Widok

MAM PROBLEM

zaczelismy spotkania z unijne projektu z GOPS/ MOPS i z nami chodzi taki jeden gościu .który ma ,, prawdziwa kobiete''.owy pan jest notowany i musi stawiac się na policji,ma zakaz zbliżania na 100 m do rodziny,zreszta już bylej bo ma wyrok w zawieszeniu za psychiczne znęcanie się nad rodzina,odebrane prawa i orzeczenie o rozwodzie z jego winy.
wiem ze ta prawdziwa kobieta ma hifa i beszczelnie się smieje .a oboje spia po melinach,spelunach ,krzakach itd.....bylam w sanepidzie ale powedziano mi ze jeśli spia gdzie popadnie to na pewno cos maja.ale sanepid ma związane rece bo przepisy mowia ze badanie i leczenie jest dobrowolne i nie można nikogo zmusic.jedyne co to takie badania się robi z przypadku jeśli taka osoba znajdzie się w szpitalu w skutek choroby czy wypadku.ja się pytam ile musi być nieszczsliwie zarażonych żeby cos z tym zrobiono.pytam bo na projekt chodza młode matki na ten projekt i niechca czegos zlapac.a kierownichka pomocy społecznej zamiata pod dywan bo na stowe pracownik socjalny przeprowadza wywiad w domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli młode matki nie będą się z nim gzić bez gumki po krzakach i melinach to chyba nie macie wiele powodów do obaw?

Hifa ma mnóstwo ludzi, z pewnością nawet kilka wokół Ciebie. Tylko siedzą cicho i nikt nie wie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dział porad lekarskich to nie tu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hif jak hif... Ale na stówe maja coś złapane hak śpią coś po melinach i śmietnikach. Problem nie w chorobie ale w tym że takie osoby są niebezpieczne bo tzw ten pan ćpa i pije i hak będzie niebezpieczny dla innych.

https://forum.trojmiasto.pl/CO-ZROBIC-GDY-PRZEZYJESZ-ZYCIE-t797697,1,2.html
https://forum.trojmiasto.pl/Od-swietej-do-t798004,1,2.html
Dużo masz jeszcze takich historyjek w zapasie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Cross, no i się wydało ;)
Powinna pisać książki z taką bujną wyobraźnią ;)
image

Raczej bajki. ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

do góry