Widok
witajcie!Nie było mnie 2 dni bo.....wylądowałam w szpitalu z wymiotami i biegunką już myślałam,że to grypa żoładkowa ale na szczęście to TYLKO...zatrucie pokarmowe....juz mnie wypisano do domu uff...
Miałam usg 2 dni temu,widzieliśmy jak maluszek się rusza i słyszeliśmy serduszko!!!!!!!!!!!!cudowne przeżycie....pozdrawiam
Miałam usg 2 dni temu,widzieliśmy jak maluszek się rusza i słyszeliśmy serduszko!!!!!!!!!!!!cudowne przeżycie....pozdrawiam
No to dobrze Trotka, że wszystko jest ok.
Ciekawe kiedy ja dowiem się jakiej płci mam dzieciątko ;-). Ale myślę że facecik.
A ja za tydzień idę już do nowego lekarza, który poprowadzi mi ciążę. Wybrałam Piskulaka. No i za tydzień będę miała te usg NT - sprawdzenie przezierności karkowej, czy jakos tak ;-))).
Ciekawe kiedy ja dowiem się jakiej płci mam dzieciątko ;-). Ale myślę że facecik.
A ja za tydzień idę już do nowego lekarza, który poprowadzi mi ciążę. Wybrałam Piskulaka. No i za tydzień będę miała te usg NT - sprawdzenie przezierności karkowej, czy jakos tak ;-))).
Ale Wam zazdroszczę tego że możecie już zobaczyć swoje maleństwa:) Ja zaczynam troszkę żałować że zdecydowałam się na tak długi wyjazd, usg będę miała dopiero 15 czerwca więc to kawał czasu a nawet nie wiem czy serduszko bije bo w 5 tyg było jeszcze za wcześnie. Miesiąc czasu będzie się ciągnąć mam wrażenie całą wieczność:(
A tu niestety w GB nie można iść sobie ot tak do lekarza niestety.
A tu niestety w GB nie można iść sobie ot tak do lekarza niestety.
Hej ja też dziś byłam na wizycie kontrolnej i też wszystko ok lekarz mierzył i ważył dzidzię dzidzia waży61gram i mierzy4,5cm i nawet znam już płeć dziecka widać było siusiaka będzie chłopczyk a ruszał się ciągle przekręcał się jakie to przyjemne uczucie.Jestem szczęśliwa.A termin porodu według wielkości dziecka wyszedł dzień wcześniej na3.12 ale wpisany już mam 04.12.
Wróciłam! ;-)
Jestem strasznie szczęśliwa. Wszystko jest ok. Maluszek rozwija się, rośnie. Widzieliśmy jak się rusza, słuchaliśmy serduszka i ma juz rączki i nóżki, no i wielką głowę ;-).
Termin według ostatniej miesiączki to 4.12, według owulacji i inseminacji to 10.12. ;-).
Za 2 tyg. usg prenatalne ;-).
Oj dziewczyny, cudowne uczucie. Normalnie unoszę się parę centymetrów nad ziemią ;-))). A mąż twierdzi, że już wyraźnie widać, że wielkość głowy to po nim ;-).
Jestem strasznie szczęśliwa. Wszystko jest ok. Maluszek rozwija się, rośnie. Widzieliśmy jak się rusza, słuchaliśmy serduszka i ma juz rączki i nóżki, no i wielką głowę ;-).
Termin według ostatniej miesiączki to 4.12, według owulacji i inseminacji to 10.12. ;-).
Za 2 tyg. usg prenatalne ;-).
Oj dziewczyny, cudowne uczucie. Normalnie unoszę się parę centymetrów nad ziemią ;-))). A mąż twierdzi, że już wyraźnie widać, że wielkość głowy to po nim ;-).