Widok

Lokal na chrzciny Gdynia- co polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć, planujemy wyprawić chrzciny. Czy możecie polecić jakiś sprawdzony lokal w Gdyni? Jak to przedstawia się cenowo?
Będe wdzięczna za informacje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kwestia ceny : smacznie i niedrogo Eureka w PPNT Gdynia Redlowo, smacznie i drożej Mariaszek Gdynia Orłowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My robilismy w Karczmie rybackiej w orlowie,o ceny trzeba zadzwonic i zapytac.
Polecam hotel ibis Styles w Redzie, niedaleko Gdyni, bardzo dobre ceny i bardzo smaczne menu. Możliwe jest wynajęcie sali na wyłączność bez dodatkowych opłat, płaci się tylko za menu.
tel. 58 73 64 852
Ja robiłam dla mojej Julki chrzciny w Jazz Cafe na Wielkopolskiej w Gdyni. bardzo profesjonalna obsługa i cenowo również ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie szkoda Wam kasy na takie "imprezy"? Ja źle nie zarabiam ale wolę wydać pieniądze na coś innego niż żarcie dla pociotków.. No może jak się za męża forsę urządza to tak nie boli.. ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

do góry