Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 27 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam w kolejnej odsłonie Mam majowo-czerwcowych i ich dzieciaczków :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy się i my :)
witamy witamy :))
Witamy:)
Magda a jaka to dokladnie herbatka?Bo ja bym chetnie Marcelkowi tez jakas podawala,niestety nasza kolejna proba dzisiaj z rumiankowa sie nie udala,chyba maly jej poprostu nie lubi:)
Ola też coś za rumiankową nie przepada :))
Olu przyszła dziś kartka z artillo, jest śliczna :)))

Madziu to jak będziesz jechac na spotkanie to ja ci dam ten Delicol dla Madzi :)
Monia to sie ciesze:) wstaw zdjecie jesli mozesz albo wyslij mi na maila,bo ciekawa jestem jak wyglada taki tort:)
Jak nie będę jechać w środę do Gdańska to na pewno końca tygodnia będę u rodziców albo rodzice u mnie, więc Monia mogę wziąć ten Delicol i albo go podrzucę Madzi jakoś albo Madziu mogę zostawić u mamy do do odbioru, gdyby Ci tak pasowało?

herbatka:
http://dodomku.pl/salon_hipp/produkt/28630/9062300049418/HiPP_Herbatka_owocowoziolowa_z_jablka_i_melisy.html
kurcze, dziś zrobiliśmy test. Wyrwałam się z domu na siłkę, nie byłam nawet godziny i już wracałam jak na sygnale. Ola była niespokojna, nie chciała mleka a jak przyszłam to płakała. Tata zestresowany :) ehhhh
Witam i ja w nowym wątku :)

Czyli w środę jest szansa że się z kimś kawki napiję :D

A powiedzcie mi dziewczyny czemu tak szybko rozszerzacie dietę dzieciom? Widzę po suwaczkach że niektóre jeszcze 4 mc nie skończyły.
Madziu, pewnie, że mogę odebrać od Twoich rodziców :)
Ja diety na razie nie rozszerzam, bo nietolerancja daje się nadal we znaki
Monia, daj zatem Delikol Madzi :) a mi na priv napisz nr konta do przelewu :)
ja póki co próbowałam parę razy dać Oli herbatkę ale nie chciała za bardzo.
Nastka od 1 miesiąca dostawała koperkową i rumiankową Hipp, koperkową odstawiłam, bo miała większe problemy z brzuszkiem
Aga, to szczepienie powinno być po 6-8 tyg od poprzedniego na 100%, ale jak dzidzia chora to i większe opóźnienia się zdarzają - w końcu zdrowie dziecka ważniejsze.
Ewa, ja będę wcześnie rozszerzać dietę, bo Misiek mi się moim mlekiem nie najada, a jak mam dawać mm, to uważam, że równie dobrze może już spróbować marchewki czy jabłka. Ale ten miesiąc jeszcze poczekam.
Madziu chętnie się z Tobą zabiorę, ale dam Ci odpowiedz jutro.

Od piątku mamy ciężkie dni, a dzisiaj jeszcze doszła nocka. Mały co chwilę zanosi się płaczem ,jedyne co Go uspokaja to noszenie na rękach i trzeba chodzić. Od wczoraj popołudniu nie chciał wcale cycka musiałam ściągać mleko i wypijał zaledwie 30-40ml.Dzisiaj obudził się o 9,30 i jak by nocki wcale nie było, wziął cycka najadł się poleżał chwilkę i teraz śpi.:)
witam w nowym wątku ;)

mi się jutro nie uda dojechać i bardzo żałuję, jutro moja mama ma wizytę u okulisty i nie ma mi kto odebrać Oliwki ze szkoły a ponieważ kończy o 13.30 to mogłabym co najwyżej na 20-30 min wpaść... ale mogłabym w czwartek lub piątek.... da się to jeszcze przenieść?? pytam, bo może nie będzie problemu ;)

dziewczyny jak długo Wam rano śpią maluchy... bo mój Adaś od jakiś 2 tyg potrafi wstać nawet o 5 a ja wówczas w ciągu dnia ledwo żyję. Co prawda śpi od 20 i budzi się tylko raz na cycusia ale ja idę spać ok. 23 i rano jest ciężko i to bardzo
Mi jest bez różnicy ,który dzień .

Bobi oprócz wczorajszej nocy zasypia 20-21 i budzi się na jedzenie 3-4 potem 6-7 i od miesiąca jeszcze sobie pośpi do 9-tej.A w dzień trzy drzemki po 10-20 min. Kiedyś lepiej spał na spacerach, a teraz jak go włożę do gondoli to jest taki krzyk przez 10-15 min, że aż się robi siny.
Gaba pewnie sie wnerwia ze nic nie widzi, my też tak miałyśmy...
Dzisiaj Oliwka pierwszy raz była na dworku w spacerówie :)

Ja dietę zaczełam rozszerzac bo jak pójdzie do żłobka to chce żeby już niektóre rzeczy jadła. Pediatra powiedziała ze dziecko musi mieć skończone 17 tygodni, więc poczekałam do tego dnia i dałam jabłuszko :)

Mi na spotkanie tylko piątek nie pasuje ;)
mi pasuje piątek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry