Widok
wow - niezła ta wanienka !
ja na razie zwracałam uwagę tylko na takie normalne... tylko zastanawiam się czy jak dziecko leży bezpośrednio w tym wyprofilowanym leżaczku to czy jest mu wygodnie i czy jak się wierci, to czy sie nie poobija ? znasz kogoś kto używał tego typu wanienek ?
bardzo mi się spodobała :)
ja na razie zwracałam uwagę tylko na takie normalne... tylko zastanawiam się czy jak dziecko leży bezpośrednio w tym wyprofilowanym leżaczku to czy jest mu wygodnie i czy jak się wierci, to czy sie nie poobija ? znasz kogoś kto używał tego typu wanienek ?
bardzo mi się spodobała :)
witam niedzielnie powichurowo :) wiedziałam że tak będzie - po kazdej wichurze na swoim balkonie znajduję coś, co do mnie nie należy (kiedyś znalazłam skarpetki) - a dziś - proszę - jakaś szmata :) tylko nie wiem skąd ją przywiało............
co do tej wanienki to się przyznam, że o tym obijaniu się nie myślałam, ale mam nadzieję, że będzie dobrze :))))))))))
co do tej wanienki to się przyznam, że o tym obijaniu się nie myślałam, ale mam nadzieję, że będzie dobrze :))))))))))
Ja miałam to szczęście i dostalam wanienkę ze stojakiem od koleżanki. Żadna tam kosmiczna... Najzwyklejsza, ale najważniejszy dla mnie ten stojak. Na początku chciałam kupić komodę kąpielową, ale odstraszała mnie wielkość tej wanienki oraz to czy dam sobie radę jedną ręką trzymać dziecko i naciągnąć przewijak. Niestety łazienkę mamy dużą, ale niefunkcjonalną, bo nie mamy żadnej szafki ani pralki i nie miałaby na co malucha położyć. Nawet nie mam dwoch taboretów aby wanienkę postawić. Dzięki temu stojakowi, będę mogła go kąpać w sypialni, zamierzamy zrobić sobie taki blat do przewijania, więc będzie ok.
A zmieniając temat to umowiłam się do B. Maziarza na sesję zdjeciową na 11.03 :D
A zmieniając temat to umowiłam się do B. Maziarza na sesję zdjeciową na 11.03 :D
zdjęcia były robione na białym i czarnym tle więc przygotuj sobie te dwa zestawy kolorystyczne ubrań, najlepiej krótkie bluzeczki lub takie które łatwo się da podwinąć.
Mnie osobiście akty, czy pół akty kobiet w ciąży bardzo się podobają
tu są bardzo fajne http://annapawleta.blogspot.com/ ale ja osobiście się nie odważyłam wystąpić w bieliźnie czy bez stanika, krępowałam się-nie mam aż tak dobrych warunków :)) by je pokazywać ale jeśli będziesz chciała to rób - piękna pamiątka.
Mnie osobiście akty, czy pół akty kobiet w ciąży bardzo się podobają
tu są bardzo fajne http://annapawleta.blogspot.com/ ale ja osobiście się nie odważyłam wystąpić w bieliźnie czy bez stanika, krępowałam się-nie mam aż tak dobrych warunków :)) by je pokazywać ale jeśli będziesz chciała to rób - piękna pamiątka.
zuzka w bieliźnie też mogą wyjść super, ja tam nawet w staniku nie robiłam bo zaraz by ktoś napisała a że to piersi wiszą albo, że źle dobrany stanik :))). Weź ze sobą ten biały komplet i czarny stanik (w staniku i spodniach też możesz mieć)
A te fotki na stronce co podałam jak dla mnie piękne, sesje z maluszkami i zdjęcia kobiet w ciąży
A te fotki na stronce co podałam jak dla mnie piękne, sesje z maluszkami i zdjęcia kobiet w ciąży