Widok
No, wróciłam do domu. Padam na pysk...
To fajnie Madziorek, że masz "babcie w pogotowiu". Ja mam tylko teściową - babcię, która pomimo iż jest na emeryturze, to ostro dogina w pracy;) Kobieta pełna energii. Nie sądzę, aby chciało jej się zostawić karierę i zająć wnuczką (pierwszą - ma 2 wnuków;))
Jakoś to musimy poukładać. Na szczęście nie mamy kredytów.
Co do komisu - ja jestem z Gdańska, w Gdyni bywam raz na pół roku;)
To fajnie Madziorek, że masz "babcie w pogotowiu". Ja mam tylko teściową - babcię, która pomimo iż jest na emeryturze, to ostro dogina w pracy;) Kobieta pełna energii. Nie sądzę, aby chciało jej się zostawić karierę i zająć wnuczką (pierwszą - ma 2 wnuków;))
Jakoś to musimy poukładać. Na szczęście nie mamy kredytów.
Co do komisu - ja jestem z Gdańska, w Gdyni bywam raz na pół roku;)
no dzis troche popisalyscie
ja znow nie moglam spac - 3 godziny sie przewalalam w nocy i dopiero rano usnelam, a w dzien wybralam sie na spacer to szlam w takim tempie ze dziadek o lasce mnie wyprzedzil :-(
Rina no to masz dobry wynik i znaczy ze dieta skutkuje :-)
Madziorek tez szybko zamierzam wrocic do pracy , po macierzynskim wybiore urlopy i jakies 2 mies wychowawczego i do pracy bo budzet nie wytrzyma, a tez mamy kredyt, tylko ze ja bede musiala znalezc nianie
ja znow nie moglam spac - 3 godziny sie przewalalam w nocy i dopiero rano usnelam, a w dzien wybralam sie na spacer to szlam w takim tempie ze dziadek o lasce mnie wyprzedzil :-(
Rina no to masz dobry wynik i znaczy ze dieta skutkuje :-)
Madziorek tez szybko zamierzam wrocic do pracy , po macierzynskim wybiore urlopy i jakies 2 mies wychowawczego i do pracy bo budzet nie wytrzyma, a tez mamy kredyt, tylko ze ja bede musiala znalezc nianie
Ja wczoraj byłam na zakupach..... jakoś sie strasznie zdołowałam, bo chciałam kupić sobie coś fajnego ale niestety nic nie dostałam na siebie wiec na pocieszczenie tylko zostalo mi bluzke w Reserved kupić, dobrze że teraz taka moda na dłuższe bluzki, bo nie kosztują tyle kasy jak w sklepach dla nas Ciężarnych.
Chociaż i tak znalazłam sklep w Wejherowie dla ciężarnych i się zdziwiłam że ceny o połowę mniejsze jak w Gdyni. Koszmar koszule po około 140 zł!!!! Ja swoja kupiłam za 60zł i sie cieszyłam.
Chociaż i tak znalazłam sklep w Wejherowie dla ciężarnych i się zdziwiłam że ceny o połowę mniejsze jak w Gdyni. Koszmar koszule po około 140 zł!!!! Ja swoja kupiłam za 60zł i sie cieszyłam.
szkoda, że masz problemy w pracy. Dziwię się, że pracodawcy tak źle patrzą na kobiety chcące powiększyć rodzinę. U nas żadne z nas nie może sobie pozwolić na wychowawczy, bo wtedy jedna pensja mniej w kieszeni niestety, a domowy budżet by tego nie zniósl, bo przede wszystkim mamy kredyt hipiteczny.... Na szczęście my mamy w pogotowiu nasze mamusie, czyli przyszłe babcie, które już zostały uprzedzone, że od listopada ruszają z opieką na cały etat :)
Ja na "odchodne" swojemu szefowi podsunęłam pomysł, że jeśli na moje miejsce chciałby kogkoś zatrudnić, to może to robić bez żadnych dodatkowych kosztów. Przedstawiłam temat zatrudnienia stażysty z urzędu pracy - tam wynagrodzenie stażysta dostaje z urzędu pracy właśnie, więc to super rozwiązanie. Ale szef nie skorzystał i rozdzielił moje obowiązki między dziewczyny, które oczywiście baaardzo się ucieszyły :))))))))))))))
Ja na "odchodne" swojemu szefowi podsunęłam pomysł, że jeśli na moje miejsce chciałby kogkoś zatrudnić, to może to robić bez żadnych dodatkowych kosztów. Przedstawiłam temat zatrudnienia stażysty z urzędu pracy - tam wynagrodzenie stażysta dostaje z urzędu pracy właśnie, więc to super rozwiązanie. Ale szef nie skorzystał i rozdzielił moje obowiązki między dziewczyny, które oczywiście baaardzo się ucieszyły :))))))))))))))
Ja nie mam z kim zostawić maluszka. Wcześniej plan był taki, że ja idę na macieżyński, a mąż na wychowawczy. Później, gdy zaczęły się moje kłopoty w pracy spowodowane faktem, iż zaszłam w ciążę, poszłam na zwolnienie. Mąż zmienił prace na dużo lepiej płatną i ja zostanę na wychowawczym. Nie wiem jak długo - pewnie do żłobka małą puszczę, jak najwcześniej;(