Widok

Listopad i grudzien mamuski:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia

ktos musial to zrobic:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,
sorki ze sie wtracam w Wasz watek 8czasem podczytuje i zapisuje niekotre wskazowki :))
wydaje mi sie, ze chodzi o apteke dyzurna (siec aptek: mieszcza sie kolo szpitala miejskiego - duze kolejki oraz na karwinach 3 kolo przystanku w kier. centrum). wiem ze jedna z tanszych aptek w Gdy jest 'pod korabiem' czy jakos tak - miesci sie na legionow. nie wiem czy dany produkt jest tam tanszy, ale niektre z lekow tak. (kosmetyki ogolem z tego co kojarze tansze byly w dyzurnej)
pozdraiwam

P.S. dzieciaczki sliczne :D
Amelko to jest taka z czerwonym szyldem. albo dyzurna albo dom lekow. w kazdym badz razie na wysokosci empiku mniej wiecej. po tej stronie co batory tam jest jedna wiec sie nie pomylisz:)
podpytam jeszcze w tym wątku, Risika - w którym miejscu na Władysława IV jest ta apteka, my znaleźliśmy Oilatum w tej cenie w Gdańsku ale że jesteśmy z Gdyni to by nam bardziej pasowało - czy orientujesz się czy ta apteka jest otwarta w niedzielę?
o drogie dosc. mi ta duza butla na ponad 3 tygodnie starcza. a leje 3 nakretki codziennie na kapiel:) w gdyni. na wladyslawa IV jest taka tania apteka. no i poa oilatum nic innego nie uzywam (tylko pentacrem do dupki).
Chlerka drogie to, no ale cóż...a z allegro zamawiałaś?
evilku po 49 zl za 500 ml. w 1 aptece maja bo tak wszedzie po 64 conajmniej.
Riska po ile kupujesz Oliatum?chciałąm zamówić z allegro i nie wiem czy się oplaca. Ja teraz mam Baleum a chciałąm zmienić na Oil
nasze maluchy coraz więcej nam czasu zabierają. My dziś mieliśmy jechać do teścia, ale chyba damy sobie spokój bo maluch marudny coś jest. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo chcemy na zakupy Kubusiowe sie wybrać
ale tu u nas cichutko dzisiaj, my po kąpieli Asieńka zasypia, ja pokręcę się jeszcze trochę i pewnie też niedługo pójdę lulu, dobrej nocki wszystkim
hej:-) ja ostatni cierpie na mega bezsennosc:( chodze spac po 4 rano wstaje a w dzien jak zombii:/
Evilku ja jeszcze nie zlozylam wniosku. musimy sie wszyscy razem do redy wybrac. no ale 2 tysiace sie przyda:D
a mój dziubek coś marudny jest, chyba brzuszek go boli. Jeny jak ja bym chciala żeby mój M juz wrócił z pracy,
Mam wniosek o becikowe i w pon złozymy:)
dobre popołudnie:))
Dzisiejszy dzień minał mi nie wiadomo kiedy, oczywiście byl spacerek, potem domowe krzatanie i gotowanie i tak oto już prawie czwarta - znow zero czasu dla siebie - eh trzeba przywyknąć.
U nas nocki niestety jeszcze nie takie super jak u was dziewczyny, są zawsze 2 albo 3 budzenia na jedzonko (czasem nawet 4) a ja rano nie mogę oczu otworzyć taka jestem zaspana - powoli się do tego przyzwyczajam.
Rybkagd - bardzo ładne zdjęcie, jaką ma fajną zadowoloną minkę
:) pozdrawiamy Wszystkie mamcie i ich pociechy:D

u nas nawet niezle - Misia buzia ladnieje a mamcia sie do diety bezmlecznej juz prawie przyzwyczaila i nawet da sie zyc:)

Maly jak zasnal na spacerze o 12:30 tak spi... ale dzis nie wyciagalam go z wozka tylko wnioslam z gondola do domu, porozpinalam itp. i tak spi sobie:) tylko zeby mu sie nie pomieszal dzien z noca..;/

pozdrawiamy!

jaki Jaś poważny na tym zdjęciu :-) chyba pierwszy raz takiego go tu widzimy
hihih, sliczny...i jak śmiesznie środkowy paluszek wystawił ;)
ale widać, że z niego mężczyzna ;) Czasami po dzieciach trudno rozpoznać, po Jaśku od razu ;)
witam i ja. noc spokojna tylko 2xkarmienia:)za to tera lament bo kupka nie chce sie pojawić:(
Jasiek przystojniacha!
hej. Jasiek też gaduła,ze ho ho. Jak przekupka z targu:))

A ślini się jak stary chłop!! Dorobił się już śliniaczka:))

image
image
u mnie wielki remont, Mała juz jak u Majaki, tylko gaworzy, smieje sie, piszczy < !!!>, guga itd. I tylko do niej mowic i spiewac :) i bawic sie of course :)
Mnie krew zalewa , jak widze wszedzie ten kurz, przed nami jeszcze szlifowanie, wtedy bedzie najgorzej :( bleee. Ale juz przynajmniej z glowy bedzie. Pozdrawiam i milego dzionka wszystkim :)
Bocianym spoznione zyczonka urodzinowe !!! Sto lat !!!!
widać mamy coraz bardziej pochłoniete maluchami, mój kostek też coraz więcej uwagi potrzebuje,bo zaczyna gaworzyć, krzyczeć, mruczeć :-) chce żeby do niego mówić :-) ach ten mój przystojniak :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry