Widok
MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.3
Dziewczyny pozwoliłam sobie założyć nowy wątek bo poprzedni zrobił się długaśny.
Linki do poprzedniich:
MAMUSIE GRUDNIOWE
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl
MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html
Lista grudniowych mamuś:)
Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
BlueBell - 31.12
Linki do poprzedniich:
MAMUSIE GRUDNIOWE
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl
MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.2
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html
Lista grudniowych mamuś:)
Sylwia80 -04.12
Mar-chew -05.12
Asienkaj -06.12
misica3 -07.12
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12
Agus878 -10.12
Agusia:) -10.12
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12
Linaa - 17.12
queen- 25.12
Trotka - 29.12
BlueBell - 31.12
Mi tez od czasu kiedy jestem w ciazy wykauja takie krostki swedzace.. nie jest ich duzo ale czasem wiecej czasem mniej..
podajcie mi prosze wymiary waszych maluchow glowke i kosc udowa zebym mogla sobie porownac:)
Do jakich ginekologow chodzicie ? gdzie jest dobry sprzet chcialabym pojsc prywatnie i zrobic usg bo szczerze mowiac moja ostatnia wizyta byla niesatysfakcjonujaca...
podajcie mi prosze wymiary waszych maluchow glowke i kosc udowa zebym mogla sobie porownac:)
Do jakich ginekologow chodzicie ? gdzie jest dobry sprzet chcialabym pojsc prywatnie i zrobic usg bo szczerze mowiac moja ostatnia wizyta byla niesatysfakcjonujaca...
Ja idę na usg w 12 tygodniu. Ale byłam już dwa razy i wszystko jest ok :)
Chodzę prywatnie do lekarza, ale zamierzam iść do invicty na 3d tylko nie wiem kiedy jeszcze
Chodzę do dr Jankowskiego i jestem z niego zadowolona, jest rzeczowy, nigdzie się nie spieszy, wytłumaczy i odpowie na wszystkie pytania.
Chodzę prywatnie do lekarza, ale zamierzam iść do invicty na 3d tylko nie wiem kiedy jeszcze
Chodzę do dr Jankowskiego i jestem z niego zadowolona, jest rzeczowy, nigdzie się nie spieszy, wytłumaczy i odpowie na wszystkie pytania.

Cześć Dziewczyny,
Ja tylko zaglądam na Wasz wątek jako gość, bo planowałam sobie grudniową dzidzię i bardzo się uparłam na poród jeszcze przed świętami. No, ale że ja sobie mogę chcieć, a natura swoje, więc urodzę Maluszka w sierpniu :) Też dobrze.
Pozdrawiam wszystkie grudniówki, u mnie większość osób w rodzinie jest z grudnia i są fantastyczne, więc macie naprawdę bardzo fajnie z Waszym terminem :)
Ja tylko zaglądam na Wasz wątek jako gość, bo planowałam sobie grudniową dzidzię i bardzo się uparłam na poród jeszcze przed świętami. No, ale że ja sobie mogę chcieć, a natura swoje, więc urodzę Maluszka w sierpniu :) Też dobrze.
Pozdrawiam wszystkie grudniówki, u mnie większość osób w rodzinie jest z grudnia i są fantastyczne, więc macie naprawdę bardzo fajnie z Waszym terminem :)
Ja też liczyłam po cichu troszkę inny termin na inny termin, jesienny ale cóż wyszedł grudzień:)
Moja córa jest z końca stycznia i jakoś nie wspominam tego zimowego terminu zbyt miło, było straszliwie zimno i siedziałam z córką długo w domu zanim wyszłam na pierwszy spacerek, mam nadzieję że tegoroczna zima będzie łagodna:)
Moja córa jest z końca stycznia i jakoś nie wspominam tego zimowego terminu zbyt miło, było straszliwie zimno i siedziałam z córką długo w domu zanim wyszłam na pierwszy spacerek, mam nadzieję że tegoroczna zima będzie łagodna:)
Cześć!
No ja też liczyłam na inny termin ;-). Ale nie wybrzydzam ;-).
Najbardziej chciałabym rodzić na wiosnę, żeby szybciej wyjść z dzieckiem.
Liczę na to, że skoro teraz była taka ostra i długa zima, to ta będzie łagodniejsza. Nie chciałabym siedzieć z dzieckiem parę m-cy w domu tylko. No ale zobaczymy jak to będzie.
No ja też liczyłam na inny termin ;-). Ale nie wybrzydzam ;-).
Najbardziej chciałabym rodzić na wiosnę, żeby szybciej wyjść z dzieckiem.
Liczę na to, że skoro teraz była taka ostra i długa zima, to ta będzie łagodniejsza. Nie chciałabym siedzieć z dzieckiem parę m-cy w domu tylko. No ale zobaczymy jak to będzie.