Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 8 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja Kliniczna
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
moniczka22 - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
agawcia - 8 czerwca
gaba - 13 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
Agusiaa - 19 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
tangerine - 24 czerwca
aga87 -26 czerwca
ryba_gda - 27 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej hej,ale zimowo sie zrobilo,miejmy nadzieje,ze na krotko,ja tez spie na jak ja to nazywam rogalu:P i spi mi sie bardzo dobrze i oby jak najdluzej:)
Lalinek myslałam o tym, ale szkoda mi teraz kasy wydać na 3 miesiące tak na prawde...jak zwine kołdrę to bedzie podobny efekt, dlatego dzisiaj z mężem śpimy pod osobnymi ;)
ja własnie tak spie z kołderka dodatkowa miedzy nogami :)
Marciocha to ma tyle zastosowań... do snu i teraz i po porodzie. po cesarce zwłaszcza. do karmienia, do owinięcia dziecka żeby nie spadło gdy chcesz je zostawić np na łóżku... itp przydatne przez wieeeeele miesięcy
Hej Dziewczyny 

Grosik ja daj znać jak się dowiesz coś więcej o SR w Invictie :)

Miło mi Was poznać po imionach u mnie chyba też nie trudno się zorientować - Agnieszka :)

Co do spania to faktycznie śpi się coraz gorzej trudno znależć sobie pozycję do spania. Ja póki co podkładam sobie podusie pod brzuch i między nogi i w grę wchodzi tylko spanie na jednym bądź drugim boku. Coraz częściej w ogóle budzę się w nocy i rano wstac do pracy nie mogę wrr, a gdzie tu jeszcze wytrzymać dwa miesiące zanim udam się na zasłużony wypoczynek.

Mamuśki a powiedzcie jak u Was z wagą, bo ja się załamuje co tydzień przybywa mi regularnie po 1 kg:( Jak tak dalej pójdzie to przytyje ok 30 kg :( Zaczełam 24 tc i już mam 11 kg do przodu :(

Miłego poniedziałku!!!
witajcie :)
brr... u mnie dzis zimenko na dworzu -18st pokazuje termometr.
No po moim nicku tez nie trudno sie domyslic -jestem Kasia :)
Agusiaanie przejmuj sie u mnie 10kg do przodu :)
Zaczemy Wam puchnac nogi ??
Bo mi juz tak, w ogole na noc ;/ znacie jakies domowe sposoby na opuchniete pytki ??
dzis musze isc powiekszyc swoja obraczke bo mnie cisnie :/
Agusia, ja już też jestem sporo na plusie, a ostatnio przybywa mi po 3kg miesięcznie. Wydawało mi się, że nogi też już zaczęły mi puchnąć, ale to chyba było jednorazowo jak za długo stałam w jednej pozycji. Za to palce u rąk faktycznie czuję że mam grube, zwłaszcza po nocy. Dlatego na razie rezygnuję z obrączki, ale uważam, że nie ma co powiększać, bo po porodzie trzeba będzie znowu zmniejszać - przez te parę miesięcy mogę pochodzić bez.
hej dziewczyny. Ja zaczęłam 27 tc i mam 6 na plusie, choc z moimi skłonnościami do tycia to super waga. Myślałam że będzie gorzej... Pewnie to też dzięki cukrzycy ciążowej i zakazie słodyczy, które kocham strasznie :) więc nie ma tego złego :)
kasiulkaa nie powiększaj obrączki, bo po ciąży wrócisz do "normalnych" rozmiarów i co wtedy ??? będziesz zmniejszać ??? każda ingerencja zostawia ślad... tak mi powiedziano. Ja swoją noszę tylko jak mam dobry dzień :)

pozdrawiam
ufff to mi trochę lepiej, że nie tylko u mnie waga tak do przodu leci wrr Lalinek a Ty to szczypiorek jesteś z tymi 6 kg :)

Nogi mi puchną strasznie jak ściagam wieczorem skarpetki to stopy mam jak bańki a zaznaczam, że nosze bezuciskowe z tych względów, ze mam problem z żylakami. Mało tego, że mi puchną to noga którą miałam operowaną na żylaki mnie boli :( no i wychodzą mi nowe żylaki :(
Agusiaa zaczynałam mając 74 więc szału nie było :) niesamowicie się ciesze że tak powoli idzie :) a skłonności do tycia mam od dziecka i wciąż 3 w tą, 5 w tamtą - całe życie tak miałam. a teraz nie dość że jem i leżę, więc zero ruchu to jeszcze tylko 6 :) gdybym mogła jeść słodycze byłoby już z 15 :) ale spokojnie - na końcówce pewnie dowalę - nie może być aż tak pięknie :)

Agusiaa współczuję...
ja się zatrzymałam na 8 kg, w środę skończę 29 tydź. Aż się zdziwiłam bo od paru tygodni jakoś trzymam wagę, może teraz tak szybko nie pójdzie, ale jakoś średnio się tym przejmuje powiem Wam ;-) Najwięcej poszło w 6 msc i na początku. Wy wszystkie chudłyście od mdłości i wymiotów a ja kurna tyyyyyyyłam ;-) Co prawda chyba troche jest w tym mojej winy bo obrzeram się ostatnio lodami, ciastkami, snikersami i aż dziw mnie bierze że waga nie jest większa :-)

Na puchnięcie nóg słyszałam ze pomaga położenie ich wyżej czyli jak leżysz zarzuć sobie na pufka albo stołeczek tudzież męża jak jest po ręką ;-)
Kasia,Agnieszka milo Was poznac:)ja tez mam sklonnosci do tycia jak za bardzo sie rozpedze z jedzeniem:) ale jak narazie jakies 3 czy 4 kg na plusie,a zaczynalam z 56 kg,pozniej schudlam jakos ponad kg,wiec nie jest zle,choc musze ograniczyc slodycze,bo ostatnio niezle zaszalalam i wydaje mi sie,ze obojetnie to sie na moich kg nie odbija:P i jak pojde 4.03 na wizyte to,zebym sie za bardzo nie zdziwila:D
nowy wątek dziewczyny bo ten już się wiesza użytkownikom z kiepskim netem :)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=216617&c=1&k=160

zapraszam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry