Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może uporządkujemy się jeśli chodzi o nasze porody? Wiem, że to jeszcze nie dokładne dane - ale zawsze możemy to zmienić...
Dopisujcie się po kolei (wg. dat). Mam nadzieję, że wyraziłam się dosyć jasno:)

Mar-chew - 05.12
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wszystkie kobiety maja takie objawy....ponieważ są one subiektywne czyli takie,które kobiety podaja najczęściej,a które nie są pewnymi wyznacznikami ciązy,bo np. wymioty występują tez przy zatruciu,częstrze oddawanie moczu może świadczyć również o zapaleniu pęcherza...itp.Pewnymi objawami jest znalezienie zarodka w macicy....więc nie martw się bo niektóre kobiety tak maja,że gdyby nie rosnacy brzuch to wogóle nie powiedziałyby,że sa w ciazy...
Mar-chew wierzę że u Ciebie będzie wszystko ok, tylko dużo wypoczywaj, moja mama kiedy była w ciąży z moim bratem odklejało się jej łożysko, dostała leki dużo leżała i wszystko skończyło się dobrze, także głowa do góry bo maleństwo współodczuwa razem z Tobą.

Ja co do oddawania moczu też nie chodzę co chwila, jedynie to budzę się czasami w nocy ale raczej w ciągu dnia nie zauważyłam różnicy.

Zmęczenie też po woli ustaje, a brzuszek zaczyna się zaokrąglać:)
image
image

image
Tak was czasami podczytuje. sorry ze sie wtrace.
Marchew pojedz na A&E i powiedz ze masz bole i troche krwawisz. powiedz im tez ze masz historie poronienia. Zapisza cie na usg dopochwowe na nastepny dzien i zbadaja ginekologicznie. jezeli cos bedzie nie tak to cie przejmie early pregnancy unit i bedziesz miala dostep do ginekologa i reguralnych usg. tu nie wierza w stosowanie sztucznego progesteronu wiec sie zaopatrz w polsce i ewentualnie idz do polskiego ginekologa. trzymam kciuki.
image

image
Dziewczyny założyłam nowy wątek bo ten zrobił się już długi:)

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,16.html
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry