Widok
aniewa ja też czekam na okres. Pierwszy pojawił się 15 kwietnia i dotąd nic..
U nas nadal (odpukać) mała wcina słoiczki. Zasmakował jej króliczek Hippa.
Mąż pojechał na basen się odstresować a ja zostałam z małą sama. Wykąpałam ją i zasnęła jak dawniej o 19:30. Dziwne..chyba jednak mąż jest powodem jej płaczu :/
Mam tylko nadzieje że włączyła tryb nocny i nie obudzi się za 30min...
Lece robić kolację, bo wczoraj dostaliśmy w prezencie Woka i na dzisiaj planuję zrobić kurczaczka na słodko ;)
U nas nadal (odpukać) mała wcina słoiczki. Zasmakował jej króliczek Hippa.
Mąż pojechał na basen się odstresować a ja zostałam z małą sama. Wykąpałam ją i zasnęła jak dawniej o 19:30. Dziwne..chyba jednak mąż jest powodem jej płaczu :/
Mam tylko nadzieje że włączyła tryb nocny i nie obudzi się za 30min...
Lece robić kolację, bo wczoraj dostaliśmy w prezencie Woka i na dzisiaj planuję zrobić kurczaczka na słodko ;)
niestety u nas tez zęby:( widać już je pod skorka le kiedy wyjdą to nie wiem, Laurka nie chce jeść ani zupek ani deserkow ani nawet flipsow, tylko mleko ale i to w małych ilościach i rzadko, marudzi, ślini sie na potęgę, noce ładnie przesypia chociaż to, ale widać ze ja boli, w dzień popłakuje co jakiś czas i muszę sie nią cały czas zajmować, zabawiać...
[url=http://www.suwaczki.com/]
[/url
[/url
sbj - fajny lok ma Twój maluszek,no a Ty super laska jesteś:-)) Widzialam Cię na pewno u Piskulaka, ale teraz chyba bym Cię nie poznała, wygladasz kwitnąco!
Dagmarka - maleńka jest prześliczna, zawsze śmiechnieta bźka.
Justa -Mała jest boska, też ciemne oczka -ojj złamie kilka serc!
Jesli chodzi o płacz i rozdrażneinie w nocy, to u mnie od tygdonia to samo, dzisiaj znowu byłam u lekarza, bo doszedl kaszelek i katarek, narazie na oskrzelach spokój i nie wyglada to jakos bardzo źle, do tego dalej wysypka na brzuszku i kupy częste ze sluzem! Byc moze to jest związane z ząbkami, ale na pewno jeszcze do nich daleko, bo dzisiaj lekarz zaglądał i nic!!!
Aniewa - chyba nie pomyliłam - pytanie a już miałaś okres?? Jeśli tak, to ktory to juz miesiąc masz miesiączki?
Myslę, że to jednak będą hormony
Dagmarka - maleńka jest prześliczna, zawsze śmiechnieta bźka.
Justa -Mała jest boska, też ciemne oczka -ojj złamie kilka serc!
Jesli chodzi o płacz i rozdrażneinie w nocy, to u mnie od tygdonia to samo, dzisiaj znowu byłam u lekarza, bo doszedl kaszelek i katarek, narazie na oskrzelach spokój i nie wyglada to jakos bardzo źle, do tego dalej wysypka na brzuszku i kupy częste ze sluzem! Byc moze to jest związane z ząbkami, ale na pewno jeszcze do nich daleko, bo dzisiaj lekarz zaglądał i nic!!!
Aniewa - chyba nie pomyliłam - pytanie a już miałaś okres?? Jeśli tak, to ktory to juz miesiąc masz miesiączki?
Myslę, że to jednak będą hormony
http://allegro.pl/nuby-gryzak-z-siatka-na-owoce-sklep-w-wa-i1613429913.html
To jest ta siateczka na owoce. my tez to mamy i madzia srednio do tego podchodzi ale madzia to i ze smoczusiem ma problem. Staramy sie w kazdym razie :)
To jest ta siateczka na owoce. my tez to mamy i madzia srednio do tego podchodzi ale madzia to i ze smoczusiem ma problem. Staramy sie w kazdym razie :)

Uploaded with ImageShack.us
aniak nie wiem jak ta siatka się nazywa :( ale jak w akpolu lub mamai ja się zapytasz to będą wiedzieli
Justa a może masz racje ze to jednak ząbki? pamiętam jak kiedyś pisałaś ze lekarka powiedziała ze mała zaczęła mniej jeść a Ty tracić pokarm właśnie przez ząbki wiec może coś w tym jest, a może to z powodu powrotu męża mała sie rozstroiła? przyzwyczaiła sie do jakiegoś schematu ze jesteś tylko Ty a teraz tata jest i mała to przezywa?
[url=http://www.suwaczki.com/]
[/url
[/url
dziewczyny ja się poddaję...
kolejna nieprzespana noc. Mój mąż również ledwo widzi na oczy..
Mała zasnęła dopiero o 21:30. oo godziny 2 w nocy zaczeła popłakiwać przez sen, niewiele zjadła. Podawaliśmy jej smoczka na zmiane co 5-10min az w koncu się obudziła. Oczy jak 5zł i koniec spania. Nie płakała. Poprosiłam męża aby wstał do małej. Nie wiem ile z nią chodził ale jak weszłam do kuchni to ją trzymał na rękach już ze łzami w oczach z braku sił. Darła się w niebogłosy, nie płakała ale strasznie krzyczała. Tzn krzyk z płaczem ale bez łez.
Zasnęła od razu jak ją wzięłam do naszego łóżka.
Dziewczyny o co chodzi? to ząbki?
Może iść z małą do lekarza? Ona strasznie krzyczy i nie chce spać odkąd mąż przyjechał. Bardzo mało je również w nocy. Pociumka butlę, czasem wypije 100ml a czasem zaledwie 50.
Na razie jak jej dziąsełka masuję to nic nie czuję pod palcami.
A Olcia rzeczywiście ma buję fryzurkę i nie mogę nad nią zapanować :)
Każdy włosek w inną stronę rośnie :)
kolejna nieprzespana noc. Mój mąż również ledwo widzi na oczy..
Mała zasnęła dopiero o 21:30. oo godziny 2 w nocy zaczeła popłakiwać przez sen, niewiele zjadła. Podawaliśmy jej smoczka na zmiane co 5-10min az w koncu się obudziła. Oczy jak 5zł i koniec spania. Nie płakała. Poprosiłam męża aby wstał do małej. Nie wiem ile z nią chodził ale jak weszłam do kuchni to ją trzymał na rękach już ze łzami w oczach z braku sił. Darła się w niebogłosy, nie płakała ale strasznie krzyczała. Tzn krzyk z płaczem ale bez łez.
Zasnęła od razu jak ją wzięłam do naszego łóżka.
Dziewczyny o co chodzi? to ząbki?
Może iść z małą do lekarza? Ona strasznie krzyczy i nie chce spać odkąd mąż przyjechał. Bardzo mało je również w nocy. Pociumka butlę, czasem wypije 100ml a czasem zaledwie 50.
Na razie jak jej dziąsełka masuję to nic nie czuję pod palcami.
A Olcia rzeczywiście ma buję fryzurkę i nie mogę nad nią zapanować :)
Każdy włosek w inną stronę rośnie :)