Widok

Lokal na roczek w Gdyni

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,

Zaczęliśmy już myśleć o wyprawieniu roczku. Tym razem chcielibyśmy zrobić imprezę w knajpie. Chrzciny robiłam w domu, wyszło też drogo a narobiłam sie po łokcie.
Może macie jakąś knajpę do polecenia w Gdyni, żeby było dobre, niedrogo i w jakimś fajnym miejscu co by można było po obiedzie iść na spaceros?
Słyszałam, że dobre jedzonko jest "W Ogrodach" na Władysława IV, w innym wątku wyczytałam że robią chrzciny za 60 zł / osobę, ale to był stary wątek....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie robił roczku w Gdyni?
ja robiłam w Dworku Mitro, ale zorganizowałam go na dzien przed wiec to nie był taki roczek z prawdziwego zdarzenia, po prostu zamowiłam obiad dla kilku osób, jedzenie dobre i dużo, nawet mój marudny braciszek nie narzekał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też nie chodzi mi o jakąś super imprezę w stylu weselicho na sto par ;)
Bedzie 9 osób, chodzi mi po prostu o to, żeby wyskoczyć z rodzinką na obiad a potem na spacer. Tak ich ciężko gdzieś zaciągnąć, a roczek to doskonały pretekst żeby wyjść gdzieś całą rodziną :)
u nas było w sumie 7 osob plus Młoda, obok Dworku masz Park Kiloński wiec mozna sie przespacerowac ale ja tam zrobilam bo to dwa kroki od mieszkania gdzie potem poszliśmy na ciasto, a tak to pewnie ciekawiej byłoby zrobic imprezke gdzies blizej bulwaru w centrum
Hotel Neptun w Gdyni niedaleko placu Kaszubskiego. Wczoraj robiłam tam chrzciny :) Co do cen napewno się dogadasz, jedzonko mają dobre. na 9 osób to nawet osobną małą salę mogłabyś pewnie mieć a na spacer można iść na Skwer :)
ja akurat nie robiłam imprezy dla dziecka w Ogrodach ale wlasne urodziny (i kilka razy bylam tam na obiedzie) i bardzo lubie to miejsce - zadzwoń do nich i spytaj się ile by to kosztowało :) możesz tez na ich stronie popatrzec na ceny dan i orientacyjnie bedziesz wiedziala. Nie wiem tylko czy maja krzeselko do karmienia (?)
A moze Barracuda? Nie robilam tam roczku bo jeszcze mamy do tej imprezy 2 miesiace :) ale jedzonko jest tam dobre, bardzo mila atmosfera, duzy parking, spacerek nad morzem... Moze zadzwon i sie zapytaj o ceny?

Ja akurat nie polecam "W Ogrodach". Robiłam tam obiad po ślubie cywilnym - mieliśmy zamówione po 3 dania obiadowe i 3 kawałki ciasta na osobę ale porcje były tak mikroskopijne że zabrakło jedzenia. A i tak ja z mężem praktycznie nic nie tknęliśmy jak zobaczyłam jak to wygląda. Zapłaciliśmy w moim przekonaniu majątek jak za taką imprezę, z napojami wyszło ok. 150 pln za osobę. Do tego brudna toaleta. A na spacer po Władysława IV też raczej nie wyjdziesz.

Niedawno pytałam tu na forum o propozycje lokali które oferują obiady w formie bufetu szwedzkiego, bo to wydaje mi się być najsensowniejsze rozwiązanie (też szukam czegoś na roczek) - ale zero odzewu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam na nowo, polecacie cos ciekawego z Gdyni??
Polecam baaardzo restaurację Eureka w Parku Naukowo Technologicznym w Redłowie.
Byłam tam na roczku synka mojej koleżanki i bardzo załowałam, że nie zrobiłam tam Chrzcin mojej córeczki (robiłam w Santorini - greckiej na Świętojańskiej, było ok, ale bez szału).
Jedzenie super smaczne, kącik zabaw dla dzieci i koleżanka miała imprezę w takiej jakby dużej loży...także była fajna atmosfera, trochę prywatności. Obsługa b. miła. I z tego co wiem cenowo ok.
Nie byłam osobą organizującą, ale z punktu widzenia gościa - super. Moja córeczka wraz z innymi dziećmi świetnie się tam bawiła, biegała, bo było gdzie i tak, że nie przeszkadzaliśmy innym klientom.
eureka jest super :) ja tam miałam swoje urodzinki i było naprawdę fajnie :) lubimy tam chodzi bo mały ma się gdzie bawić a jedzonko bardzo dobre, można nawet wcześniej uzgodnić menu nie tylko to co jest w karcie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry