Widok

MAJOWE MAMY 12

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może nowy wątek Was obudzi;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za ile kupiłyście wanienki ?

ja mam taką za 69,00 zł tylko od innego sprzedawcy:

http://www.allegro.pl/item315326763_onda_wanienka_termometr_korek_okbaby_piekna_.html

korek się przyda, a termometr uważam za prymitywny

wow - niezła ta wanienka !
ja na razie zwracałam uwagę tylko na takie normalne... tylko zastanawiam się czy jak dziecko leży bezpośrednio w tym wyprofilowanym leżaczku to czy jest mu wygodnie i czy jak się wierci, to czy sie nie poobija ? znasz kogoś kto używał tego typu wanienek ?
bardzo mi się spodobała :)

witam niedzielnie powichurowo :) wiedziałam że tak będzie - po kazdej wichurze na swoim balkonie znajduję coś, co do mnie nie należy (kiedyś znalazłam skarpetki) - a dziś - proszę - jakaś szmata :) tylko nie wiem skąd ją przywiało............

co do tej wanienki to się przyznam, że o tym obijaniu się nie myślałam, ale mam nadzieję, że będzie dobrze :))))))))))

Ja miałam to szczęście i dostalam wanienkę ze stojakiem od koleżanki. Żadna tam kosmiczna... Najzwyklejsza, ale najważniejszy dla mnie ten stojak. Na początku chciałam kupić komodę kąpielową, ale odstraszała mnie wielkość tej wanienki oraz to czy dam sobie radę jedną ręką trzymać dziecko i naciągnąć przewijak. Niestety łazienkę mamy dużą, ale niefunkcjonalną, bo nie mamy żadnej szafki ani pralki i nie miałaby na co malucha położyć. Nawet nie mam dwoch taboretów aby wanienkę postawić. Dzięki temu stojakowi, będę mogła go kąpać w sypialni, zamierzamy zrobić sobie taki blat do przewijania, więc będzie ok.

A zmieniając temat to umowiłam się do B. Maziarza na sesję zdjeciową na 11.03 :D

ja tez myślałam raczej o takiej zwykłej wanience , najzwyklejszej
dzieci tak wszybko rosną

zuzka, super, nidziałam niektóre jego fotki i są świetne, pochwal się potem swoimi zdjęciami :)

ta moja wanienka wg opisu wystarczy gdy dziecko skończy rok, a takiego rocznego malucha to już w naszej zwykłej wannie będziemy kąpać bo to już przecież chodząco-biegający szkrab będzie :))))))))))

zuzka ja już jestem po sesji zdjęciowej - było bardzo sympatycznie, cieszę się że udało mi się na tą promocję załapać, będziesz zadowolona ze zdjęć :)))) nie zapomnij o jakiś fajnych drobiazgach na sesje, typu np samochodzik albo grzechotka, misiek buciki itp

A jak się najlepiej ubrać? Czy w samej bieliźnie też mialas jakieś zdjęcia robione?

chyba nie zdecydowalabym sie na zdjecia w samej bieliznie, wstydzilabym sie, bo co innego pokazac kawalek golego cialka na forum, a co innego w calosci obcej osobie ;-)

zdjęcia były robione na białym i czarnym tle więc przygotuj sobie te dwa zestawy kolorystyczne ubrań, najlepiej krótkie bluzeczki lub takie które łatwo się da podwinąć.

Mnie osobiście akty, czy pół akty kobiet w ciąży bardzo się podobają
tu są bardzo fajne http://annapawleta.blogspot.com/ ale ja osobiście się nie odważyłam wystąpić w bieliźnie czy bez stanika, krępowałam się-nie mam aż tak dobrych warunków :)) by je pokazywać ale jeśli będziesz chciała to rób - piękna pamiątka.

Ja na pewno na akty się nie zdecyduję, ale zastanawiałam sie nad takimi w samej bieliźnie, np. w bokserkach i staniku. Z biala bielizną nie będzie u mnie problemu, ale z czarnej mam tylko taki prosty bawełniany stanik, który sobie na ciążę kupiłam.

Ładne te zdjęcia na tej stronce.

w calosci to mialam ma mysli w bieliznie, ja taka wstydziocha jestem
fajne zdjecia

Zuzka Ty jestes taka szczuplutka ze na pewno bedziesz miala piekne zdjecia w samej bieliznie :-)

Tak! Bardzo szczuplutka!!! Widziałaś niektóre te "przecinaki" w szkole rodzenia? One są szczupłe... ;)))

widzialam ze Ty jestes takim "przecinakiem" tylko ze z brzuszkiem, w koncu niedlugo rodzisz, raczej wszystkie sa grubsze niz Ty, choc az tak dokladnie sie nie przygladalam ;-)

:)) Jestes bardzo miła, ale przyjrzyj się dokładnie... Osobiście nie narzekam na swoją ciążową figurę, brzuch idzie mi do przodu, ale do konca ciązy jeszcze ponad dwa miesiace, wiec wiele sie moze zdarzyć!

Puki co nadaje się jeszcze do fotografowania, bo nie mam żył, rozstępów itp.

zuzka w bieliźnie też mogą wyjść super, ja tam nawet w staniku nie robiłam bo zaraz by ktoś napisała a że to piersi wiszą albo, że źle dobrany stanik :))). Weź ze sobą ten biały komplet i czarny stanik (w staniku i spodniach też możesz mieć)

A te fotki na stronce co podałam jak dla mnie piękne, sesje z maluszkami i zdjęcia kobiet w ciąży

hihi... racja! A co tam-niech krytykują! Zobaczymy... mam kilka pomysłów, zobaczymy jakie pomysły ma Błażej i razem coś wykombinujemy.

a tak nie na temat .... gdzie lista majówek ???
a może dopiszcie jeszcze do listy ... gdzie rodzicie (a przynajmniej gdzie planujecie)

ja ostatnio "wpadłam" na to, że u nas bedzie to weekend majowy:)
ciekawe jak z obsadą w szpitalach ......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry