Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 7 )

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja Kliniczna
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
agawcia - 8 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
aga87 -26 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec

mam nadzieję że lista pełna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marciocha- mi też znajoma polecała Tako Jumper, wydaje mi się, że cena na nówkę sztuke jest bardzo dobra, więc tylko muszę go zobaczyć jeszcze na żywo:)

Marciocha a ile kosztuje x-lander?
x landery na allegro kosztują ok 1200 za 2w1...wiec trzeba liczyc jeszcze fotelk
Tako jumper to kwestia 1100-1200 zł za zestaw 3 w jednym no i jeszcze dodatkowo tam masz torbę
same dodatki do x-landera moim zdaniem są drogie...
Ja bede sie rozgladac za wozkiem tez w UK ale za dwa tyg.bede w polsce i rowniez chce zobaczyc czy bedzie cos dobrego:-)Jakby cos mi sie spodobalo to mozliwe ze w polsce zakupie wozek...
Agusia wlasnie sie dowiedzialam ze na poczatku lutego maja miec boldera sd w sklepie w gdyni Bobo wozki http://www.bobowozki.com.pl/
Grosik,
jak się zdecydujesz na szpital to idź do szkoły rodzenia w danym szpitalu. Obeznasz się gdzie co jest, pójdziesz na salę porodową. Potem łatwiej.
Marciocha,
niestety x-lander xa nie jest wąski. Przez tylną oś szerszą, taki zgrabny nie jest.
mi już sie x lander odwidział póki co :P
jest zaledwie o 3 cm szerszy od Tako jumpera, niby nie wiele ale zawsze coś :P
a na klatce schodowej nie będziesz mogła zostawiać?
U mnie sporo młodych rodziców i wózki stoją na korytarzu
hmmm my nie mamy klatki schodowej, ja mieszkam w falowcu i mamy tzw. galerie ;) teoretycznie mogłabym ale jakoś nie do końca mi sie to widzi ;)
Jak w falowcu to zmienia postać rzeczy.
Jak masz auto to zawsze możesz zostawiać w bagażniku a z dzieckiem np. w chuście schodzić na dół
dziewczyny - jaką chustę kupić ???? jakieś wskazówki proszę dla niedoświadczonych :)

ja będę musiała tachać wózek na 2 piętro... na klatce nie można zostawiać - powieszono zakaz !!! wózkarni też nie ma... nie wiem już jaki wybrać.. już zgłupiałam które są lekkie które nie..
Chustę można kupić na początek (do 9 kg) elastyczną. Jedno wiązanie bardzo proste.
Lub tkaną bardziej uniwersalna ale droższą. Ma więcej zastosowań i na plecach można nosić i na biodrze.

Jak będziecie miały ochotę to w jakiś dzień zapraszam do mnie na kawę i jeszcze bez dzieci na spokojnie możemy pogadać o chustach i w ogóle.
oo Effcia super,ja chetnie bym sie spotkala i pogadala o chustach,bo tez chcialabym z tego korzystac:) Ja dzisiaj po polowkowym,wszystko dobrze,dzidzius wazy 379g i sie ciagle zaslanial reka i ziewal:P aa no i juz na 100% chlopak:)
fasolek - super :) cieszę się bardzo że wszystko okej :)
a co do spotkania i do rozmowy o chustach to ja chętnie :) kompletnie się na tym nie znam :)
hehe Lalinek to my dwie takie nie obeznane:P ja tez sie ciesze,ze wszystko ok,bo przyznam sie szczerze,ze troszke sie martwilam,ale to chyba my wszystkie tak mamy,kolorowych snow!!
Aga dzięki za info w takim razie podjadę sobie tam w lutym. Byłam ostatnio w sobotę ale o 15 i Pani już zamykała sklep więc tylko na szybko się rozejrzałam ale już nie zdążyłam o nic zapytać.
Ten wózek ma ten plus, że gondolkę ma długą na 86 cm więc może udałoby się w niej przezimować ;)
Też chciałabym lekki wózek, bo mieszkam na 2 piętrze kamienicy z zakręconymi schodami więc nie wiem jak będę się wybierać na spacery, gdy nie będzie kogoś do zniesienia wózka

Fasolek gratuluje chłopaka !!!

Na chustach też się nie znam i nie mam zielonego pojęcia co i jak więc jak coś to z miłą chęcią na jakiś wykład przy kawusi się piszę ;)

No i wreszcie mogę się pochwalić moje maleństwo wczoraj rozkopało się na całego. Super uczucie „tupot małych stóp” :)
Marciocha- to mamy ten sam typ, Tako Jumper, a widziałaś go na żywo?
mi się podobają wózki tako jumper tak wizualnie, ale pojade sobie jeszcze zobaczyc po sklepach narazie jestem zdecydowana na firme tako jumper
hej dziewczyny ale tu u nas cisza dzisaj...
hejka
a może ktoś ma jutro ochotę na kawkę u mnie?
ten tydzień zrobiłam sobie wolniejszy i ogarniam różne rzeczy w domku
jakby co zapraszam :)
maga79 ja jutro nie mogę :((( chyba że coś mi się zmieni to zobaczymy :) rano Ci powiem hehehe :) ale chętnie bo się umawiamy, umawiamy i nam jakoś nie wychodzi...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry