Widok
Dziewczyny założyłam nowy wątek bo ten zrobił się już długi:)
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,16.html
Tak was czasami podczytuje. sorry ze sie wtrace.
Marchew pojedz na A&E i powiedz ze masz bole i troche krwawisz. powiedz im tez ze masz historie poronienia. Zapisza cie na usg dopochwowe na nastepny dzien i zbadaja ginekologicznie. jezeli cos bedzie nie tak to cie przejmie early pregnancy unit i bedziesz miala dostep do ginekologa i reguralnych usg. tu nie wierza w stosowanie sztucznego progesteronu wiec sie zaopatrz w polsce i ewentualnie idz do polskiego ginekologa. trzymam kciuki.
Marchew pojedz na A&E i powiedz ze masz bole i troche krwawisz. powiedz im tez ze masz historie poronienia. Zapisza cie na usg dopochwowe na nastepny dzien i zbadaja ginekologicznie. jezeli cos bedzie nie tak to cie przejmie early pregnancy unit i bedziesz miala dostep do ginekologa i reguralnych usg. tu nie wierza w stosowanie sztucznego progesteronu wiec sie zaopatrz w polsce i ewentualnie idz do polskiego ginekologa. trzymam kciuki.
Mar-chew wierzę że u Ciebie będzie wszystko ok, tylko dużo wypoczywaj, moja mama kiedy była w ciąży z moim bratem odklejało się jej łożysko, dostała leki dużo leżała i wszystko skończyło się dobrze, także głowa do góry bo maleństwo współodczuwa razem z Tobą.
Ja co do oddawania moczu też nie chodzę co chwila, jedynie to budzę się czasami w nocy ale raczej w ciągu dnia nie zauważyłam różnicy.
Zmęczenie też po woli ustaje, a brzuszek zaczyna się zaokrąglać:)
Ja co do oddawania moczu też nie chodzę co chwila, jedynie to budzę się czasami w nocy ale raczej w ciągu dnia nie zauważyłam różnicy.
Zmęczenie też po woli ustaje, a brzuszek zaczyna się zaokrąglać:)
nie wszystkie kobiety maja takie objawy....ponieważ są one subiektywne czyli takie,które kobiety podaja najczęściej,a które nie są pewnymi wyznacznikami ciązy,bo np. wymioty występują tez przy zatruciu,częstrze oddawanie moczu może świadczyć również o zapaleniu pęcherza...itp.Pewnymi objawami jest znalezienie zarodka w macicy....więc nie martw się bo niektóre kobiety tak maja,że gdyby nie rosnacy brzuch to wogóle nie powiedziałyby,że sa w ciazy...
Mar-chew jeżeli masz problem z szyjką to bierz te luteinę i niestety praca w tym wypadku nie jest wskazana!No chyba że pracujesz w biurze....Nie wolno ci dźwigać i za dużo chodzić...bo to obciąża cały aparat więzadłowy macicy i moze byc powodem rozwierania się szyjki...więc załatw sobie może wolne...?
No ja też biorę teraz globulki na infekcje. Z tym, że ja nic nie czuję, nic nie boli, tylko z biocenozy wyszły i grzyby i bakterie...szok! Także biorę takie globulki complex i na to i na to w jednym. Zapomniałam jak sie nazywają, a mam w domu.
A może mąż Cię teraz znowu zaraził? Leczył się razem z Tobą? Bo faceci często są nosicielami i my leczymy się, a potem znowu od nich łapiemy. Także zaleca sie leczenie pary.
A może mąż Cię teraz znowu zaraził? Leczył się razem z Tobą? Bo faceci często są nosicielami i my leczymy się, a potem znowu od nich łapiemy. Także zaleca sie leczenie pary.
Marchew trzymaj się i bądz dobrej myśli.Dobrze by było gdybyś poszła jeszcze do lekarza tam gdzie jesteś zobaczyłby co się dzieje byłabyś spokojniejsza. A u mnie znowu wraca ta upierdliwa infekcja grzybica.Już wczoraj lekko piekło dzisiaj już mocniej a wizytę mam dopiero w środę.Ale szybko wróciła do mnie dwa tygodnie temu skończyłam kurację i znowu muszę cierpieć :((