięty Salon strojnych i ciężkich sukien- dobrych na zimę, wiosnę i jesień. Lekkich,...
~ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 maja 2013

Sklep-TAK, personel-NIE wątek zamknięty Zacznę od tego że ten salon nie powinien zwać się "salonem" tylko sklepem.(+)...
~Klient Wasz Pan
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 stycznia 2012

Super salon wątek zamknięty Osobiście jestem zachwycona obsługą salonu Lisa Ferrera w Gdyni. Mierzyłam...
~Paulina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2011

Salon "nieporozumienie"-naprawdę średnio, szkoda. wątek zamknięty Niedawno miałam okazję być w tym salonie przymierzać suknie.Zdecydowanie...
~rozczarowana
-

dodano: 15 lutego 2011

polecam wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem przemiłej atmosfery panującej w salonie. Szczególne chcę...
~Małgorzata
-

dodano: 24 stycznia 2011

polecam wątek zamknięty byłam dzisiaj, na manekinach faktycznie tylko kilka sztuk, po prostu trzeba...
~Aurelek
-

dodano: 28 sierpnia 2010

Najpiękniejsze suknie wątek zamknięty Jak dla mnie suknie mają najpiękniejsze właśnie w tym salonie. W innych...
~Mycha
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 lutego 2010

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Strona internetowa sklepu i firmy piękna, tak samo jak sukienki tam...
~Ika
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 lutego 2010

REWELACJA!!! wątek zamknięty Świetny salon...nowoczesny i nowatorski styl.Bardzo podoba mi sposób wyboru...
~Kama
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 maja 2009

BARDZO KIEPSKO NIE POLECM !!! wątek zamknięty obsługa tragiczna!! chyba ,że Panie obsługują w zalezności od humoru i...
~nadzia
-

dodano: 8 maja 2009

bardzo mi sie podobało wątek zamknięty jezeli chodzi o obsługe salonu to Panie naprawde są bardzo miłe i super...
~jolka
-

dodano: 21 kwietnia 2009

hmm.. wątek zamknięty Prawda jest taka że jak się nie umówisz na mierzenie sukni to obsługa NIE ma...
~Anna
-

dodano: 29 marca 2009

nikita - opinia wątek zamknięty hmmm jak dla mnie nie jest to salon godny uwagi, wybierac suknie mozna tylko...
~nikita
-

dodano: 17 marca 2009

ita - opinia wątek zamknięty Najpiękniejsze suknie w trójmieście!!!!!!!!Takie koronki można spotkać tylko...
~ita
-

dodano: 10 lutego 2009

Klimatyczny salon wątek zamknięty Na samym wejściu bardzo spodobał mi się wystrój salonu- jest bardzo...
~Patrycja
-

dodano: 6 lutego 2009

Bardzo miła Obsługa:) wątek zamknięty Witam, moim zdaniem jeden z lepszych salonów w Trójmieście, panie...
~Małgosia
-

dodano: 2 lutego 2009

POLECAM! wątek zamknięty Przestronny i elegancki salon.Obsługa profesjonalnie podchodzi do...
~Nata
-

dodano: 31 stycznia 2009

MOIM ZDANIEM - JEDEN Z LEPSZYCH SALONÓW W TRÓJMIEŚCIE wątek zamknięty Witam moim zdaniem bardzo fajny salon, a przede wszystkim - przepiękne...
~Aga
-

dodano: 8 grudnia 2008

beznadzieja wątek zamknięty bylam w kilku salonach w trojmiescie ale tak jak potraktowano mnie w tym...
~sylwia
-

dodano: 22 października 2008

strasznie brudno wątek zamknięty szczerze bylam tam w weekend,zostalam beznadziejnie obsluzona do tego suknie...
~cherrii
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

23

wątków

do góry