Widok

Lisaferrera

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie na temat tego salonu? Jka szybko sprowadzają zamówioną sukienkę?Wiecie coś może o promocjach w tym salonie?Za wszystkie odpowiedzi bede wdzieczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i ja również:)
Właśnie niedawno zamówiłam suknię na kwiecień Demetrios 2705 jest przecudowna!!! Na suknie czeka się około 3 miesięcy ale jest możliwość sprowadzenia szybciej. Jeśli chodzi o promocje to wiem że można wygrać nowiutkiego citroena C1. Jestem zadowolona z wyboru widać że jest to firmowy salon.
Bardzo mały wybór , no i niestety są nieterminowi , moja siostra bardzo żałowała ze zdecydowała się na ten salon.
zamawiałam u nich suknię - ile najadłam sie nerw to moje - nie dotrzymują terminów - musiałam interweniować w centrali a centarla też mami obietnicami - oczywiście suknie dostałam ale niesmak pozostał
Siostra brała ślub w tym roku , ja byłam jedynie świadkiem jej nerwów przez salon lisaferera , w sumie długo by pisać na ten temat , ale w skrócie , nie wywiązują sie praktycznie z niczego , wszystko jest na żywioł , albo się uda , albo nie , nie dotrzymują terminów. Osobiście jak dla mnie to są chwyty niedopuszczalne , tak lekceważyć klienta i myślę , że panie tam pracujące same są bezsilne , bo widać było , że starały się chociaż co nieco pomóc , ale ponoć właściciel taką ma ''zlewkę'' na wszystko ,że raczej też nic nie mogą zrobić. ):
Wszystko w jak najlepszym porządku miła,fachowa obsługa. Suknie otrzymałam dużo wcześniej i to z rabacikiem... Polecam!
a czy sukienka różniła się jakoś od tej ze sklepu? Bo jestem ciekawa czy oni szyją je identycznie. Też chcę zamówić w tym salonie i boję się czy przyjdzie taka jaką zamówiłam??
Moja koleżanka zamawiała tam sukienkę. Obsługa i jakość sukienek b. dobra, ale z tego co pamiętam mieli poslizg z terminem (zdązyli, ale kolezanka zamówiła ją jescze z zapasem). Sukienki zamwiane nie różnią się od sklepowych i nie mogą się róznić bo przeciez szyje to producent wg szablonów, więc generalnie chyba w salonach firmowych nie ma tego ryzyka.Aha:) W promocji był welon gratis, ale to taka byle jaka, niewykończona szmatka,że i tak trzeba mieć inny.
Pytałam się czy się roźnią od zamawianych bo już takie cuda w tych salonach się dzieją, że nie wiadomo czego się spodziewać. Moja siostra zamówiła sukienkę w gdyni w camelii i wogóle jej nie dostała. A miała wpłaconą zaliczkę 1500 zł. bo sukienka była droga. Dwa tygodnie przed ślubem została bez sukienki.
Upsss....I jak z tego wyszła?
Było strasznie. tyle nerwów, że szkoda gadać. Szybko na gwałt szyłyśmy sukienkę. Na szczęście znalazła się krwcowa, która zdążyła uszyć sukienkę. Odbierałyśmy ją dzień przed ślubem o godz 12 w nocy. A sukienka w camelii zamówiona była poł roku wcześniej. Więc uważam że pani miała wystarczająco czasu na jej sprowadzenie.
Ja wypożyczałam w (już) zeszłym roku sukienką na 3 września......zamówienie składałam w czerwcu, pani powiedział że sukienka bedzie około miesiąc przed terminem żeby można było spokojnie porobić poprawki, ja jeszcz e prosiłam żeby ją sciągneli do salonu najszybciej jak sie da bo chciałabym ją chociaż zobaczyć (bo w salonie był ten model w kolorze ekri, a ja chciałam białą i o 2 nr za duża)Pani obiecała że się postara, ale na miesiąc przed to już na 100% będzie.......oczywiście ja się wszyscy domyślają sukienki nie było miewsiąc wcześnie, a ja zostały mi 2 tygodnie to wpadłam w panikę....do salonu jeździłąm codziennie, Panie starały sie mnie uspokajać, ale wszystkie wiemy jak to jest....nareszcie (tydzień przed) sukienka znalazła sie w salonie, przyjechałam na przymiarkę ze swoim welonem i jakie było moje zdziwienie jak sie okazało że sukienka przy moim welonie wygląda jak by była szara a nie biała.....pani powiedziała że to jest taki kolor i wszystkie białe sukienki tak wyglądają, to jest tzw kość słoniowa....ja (już z bezsilności) powiedziałam że już trudno, niech bedzie, ale poprosiłam żeby mi jeszcze wyprały przed tym jak ją zabiorę (byłam strasznie zawiedziona tym kolorem)......sama pojechałam szukać po całym trojmieście welonu w tym odcieniu, w końcu znalazłam (zapłaciłamza niego 250 zł) przyjechałam odebrać sukienkę a pani mi mówi z uśmiechcem na ustach że wyprali moją sukienkę i że faktycznie była strasznie brudna bo widocznie gdzieś długo na wystawie wisiała i że teraz jesy bialutka, taka jaką chciałam.......więc dodatkowy welon był mi już nie potrzebny....i tak to właśnie było
w sumie sukienka była piękna, taka jaką sobie wymarzyłam i na pewno innej bym nie chciała......., ale nie smak pozostał....nie wiem czy bym się jeszcze raz zdecydowała na ten salon....trudno powiedziec

a to link do strony z moją sukienką......same zobaczcie jaka jest piękna

http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=5&osCsid=bfbf880ce268014ec929b8c4bb506131
A mi sie wlasnie tylko w tym salonie podobaja sukienki, niewiem co mam zrobic!!!

Mozesz napisac, ile kosztuje tam wypozyczenie sukienki? Ja sie tylko nad kupnem zastanawialam, ale moze jednak jest lepjej wypozyczyc?
a ja miałam wlaśnie z salonu LF sukienkę i chwalić będę ten salon pod niebiosa, :-) miłą i serdeczną obsługę i piękne suknie! szkoda że nie będzie więcej okazji do noszenia takich sukni :-9 no ale ślub jest tylko raz ;-)

na mój rozmiar pasował akurat model "z wystawy" i nie było dużo przeróbek, także zdecydowałam się na wypożyczenie :-) nie zawiodłam się ;-)

pozdrawiam i wszystkim niezdecydowanym bardzo gorąco polecam ;-)

ile osób, tyle opinii i tak będzie zawsze :P
swoją opinia niestety nic nie wnosisz....

Moją sukienkę do wypożyczenia dostalam w lisaferero brudna i w zlym stanie , byc moze droga Witch , bylas jedna z pierwszych klientek tego salonu i po prostu jeszcze trzymali klase i poziom jako taki , czego niestety teraz im juz najwyrazniej brakuje.
Etam!!, bzdurne gadanie pierwszy raz byłam tam pół roku temu i od razu wybrałam najpiękniejszą na świecie:-)) 4189!!! Oczywiście wypożyczyłam za pół ceny nowej... Suknie coraz piękniejsze a opinia coraz lepsza - nikt mnie o tym nie przekona. Gorąco polecam... a w tym tygodniu ma być kolekcja 2006!!! www.lisaferrera.pl
Ale do czego Cie przekonywac? Do tego ze coraz piekniejsze czy nie? Twoja wypowiedz jest jakby dwuznaczna i dlatego nie wiadomo do konca o co Ci chodzi?
do góry