Widok
no niestety :( do innych tez, zalezy co dokaldnie masz w umowie ja mam w ciagu 48 h do lekarza 1 kontaktu a w ciagu 72 h do specjalistu, w razie braku dostepnego terminu mowisz im to ze masz tak zapisane w umowie i maja obowiazek cie do kogos dopisac.. niestety... np ja w gdyni naleze a zawsze proponuja mi gdansk no i oczywiscie marne godziny :((
A ja się dziwię negatywnym opiniom. Mam pakiet w Luxmedzie, korzystam przede wszystkim z placówki w Gdyni i czas oczekiwania na wizytę to góra tydzień do specjalisty.
Oczywiście są lekarze oblegani ale bez przesady to pojedyncze przypadki. Większość funkcjonuje sprawnie.
Prowadzę tam ciążę i jedyne zastrzeżenie jakie mam to że na USG trzeba biegać do innego gabinetu. Bardzo niepraktyczne rozwiązanie.
Poza tym jestem zadowolona.
Oczywiście są lekarze oblegani ale bez przesady to pojedyncze przypadki. Większość funkcjonuje sprawnie.
Prowadzę tam ciążę i jedyne zastrzeżenie jakie mam to że na USG trzeba biegać do innego gabinetu. Bardzo niepraktyczne rozwiązanie.
Poza tym jestem zadowolona.
Ja także korzystam z LuxMedu.
Mąż ma abonament z pracy a ja korzystam jako małżonka :)
Nigdy nie czekałam na wizytę długo, ale jeśli chodzi o ginekologa, to zdecydowanie wolę korzystać z usług tych, którzy przyjmują w evi-medzie. Sympatyczniejsi, bardziej kompetenti, delikatniejsi no i tak jak Yooki mówi jedyny minus w luxmedzie to brak usg, a w evimedzie mają we wszystkich gabinetach :)
Takze zdecydowanie jestem zadowolona :)
Mąż ma abonament z pracy a ja korzystam jako małżonka :)
Nigdy nie czekałam na wizytę długo, ale jeśli chodzi o ginekologa, to zdecydowanie wolę korzystać z usług tych, którzy przyjmują w evi-medzie. Sympatyczniejsi, bardziej kompetenti, delikatniejsi no i tak jak Yooki mówi jedyny minus w luxmedzie to brak usg, a w evimedzie mają we wszystkich gabinetach :)
Takze zdecydowanie jestem zadowolona :)
Ja mam abonament z pracy i korzystam. Odwiedzam głównie placówkę na Zaspie i na Zwycięstwa. Fakt, ze czasem jest problem z terminem ale to kwestia wyboru lekarza - ja prowadzę ciążę u lekarki do której trzeba umawiać sie na dwa miesiące do przodu bo nie ma terminów ale w razie czego mogłam iść do innego lekarza i nie czekałam dłużej niz 3 dni. Nie wiem jak na Zwycięstwa ale na Zaspie usg jest w każdym gabinecie i jest dodatkowy gabinet usg pomiędzy gabinetami więc nie trzeba nigdzie biegać.
Najdłużej do specjalisty czekał mój mąż - tydzień na wizytę u ortopedy ale i tak uważam, że to nie jest długo biorąc pod uwagę dostępność lekarzy w przychodniach nfz :/
osobiście jestem bardzo zadowolona z ich usług.
Najdłużej do specjalisty czekał mój mąż - tydzień na wizytę u ortopedy ale i tak uważam, że to nie jest długo biorąc pod uwagę dostępność lekarzy w przychodniach nfz :/
osobiście jestem bardzo zadowolona z ich usług.