Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macie rację tak zrobię - jestem przekonana że topo słoiczkach - to musi byc marchew albo jablko bo w sumie prawie tylko to dostaje, to jest w kazym słoiczku, ktory dawałam!
mMaaja- właśnie dokupiłam torbe do mojego nosidełka, też mi dali rabat i za samą torbę zaplaciłam 35zł + przesyłka!
wow ale napisałyście...
biorę się do czytania :)

a ja to się cieszę, ze już blisko do weekendu i męzuś przyjedzzie ;]

a moja mała po raz pierwszy nie zrobiła kupki przzez 2 dni..nigdy się to jej nie zdarzało ..no ale 2 dni to nie tragedia..no i brzuszek miekki..czekam wiec:P

ja tez wprowadzilam gluten..ale poszlam na latwizne i kupilam bobowity i nie muszę nic gotowac :]
a jeszcze jedno..na wszystkich kaszkach bobowity napisane jest ze mozna dodawac do obiadkow i deserkow itp.

no to teraz moje glupie pytanie- wsypuje się ten proszek i miesza..czy trzeba najpierw zrobic na mleku czy wodzie i dopieroo dodac?

ja na razie dodawałam gluten -trochę kaszki manny do kaszki mleczno ryzowej i mialam kaszkę gesta :P
dobranoc..
o jejku.po raz pierwszy tak dlugo siedze przed kompem..do spania juz lece..papa :)
Aniewa ja tez mam ta bobovity ale chyba nie można wsypywać do deserków tego proszku tylko najpierw rozrobić z woda i później dodać do słoiczka:) przynajmniej ja tak robię
Witam o poranku
Hania dzisiajw nocy marudna była , nie wiem czy to faktycznie związane z ząbkami , zasnęła szybko bo już o 20 ale o 23 już zaczela sie wiercic i troszke popłakiwac , potem o 24 , o 1 zjadla i poszla spac no i tu troszke pospala , ale obudzila sie o 5 , zjadla i drzemnela sie moze z 30 minut i juz nie spi a ja zmeczona
cześć Dziewczyny,

Mamka, bardzo dobrze, że do nich napisałaś :) to teraz razem czekamy na przesyłkę ;) ja liczę, że dziś dojdzie, no najpozniej jutro :)
Witam porannie:) moja mała spała już 2 dzień do 9, musiała odespać bo wczoraj wariowała do 23:) myślałam ze juz nie uśnie taka była rozbawiona, co dziwne bo w dzień spala 2 razy po 10 minut
witam :) ale mam zaległości do nadrobienia - hoho... dzisiaj w nocy wróciłyśmy z wakacji, a że net był tam strasznie słaby to w ogóle nie zaglądałam na forum :)
Dagmarka zazdroszcze marze o tym, żeby pospać do 9 :D ale mój poranny ptaszek wstaje codziennie o 7.

Mar-chew fajnie, że jesteś :P jak wakacje ???

My dzisiaj śmigamy na rehabilitacje i pewnie potem spacerować nad morze.
HEJ.
Mar-chew fajnie ze wróciłaś :-))

Asienkaj mój tez fatalnie spał - nie wiem co się dzieje budził sie często i mruczał w nocy!
No Mar-chew nareszcie:) juz sie martwiłyśmy!
moj tez dzis spal niespokojnie..co chwila wstawalam zeby wlozyc smoka do buzki..ehh.. a moj Mlody tez spi do 9, jak maz wychodzi do pracy o6 biore go do lozka i najpierw mnie pokopie, poszczypie, wlosy powyrywa, ale w koncu odplynie:)
a wlasnie, Mar-chew, mam pytanko, jak Twoja Mala znosi lot samolotem i czy mozna miec swoja wode dla dziecka czy musze w samolocie prosic jak bede chciala nakarmic? chcialam miec ciepla ze soba, ale nie wiem czy mozna..aa..i jak z wozkiem?bierzesz jako podreczny bagaz? pewnie kazde linie maja inaczej co?ja bede leciec wizzarem..
i jescze jedno, co jest z dzieckiem jak sie startuje i laduje? sa jakies pasy specjalne dla dziecka jak siedzi u kogos na kolanach czy jak to wyglada?
Tak, dostajesz specjalne pasy, którym przypinasz maleństwo do swojego pasa... ostatnio miałam taką sytuację, że wodę, którą miałam na mleko kazano mi wylać albo wypić! A tak, nigdy nie miałam problemu... (tylko trzeba było spróbować) można też poprosić na lotnisku o wodę (ale wtedy otrzymuje się wrzątek)...
Dobrze też mieć jakąś herbatkę na start i lądowanie (lub smoka) bo zmiana ciśnienia przeszkadza często dzieciom (mojej Hani to w ogóle nie rusza) - i najlepiej przebierz dziecko przed samolotem (bo w samolocie to katorga - raz przebierałam w toalecie - to masz twardą deskę)...
wózek - zależy jaki masz - możesz z nim pójść aż do samolotu (zostawiasz pod schodami) - tylko trzeba go prześwietlić - albo nadajesz na bagaż i się nie przejmujesz schodami i brakiem wind ;P
Hania znosi loty bardzo dobrze - chyba, że jest zmęczona i coś nie pozwala jej zasnąć - to nie ukrywa swojego niezadowolenia ;P
a gdzie lecisz - jeśli mogę się zapytać...
a wózek masz wliczony w cenę biletu swojego dziecka (ale bagaż podręczny możesz mieć tylko jeden!)
Mar-chew super opis na pewno sie przyda:) ale nie zrozumiałam do końca z ta woda dla dziecka to można ja mieć czy nie? np w termosie czy w butelce? i mleko w proszku? my tez może gdzie polecimy i dobrze wiedzieć co nam może czekać:)
Dzieki Mar-chew! to juz jakos mi sie klaruje sytuacja..chociaz na stronce wizzar jest napisane, ze wozek mozna miec oprocz bagazu..ale czeto sa jakies kruczki ktorych czlowiek nie doczyta i potem lipa..
a lecimy w lipcu do Szwecji, do Sztokholmu do mojej kuzynki, mamy chrzestnej Szymka:)
a Ty sie mozesz pochwalic gdzie urlopowałaś? :)
My tez do Szwecji chyba będziemy lecieć do geteborga odwiedzić tatusia - narzeczonego:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry