Widok
Lucynka zjadła lampki na choinkę
Nie wytrzymam!!! Lucynka zjadła nam lampki choinkowe!!! Wszystkie lampki na dole choinki pożarte, zostały tylko te plastikowe obudowy. Zjadła nawet te druciki w lampkach, dzięki którym lampki świecą!!! O rany mam nadzieję, że nic jej nie będzie!!!
Ale i tak ją kocham!!!;)))
Ale i tak ją kocham!!!;)))
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]
Nie jestem w temacie: czy Lucynka, to córcia?
Moje wszystkożerne dziecko nie miało takiej sposobności, bo prawdziwe choinki fundujemy jej, odkąd skończyła 2,5 roku i można jej było co nieco wyjaśnić.
Za to mój psiak jako szczeniak zjadł szklankę. W następstwie wlaliśmy mu chyba kolejną szklankę oliwy do pycha. Weterynarz powiedział, że nic się nie da zrobić: albo wóz, albo przewóz (ale oliwę pochwalił). Szklanka przez parę dni była widoczna (w kawałkach) w kup...., ale psisko żyje i ma się dobrze. :))))
Moje wszystkożerne dziecko nie miało takiej sposobności, bo prawdziwe choinki fundujemy jej, odkąd skończyła 2,5 roku i można jej było co nieco wyjaśnić.
Za to mój psiak jako szczeniak zjadł szklankę. W następstwie wlaliśmy mu chyba kolejną szklankę oliwy do pycha. Weterynarz powiedział, że nic się nie da zrobić: albo wóz, albo przewóz (ale oliwę pochwalił). Szklanka przez parę dni była widoczna (w kawałkach) w kup...., ale psisko żyje i ma się dobrze. :))))
A moj piesek zjadl bombke i igle z nitka :) To bylo okolo roku temu i ma sie dobrze... Pozera wszystko co spotyka na drodze, zoladek ma chyba ze stali bo nawet tego nie odchorowuje:P To Westie :) zjada i wszystko wydala...ale tzreba go gonic od smieci i takich wynalazkow:) Albo bardzo lubi podbierac ptakom chleb ;) i jesc toco chomiki maja na dole klatki jak im spadnie (to nie sciolka a takie kawalki zcegos wchlaniajace wszystko)
mam nadzieje, ze Lucynka ma sie dobrze, jedna z moich koteczek uwielbia oliwki i chipsy - nie mozna jej odmowic - domaga sie piskiem i stara sie nawet wyciagac oliwki z moich ust jesli jej zadnej nie daje; do tego wylizuje plyn od soczewek kontaktowych z pojemniczka; pozdrawiam
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]