Widok

MAJOWE MAMY 2010 :)) cz. 21

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas na kolejna czesc ;)

Przyszłe Mamusie:

02.05. Natus87 corka Julia Szpital Wejherowo
03.05 Slonko69 - dziewczynka - Maja - szpital Kliniczna :)
04.05 Azja - dziewczynka - Ula, szp. Wejherowo
07.05 Ola08 - chłopiec - Piotruś, szpital Redłowo :)))
07.05 anik21 - Filipek
07.05 Madzia_mika dziewczynka Milena, szpital Wojewódzki
08.05 Demi:) - synek Filip(ek)
09.05 agag_agag - córeczka Emilka (szpital zaspa)
09.05 Agnieszka1303,sunuś Dominik,Szpital Wejherowo
10.05 Patkagda- synek Patryk, szpital Kliniczna (wg. USG 4.05)
14.05 sauterelle- syn :) Jakub Paweł / szpital Kliniczna
15.05 karolinkaku - chłopiec Filipek, szpital wojewódzki
15.05 majowa - synuś, szpital wojewódzki :)
18.05 szpital Kliniczna, Zuzia
18.05 Ewelina 80, synuś Bartosz, szpital zaspa
19.05 hanka102 - Maciuś (ew.Wojtuś lub Maksymilian), szpital Redłowo
19.05 Mimii- chłopaczyk Borys, szpital kliniczna :)
20.05 kamilisia – chłopiec (Antoś lub Maksymilian)
26.05 *emi - Milenka, Kliniczna
26.05 sophia, córeczka Julka, szpital Zaspa
27.05 olusia-synek Jakub, szpital Zaspa
27.05 Aniami - synek Mikołaj, szpital Madryt
29.05 sanszajn, Sandra, szpital Redłowo

Mamusie z dzieciaczkami:

15.03 MajowaMaja - Maja - 1760g 41cm - szpital Zaspa
30.03 Aya - Dominika - 1400g 41cm
09.04 neissi - Kubuś 2880, 53cm - szpital Zaspa
10.04 MamaMarty - Marysia 50cm 2400g Małgosia 49cm 2320g
25.04 izaqueen- Adaś 3320g, 56cm - szpital Lębork
26.04 petra-Wojtuś 3120g,51cm-szpital Kliniczna (cc)
28.04 Tris_- Dziewusia- 51 cm, 3250 g- szpital Zaspa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Demi się dziś nie odezwie;) I nic więcej nie mogę powiedzieć bo mi głowię urwie;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Hehe normalnie w tym samym czasie pisałyśmy :) No wiesz jak codziennie cos piszesz a dzis nagle nic to było mi dziwne,ja tak jak w zeszłym tygodniu jestem z rana bo maz do 14 pracuje a w przyszłym ma na 14 wiec popołudniu bede zagladac i pisac.No chyba ze cos przez wekeend sie wydarzy....
Ooo chyba Demi bedzie 1 majowa mama :)
Agnieszka z mila chcecia poczekam ale tylko do poniedzialku :) Wiec jak Ci sie uda to moze i sie spotkamy :)
No pewnie demi...rozłożyła nóżki :D A T...Bell hehe wcale się nie wygadała hehe ;) Dzięujemy z info :)
Ale ciiiiiiii. W razie czego to nie ja;) Mnie tu nie było;)
Ofkors ;)
Ja też się melduję:) Dziewczyny, czy Was też rodzinka wkurza pytaniami, czy już urodziłyście? Moja mama od 3 dni dzwoni do mnie codziennie i pyta czy juz? Po czym jak jej mówię, że jeszcze prawie 2 tygodnie do terminu, odpowiada, że termin terminem, a Maluszek wyjdzie jak będzie chciał i że ona z tata podejrzewają, że szybciej. Poza tym wszyscy inni nagle się aktywowali i piszą lub dzwonią z zapytaniem jak się czuję. Może już przewrażliwiona jestem, ale normalnie przestane odbierać telefony jak będzie po terminie;) Ja wiem, że to z troski, ale przecież na pewno wszyscy dowiedzą się zaraz po porodzie o tym, że urodziłam. Od razu ich poinformujemy.

Jutro idę do lekarza, więc się dowiem co tam słychać u Maćka :). Wczoraj miałam skurcze ze 2 razy i przedwczoraj też, ale nieregularne i tylko wieczorem. Poza tym jak trochę chodzę albo stoję, to mam kłucie w podbrzuszu dalej i to czasem takie mocne, że mi się krzyk wyrywa. Mały nadal szaleje w brzuchu i się rozciąga, ciasno mu już, a i mnie ciężko. Szczerze to już bym chciała urodzić, bo to czekanie i niepewność jest trochę denerwująca.
Hehe wcale Demi nie przeczyta postów :) A Tinker to Demi jakiś informator chyba że zagląda tu do nas :)

No może i niedoczekam poniedziałku kto to wie czas pokaże ale jest duże prawdopodobieństwo że sie spotkamy :)
Zagląda do Was oczywiście;) Ale ze względu na Demi. No i za Was wszystkie trzymam kciuki. Bo to jedyny ciężarówkowy wątek do którego się przywiązałam.

Z tego co pamiętam to jeszcze jakaś Natalia, Nataluś - czy jakoś tak, miała wczoraj termin w swisie?? Więc ona może będzie pierwszą majową mamą.

A Demi i tak mi urwie głowę;) Więc już trudno.
Sama czekam na jakiś znak od niej, a ona specjalnie w niewiedzy mnie tak trzyma:)
Nataluś już urodziła :) własnie wczoraj

szczegóły w czerwcówkach
Haniu nie tylko rodzina mnie neka wiadomosciami a sasiedzi i znajomi ...
niektorzy potrafia kilka razy dzienie sie zapytac brrr....
hanka zobaczysz jak będziesz po terminie z tymi telefonami i sms-ami :) A jeszcze lepiej jak kogoś spotkasz i pierwsze co słyszysz to : "ty jeszcze chodzisz?". Najbardziej chce mi się śmiać z mojej teściowej, odkąd wczoraj powiedziałam że coś chyba zaczyna się dziać bo mam jakieś skórcze, co jakiś czas przychodzi i pyta czy już się zaczęło? Dziś już była u mnie kilka razy a tu jeszcze 13-tej nie ma :) Przynajmniej widzę że nie może się doczekac naszej córeczki:)
Cześc kobitki! Jutro mam termin porodu, od tygodnia twardnieje mi często brzuch i pobolewa podbrzusze myślalam że to już jakieś znaki ale czytając te Wasze to stwierdzam że jeszcze sie trochę pomęcze z brzuszkiem:)
Dzis na dodatek robilam pranie i zapomnialam węża do kibelka wlożyć:(
Cala lazienka i przedpokoj zalany a ja sama w domu:( i na kolanch ze szmata przez 20min szorowalam podloge:( i na dodatek sie zdenerwowalam bo sasiadka zaczela na mnie krzyuczec, w sumie to sie jej nie dziwie.. Ja to mam przygody przed samy rozwiązaniem!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na mnie to Tesciowa sie obrazila i niechce mnie widziec puki nie urodze hehe
Ooo zaczeły sie odzywać dziewczyny odrazu jak sie napisze... :)

No do mnie tez przysyłaja smski,a do mojej mamy melduje sie codziennie rano bo maz w pracy a i do meza jak wstaje to tez pisze smska :)
Dziewcyzny juz doswiadczone... powiedzcie czy w szpitalu zabierają karte ciąży?? Pytam bo polozna z gab mojego dr podpowiedziala mi zebym udala sie do i-nisty po zaswiadczenie do becikowego -BO JEDNAK JEST WYMAGANE!!!!!!!!- bo tam dostanę na podst kary ciąży BEZPLATNIE bo u mojego gin kosztuje 50zl;> I sie zastanawiam czy przypadkiem nie zabiorą w szpitalu tej karty...

A jak nasze majowe mamuski sobie radzą:)?? Chyba są zaganiane i jeszcze zmęczone....ale wierzę,że są dzielne a ich bobaski nie dają im moco w kość :)
mnie tez mecza tymi pytaniami wszyscy do okola, a stare baby to tak sie patrza na brzuch jakby chcialy jakis urok rzucic, a moze nie widzialy jeszcze mamuski w 9 m-cu, nie wiem juz sama co myslec, moja siostra stwierdzila, ze to z zazdrosci, bo same juz nie moga miec dzieci. a tak na dobitke, jak ktos dzwoni do meza i sie pyta czy to juz - to on odpowiada, ze jeszcze sie "kula"- pocieszajace prawda ;)
U mnie tez ta sama sytuacja-" urodziła już"?? I ten wzrok tez jest mega okropny...ja to juz komentuje i pytam" przepraszam cyz mam jakąś plamę bo się Panie tak dziwnie na mnie przyglądają " :D
Stare baby i nie tylko!!:) Ja to sie czuję jakbym jakaś slawna aktorką byla tak mój brzuch jest na ulicy obserwowany ze wszystkich stron:)
A w kolejce w sklepie czy w tramwaju glowę odwracają i udają że nie widzą:)
Od kilku dni męczą mnie skurcze lydek i stóp, ktoś poleci może jakiś dobry magnez??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry