Widok

Łóżeczko dostawne w Trójmieście - gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się, czy w jakimś sklepie stacjonarnym znajdę łóżeczka dostawne? Chodzi mi o coś takiego:
http://www.e-meblus.pl/Kolyska_przystawka_lozeczko_3w1_FILIP_NOWOSC-9.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie znalazłam i zamówiłam właśnie z tego sklepu, zresztą jest tam bardzo tanie, pewnie w stacjonarnym byłoby dużo drożej.
w tygrysku w rumi
tu masz link:
http://www.etygrysek.pl/index.php?cat_id=82&page=0&view=3&sort=default
A powiedzcie mi jak z funkcjonalnością takiego łóżeczka w ciągu dnia? Na noc super ale na dzień jest strasznie nisko i raczej niewygodnie będzie wkładać i podnosić maluszka... Macie jakąś alternatywę?
dzięki dziewczyny :)
Lucy, a jak Wam się sprawuje to łóżeczko? I jak wygląda sprawa z materacykiem? Z tego, co przeczytałam na stronie, to ten materacyk jest złożony z dwóch części? 90x40 i 90x15?
Kocurze, moje dzieci nie chciały leżeć w łóżeczku w ciągu dnia, więc w użyciu była głównie mata na podłodze i wózek, potem doszedł też leżaczek w umiarkowanych ilościach. Tym razem też nie nastawiam się specjalnie na łóżeczko w ciągu dnia. Najważniejszy jest dla mnie sen i komfort w nocy :)
Jeszcze sie nie sprawuje bo mam tydzień do porodu :) materac tak jak piszesz, składa sie z dwóch części doczepianych na rzep, do tego trzeba od razu kupić przescieradlo bo na taki wymiar nigdzie nie ma. Niestety materac jest zwykły, piankowy, ew można dokupić jakiś lepszy na zamówienie ale póki co zobaczę jak ten sie będzie sprawował. Mi głównie zależało na tym, żeby mieć małe lozeczko, a nie chciałam kolyski, dlatego je kupiłam. Jeszcze nie wiem czy będę korzystać z opcji dostawki. Minusem jest to, że nie da sie łatwo zmienić lozeczka w dostawke i na odwrót. Trzeba srubokretow i demontażu, więc jest to średnio wygodne. Ale samo lozeczko jest fajne, szczególnie na pierwsze miesiące do małej sypialni.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry