Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mMajaa - rzeczywiście obłazi ten brązowy material, ale nie przejmuje się tym, czasami można rolką przejechać - chociaż szkoda, że za tę cenę tak się dzieje. Jesli chodzi o zasypianie, to mój mi wczoraj w tym zasnął w przychodni i spało mu sie super. Zauważyłam, żebardzo mu się w nim podoba, zwiedza, rozgląda się i jest mu w objęciach dobrze. Poza tym, muszę przyznać, że plecy za bardzo nie bolą, takze jest super.
Jeśli chodzi o wysypke to u nas bylo to samo tylko brzuszek i pojedyncze na plecach. Ja zmieniałam jakies 3 tygodnie temu płyn do prania, ale nie wiem czy to było to, bo też słoiczki wprowadzalam. Teraz odstawilam wszystko i czekam. Wróciłam też do płynu jaki stosowałam na początku tzn.Loveli. Krostki powoli znikają i zrobily sie blade.Stosowałam fenistil w żelu i teraz dodatkowo lecze kaszel i katar Elofenem.
kurcze mi nie pasuje 4 czerwca...idziemy na urodzinowego grilla do znajomych. ale 11 bardzo chętnie :)
Kurcze wszystkie jesteście takie zgrabne jakby dzieci faktycznie bocian Wam dostarczył albo przesyłką z Allegro :) Mam dodatkową motywację żeby te moje ćwiczenia robić :)
Dziewczyny, zmieniłąm proszek i płyn ale wlasnie z jelpa na lovele, kiedyś uzywalam loveli, ale plynu do prania a nie proszku, możliwe, że ten proszek, teraz zmienilam z kolei na bialego jelenia i czekam... niby troszke lepiej jest
ja doszłam do wniosku, że moje dziecko jakoś mało ruchliwe się zrobiło ;/ kiedyś się tak przemieszczała i się turlała i nagle przestała ;/
ten wątek ciągnie się niemiłosiernie więc zapraszam do nowego
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=240821&c=1&k=160
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=251460&c=1&k=160
ZAPRASZAM NA NOWY WĄTEK

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry