Widok
nie ma sprawy dziewczyny, już sobie dopisałam szpitale. Jak się jeszcze jakieś majówki odezwą w tej sprawie, wkleję listę tu na forum :)
Agacik, wg twojego suwaczka mamy ten sam termin, a jak wylądujesz na Zaspie jednak to może nawet się razem będziemy rozdwajać, bo ten sam termin mamy :))))))))))))
Agacik, wg twojego suwaczka mamy ten sam termin, a jak wylądujesz na Zaspie jednak to może nawet się razem będziemy rozdwajać, bo ten sam termin mamy :))))))))))))
Oto nasza lista zrobiona przez Madziorek
01 maja - Andzior – chłopiec – Artur
01 maja - Kitka24 – chłopiec -
01 maja - Pomarańczka – chłopiec – Karol
02 maja - Juli7 – dziewczynka -
06 maja - Rina – chłopiec – Konrad
08 maja - Madziorek81 – dziewczynka – Karolina
08 maja - Agacik – dziewczynka – Marysia/Zuza/Tosia
08 maja - Kruszynaa – chłopiec – Paweł
09 maja - Anikia – chłopiec – Wiktor
13 maja - Dorinell – dziewczynka -
13 maja - Fasolka-82 - ? Oliwia/Natalia, Oskar/Artur
17 maja - Kazimiera – chłopiec – Patryk
17 maja - Kasia 80 – chłopiec – Jakub
17 maja - Madziarka - dziewczynka -
18 maja - Zuzka_jr - chłopiec -
20 maja - Alicja i Krzysiek – chłopiec – Mateusz
21 maja - Agata81 – dziewczynka – Kamila
30 maja - Zaba105 – chłopiec – Jakub
oraz:
xx maja - majóweczka28 – dziewczynka – Amelia
Ja wybrałam szpital w Wejherowie, jak się wszystkie określimy to się naszą piękną listę uzupełni :))
01 maja - Andzior – chłopiec – Artur
01 maja - Kitka24 – chłopiec -
01 maja - Pomarańczka – chłopiec – Karol
02 maja - Juli7 – dziewczynka -
06 maja - Rina – chłopiec – Konrad
08 maja - Madziorek81 – dziewczynka – Karolina
08 maja - Agacik – dziewczynka – Marysia/Zuza/Tosia
08 maja - Kruszynaa – chłopiec – Paweł
09 maja - Anikia – chłopiec – Wiktor
13 maja - Dorinell – dziewczynka -
13 maja - Fasolka-82 - ? Oliwia/Natalia, Oskar/Artur
17 maja - Kazimiera – chłopiec – Patryk
17 maja - Kasia 80 – chłopiec – Jakub
17 maja - Madziarka - dziewczynka -
18 maja - Zuzka_jr - chłopiec -
20 maja - Alicja i Krzysiek – chłopiec – Mateusz
21 maja - Agata81 – dziewczynka – Kamila
30 maja - Zaba105 – chłopiec – Jakub
oraz:
xx maja - majóweczka28 – dziewczynka – Amelia
Ja wybrałam szpital w Wejherowie, jak się wszystkie określimy to się naszą piękną listę uzupełni :))
zuzka w bieliźnie też mogą wyjść super, ja tam nawet w staniku nie robiłam bo zaraz by ktoś napisała a że to piersi wiszą albo, że źle dobrany stanik :))). Weź ze sobą ten biały komplet i czarny stanik (w staniku i spodniach też możesz mieć)
A te fotki na stronce co podałam jak dla mnie piękne, sesje z maluszkami i zdjęcia kobiet w ciąży
A te fotki na stronce co podałam jak dla mnie piękne, sesje z maluszkami i zdjęcia kobiet w ciąży
zdjęcia były robione na białym i czarnym tle więc przygotuj sobie te dwa zestawy kolorystyczne ubrań, najlepiej krótkie bluzeczki lub takie które łatwo się da podwinąć.
Mnie osobiście akty, czy pół akty kobiet w ciąży bardzo się podobają
tu są bardzo fajne http://annapawleta.blogspot.com/ ale ja osobiście się nie odważyłam wystąpić w bieliźnie czy bez stanika, krępowałam się-nie mam aż tak dobrych warunków :)) by je pokazywać ale jeśli będziesz chciała to rób - piękna pamiątka.
Mnie osobiście akty, czy pół akty kobiet w ciąży bardzo się podobają
tu są bardzo fajne http://annapawleta.blogspot.com/ ale ja osobiście się nie odważyłam wystąpić w bieliźnie czy bez stanika, krępowałam się-nie mam aż tak dobrych warunków :)) by je pokazywać ale jeśli będziesz chciała to rób - piękna pamiątka.