Widok
Miło dziewczyny ze o mnie pamietalyscie:)
Dagmarka, u nas zazwyczaj dzien wyglada tak (choc wiadomo, nie jest to w pelni regularne):
6-7 mleko 10-11 mleko, ale probuje jogurty, ok13 obiadek, sloiczki, jak pisalam miesne, potem roznie, ,zal ile zje obiadku to mleko albo po godzinie albo 16/17 albo i pozniej, staram sie wcisnac deserek, ale ostatnio ospuscilam bo ciagle wyrzucalam:(, ok20 po kapieli mleczko i w nocy 2x mleko..
jak pisalam dodaje kaszke w ciagu dnia, a na noc mam mleko na dobranoc i ma kleik..
srednio Szymek zjada 160-180ml, ale ostatnio ma mniejszy apetyt..
do tego daje czasem flipsy, bo lubi sie nimi bawic;p
no to chyba tyle, a cos szczegolnego cie interesuje?
Dagmarka, u nas zazwyczaj dzien wyglada tak (choc wiadomo, nie jest to w pelni regularne):
6-7 mleko 10-11 mleko, ale probuje jogurty, ok13 obiadek, sloiczki, jak pisalam miesne, potem roznie, ,zal ile zje obiadku to mleko albo po godzinie albo 16/17 albo i pozniej, staram sie wcisnac deserek, ale ostatnio ospuscilam bo ciagle wyrzucalam:(, ok20 po kapieli mleczko i w nocy 2x mleko..
jak pisalam dodaje kaszke w ciagu dnia, a na noc mam mleko na dobranoc i ma kleik..
srednio Szymek zjada 160-180ml, ale ostatnio ma mniejszy apetyt..
do tego daje czasem flipsy, bo lubi sie nimi bawic;p
no to chyba tyle, a cos szczegolnego cie interesuje?
mam pytanko czy te kaszki kukurydziane czy ryżowe nie zawierają glutenu? tylko manna zawiera?
a i MRtusia czy mogłabyś napisać co juz dajesz Szymusiowi do jedzenia? tzn jak wygląda jego dzienny jadłospis:)
i jeszcze mam pytanko do dziewczyn gotujących warzywka - czy macie jakieś specjalne bio ze sprawdzonego źródła czy po prostu ze sklepu?
a i MRtusia czy mogłabyś napisać co juz dajesz Szymusiowi do jedzenia? tzn jak wygląda jego dzienny jadłospis:)
i jeszcze mam pytanko do dziewczyn gotujących warzywka - czy macie jakieś specjalne bio ze sprawdzonego źródła czy po prostu ze sklepu?
[url=http://www.suwaczki.com/]
[/url
[/url
Hej dziewczyny, ale dzisiaj piszecie.
My bylismy na spacerku 1.5h i było fajnie, dość ciepło i deszcze nas nie zlapał.
MRtusia - fajnie , że sie odezwałaś.
Aniak - to chyba Twojemu maleństwu ząbek idzie?? Powodzenia.
Michalowa - nie wiem czy nie pomyliłam, ale chyba Ty pisałaś że zmieniasz rolete w pokoju na ciemniejszą, zmienilaś? Lepiej?
Ja tez chcę zamowić - moze kogoś polecisz?
Co do kaszki to też muszę ugotować i powoli dawać skoro Wy tez już dajecie.
My bylismy na spacerku 1.5h i było fajnie, dość ciepło i deszcze nas nie zlapał.
MRtusia - fajnie , że sie odezwałaś.
Aniak - to chyba Twojemu maleństwu ząbek idzie?? Powodzenia.
Michalowa - nie wiem czy nie pomyliłam, ale chyba Ty pisałaś że zmieniasz rolete w pokoju na ciemniejszą, zmienilaś? Lepiej?
Ja tez chcę zamowić - moze kogoś polecisz?
Co do kaszki to też muszę ugotować i powoli dawać skoro Wy tez już dajecie.
Dziobus, to prawda trwa ponad godzine, najpierw jest przygotowanie do badania, co 15 minut trzykrotnie sa zakrapiane oczka specjalnymi kroplami, potem badanie. Cycusiem mozna karmic tylko do drugiego zakrapiania chyba potem juz nie, ale dacie rade, na pewno. Ja tez sie lekko zdziwilam, ze to tak wyglada, ale nasz Syn byl bardzo dzielny.