Widok

~ ~ ~ ~ MAJOWE MAMY 40 ~ ~ ~ ~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej :)))
widzę, że Majowe po szczepieniu:)
ja tez dzis byłam z Karolkiem
waży 5100 :))
a napiszcie jeszcze raz jak wasze dzieciaczki
aha , czy możecie jeszcze napisac jakie szczepionki były podane?
u nas Infanrix HEHA - 200,-zł
nastepne szczepienie 5 sierpnia

w sobotę Karolek był ochrzczony:)
"starzy ludzie" powiadają, że dziecko po chrzcinach się "zmienia"
np. śpi gorzej / lepiej itp.
ja w to nie wierzę , ale wiecie co...
od niedzieli wogóle nie tyka piersi :( mleko mam (ściągałam) , wszysko niby ok
do tej pory karmiłam go pierś+Nan - pił ładnie
teraz jakis diabeł w niego wstąpił i nie chce piersi ....ryczy i ryczy :(
nie wiem , czy to jakis kryzys , czy co

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zuzka strzelajace kupy to tak jakby z pistoletu byl strzal (przynajmniej takie mam wrazenie) z gazami, jak walnie taka kupe to trzeba wszystko przebierac, ale dzis jest lepiej i mniej

swietne sa te zaproszenia, podziwiam Cie ze chce Ci sie robic samej

ja karmie na zadanie bo nie podaje zadnych herbatek, wiec moze mu sie chciec pic

A Tośka coś od 2 dni kupy nie robi. Napina się, bączki nieśmiałe puszcza i nic...

zajrzalam na to 2 forum, widze ze Wy tam urzedujecie, chyba tez zaloze watek ze zdjeciami Wiktorka

Agacik moja tylko przez pierwsze 2 tyg kup robiła dużo, a od początku zeszłego tyg robi kupki co drugi dzień, napina się tylko i bąki strzela - pediatra mówił że nie mam powodów do obaw.

Moja też się napina, ale bąki kiepskie albo żadne. Widać, że się męczy.

Nie wiedziałam, że kupki będą takim przeżyciem :)) ale za każdym razem co ją przewijam to liczę, że w końcu będzie miała na robione.

Ale jak w końcu zrobi po tym dniu przerwy lub 2 dniach to jest prawie po pachy ufajdana i trzeba ją całą przebrać.

to wyobraź sobie, że Karola robi raz, góra dwa razy na tydzień - i to jest dopiero dla mnie uciecha!!!

moj za kazdym razem robi kupe podczas oddawania gazow i kilka razy na dobe robi jej wiecej. wyglada to chyba tak jak ty anikia opisujesz. ja to nazywam grypserą wiezienną "kreci sie na ostro".

moj za kazdym razem robi kupe podczas oddawania gazow i kilka razy na dobe robi jej wiecej. wyglada to chyba tak jak ty anikia opisujesz. ja to nazywam grypserą wiezienną "kreci sie na ostro".

Faktycznie Madziorek jak by mi raz w tyg robiła to bym dopiero po ścianach chodziła z nerwów, ale jak w końcu Ci zrobi kupkę to normalnie prawdziwe święto jest :))

pewnie, że święto. W kalendarzu zapisuję :)

zuzka = fanka Symetrii?

a ja na odwrot niz wy, jak zmieniam pieluche to mam nadzieje ze nie bedzie kupki, czasem to robi mi na przewijak bo nie zdaze zalozyc nowej pieluchy

doszla mata edukacyjna, ale mam radoche, maly wydajewydaje sie byc zainteresowany

rzeczywiscie to tekst z Symetrii bo nie mialam okazji siedziec aby nauczyc sie grypsery ;)

u nas tez zdarzaja sie "wypadki" na przewijaku. ostatnio dwa dni z rzedu sikanie a podczas kapieli kleks na reczniku ;))

he he tematy kupkowe
u nas tylko strzelajace sa... no i wpadki na przewijaku to jakas taka norma = raz na dobe to mus !

Kochane!
Wklejajcie siki i kupy waszych pociech, zrobimy forumowa galerie.
hehe ależ ktoś sobie jaja robi :) nieładnie :)

Alicja, wszytskiego naj naj naj - dziś MAti ma miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziorek dzięki :) ale rodziłam 29 więc dopiero jutro jest miesiac :) nie wiem jak te suwaczki dokałdnie pokazują :) chyba że cosik nie tak zrobiłam :)

bardzo ładne zaproszenia , super papier
to jak kobitki? czytałam , że mamy się przekabacic na tylko jedno forum , to które? tamto jest chyba "lepsze" ......

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry