Widok

MAJOWE MAMY 12

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może nowy wątek Was obudzi;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam na wieczór takie pragnienie i stale piję jakbym miała kaca.Czy wy też tak macie?

Piszcie tu... tam tak dlugo się przewija.
Mój lekarz jak dowiedział się o tym, że męża przy porodzie nie będzie to powiedział:
Ooo, to niesamowite! Proszę złożyć mężowi najszczersze gratulacje i wyrazy podziwu, że odało mu się oprzeć tej zadziwiającej modzie na sekundowanie żonom przy porodzie;)

No to.... nogi do góry:)

ale żeśmy się rozbrykały :)

ja już po wizycie :) na szczęście nie odstawiam leków, więc cała jestem happy :)

ale z drugiej strony mam podejrzenie wyciekania wód płodowych, bo coś chyba przeciekam. Gin nic niepokojącego nie zauwałył, ale mi poradził bym się zaopatrzyła w specjalne podpaski do mierzenia odpływu wód płodowych, tylko strasznie ciężko je dostać, muszę zamówić...Mam nadzieję, że mam tylko jakieś wodniste upławy albo po prostu popuszczam z pęcherza........

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry