Widok

~MAJOWE MAMY ~25 ~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znowu ja zaczynam
ale tamten wątek juz zamula
=
01 maja - Andzior – chłopiec - Artur - ZASPA
01 maja - Kitka24 – chłopiec - SWISSMED
01 maja - Pomarańczka – chłopiec – Karol – WEJHEROWO
02 maja - Juli7 – dziewczynka – Julia
06 maja - Rina – chłopiec – Mariusz/Robert - ZASPA
07 maja - malgoo - chłopiec - REDŁOWO
* 08 maja - Madziorek81 – dziewczynka – Karolina – ZASPA - Ur. 23.03.
08 maja - Kruszynaa – chłopiec – Paweł – WEJHEROWO
09 maja - Anikia – chłopiec – Wiktor - REDŁOWO
13 maja - Dorinell – dziewczynka
* 13 maja - Fasolka-82 - dziewczynka - Kamila – ZASPA –
15 maja - Agacik – dziewczynka – Tosia – KLINICZNA
17 maja - Kazimiera – chłopiec – Patryk- ZASPA
17 maja - Kasia 80 – chłopiec – Jakub – REDŁOWO
17 maja - Madziarka - dziewczynka
18 maja - Zuzka_jr – chłopiec – Mateusz - WEJHEROWO
20 maja - Alicja i Krzysiek – chłopiec – Mateusz - WEJHEROWO
21 maja - Agata81 – dziewczynka – Kamila – WEJHEROWO
25 maja – (16.05) mmadlen - dziewczynka - Marta Paulina - WEJHEROWO
30 maja - Zaba105 – chłopiec – Jakub
oraz:
xx maja - majóweczka28 – dziewczynka – Amelia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zakładam nowy wątek. Zapraszam do Majowych Mam 26;)

Hehe!!! To czekamy z Toba :))) Powodzenia!!!

Ależ ja nie jestem zaskoczona:) Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń;)

Jesli nawet nie to, to wedlug tamtych notatek to sa objawy zblizajacego sie porodu, wiec jakby w Twoim stanie juz niezaskakujace :)))

Czytałam, to chyba nie to;) A w ogóle to już mi wszystko jedno;)

Tu jest link:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=85081&t=85081

Nie czytałam!!!! Gdzie?? Zaraz poszukam...

Agacik, to Twoje wczorajsze samopoczucie skojarzylo mi sie z objawami porodu w watku zalozonym przez Palle chyba. Czytalas???

I jeszcze to, że nie wiadomo jakim sygnałem się to rozpocznie i ile czasu zajmie... Ale przede wszystkim-kiedy?

wiecie co normalnie szok bo chciałam to samo napisac....nie boje się faktu porodu i bólu i tego co będzie potem...mam tylko taki dziwny strach przed tym wlaśnie KIEDY to się stanie hehe :) wszystkoz awsze zaplanowane...kalendarz zapisany na konkretne godziny...a to jest coś tak nieprzewidywalnego :D cięzko okreslić nawet ten mój lęk :) ale wolałabym wiedzieć jakiego dnia i o jakiej godzinie Mati mniej wiecej planuje się urodzić hehe :D

Dzięki, trochę lepiej. Ale krocze mnie boli tak, że chodzę jak kaczka.
Wczoraj dokupiłam kosmetyli dla Małej, mogę dzisiaj swobodnie torbę dopakować. Też mam taki irracjonalny strach przed tym, kiedy TO się stanie.

Agacik jak sie czujesz? przeszlo Ci?

Ale wczoraj bylo ladnie, bylismy na skwerku i bulwarze, wozkow i brzuchatek od zatrzesienia :-)

zrobily mi sie na lydce takie 4 wybroczynki, jakby male sinaczki ale nie bolaly i nie bola, to znaczy ze naczynka slabe? mozna to czyms smarowac?

wczoraj porownywalam brzuch ze zdjeciem z 34 tc i opadl mi, ciekawe kiedy godzina zero wybije, najbardziej flustruje mnie to ze nie wiem kiedy to bedzie, niecierpie zyc w nieswiadomosci

wstawać śpiochyyyy ja się dzisiaj nie wyspałam :( buuuu
i dzisiaj wizyta u gincia...ciekawe czy mi ten wymaz pobierze :)

łojjjj agacik to wspołczuje :( życze w takim razie żeby rpzeszło...żeby mała się uspokoiła no i żebys sie ładnie wyspała....ale mój mnie dzisiaj tez wyjątkowo kopie mocno i się napina :(

Wiecie co? Coś się kiepsko dziś czuje. Całą noc nie spałam, było mi cięzko i niewygodnie. W ciągu dnia miałam uderzenia gorąca, potwornie mi puchły dłonie i stopy. Do tego ból w kroku i dole brzucha... A teraz mała strasznie się napina.

no, ja też się cieszę :)

wow Madziorek no to super - gratuluje męża :))
ciekawe jak to będzie u nas... na razie mój zastrzega sobie prawo do nie zmieniania pieluch :/ no ale myślę, że to teraz tak akurat mówi.. a poza tym kurka chciał mieć dziecko - to w pełni a nie wybiórczo :))

Czesc dziewczyny, wczoraj miałam super dzień - nie byłam cały dzień w domu. To mi sie podobało, bo już zaczynałam wariować. Najpierw u rodziców na chwilę, potem zakupy... hehe kolczyków mi sie zachciało, potem kino ze znajomymi i na koniec kolacyjka w knajpie.

Dziś czytam te wszystkie wpisy i aż się dziwię, że tak napadacie na biedną Agacik - mogę sie założyć, że gdybyście miały taką okazję jak ona to napewno yście skorzystały!!!!

Madziorek a Twoja Karolcia jest cudowna a i mąż widzę spisuje sie na medal.
Ja w piątek byłam u koleżanki i pomagałam jej przy kompieli - tzn patrzyłam i jak coś to popilnowałam jej Maleństwa gdy ta szykowała mleko. Mycie takiego maleństwa wymaga wprawy, myślę że mój pierwszy raz będzie tragiczny. Ona ma już 4 mięsięczną córeczkę więc się dobrze bawiła w wanience, ale z noworodkiem będzie to nielada wyczyn. Powiedziałam stanowczo - KOCHANIE TY BĘDZIESZ KĄPAŁ SYNKA - ja zrobię to kilka razy pewnie z nim na poczatku by dojść do wprawy razem z nim.

Aaaaaa no i tobrę mam spakowaną - brakuje mojej kosmetyczki, ale to jak już będzie ta chwila to ją tam włożę.

Mój ma wprawę, ma już 11 letniego synka:)
To on mnie uspokaja, że wszystko będzie ok, że damy radę i jeśli będzie trzeba-wszystkim się zajmie:)
Zobaczymy jak będzie w realu..

najlepiej rzucic na gleboka wode chlopa, podejrzewam ze jak moj zostanie pierwszy raz sam to i ja bede dzwonic co chwile i on ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry