Widok
jeny,dziewczyny nie straszcie bo ja nie wiem jak długo dam tak radę... ;/
zawsze jakieś pocieszenie:) --> http://jejzdrowie.pl/wyzsze-iq-twojego-dziecka
widzę, że zaczynają się pojawiać "sierpniówki" - super :D
dopisywać się dziewczyny :D
zawsze jakieś pocieszenie:) --> http://jejzdrowie.pl/wyzsze-iq-twojego-dziecka
widzę, że zaczynają się pojawiać "sierpniówki" - super :D
dopisywać się dziewczyny :D
Moja córka ma 7 lat, będzie mieć 8 jak się urodzi bąbel.
Stara baba;) Niania nie siostra;)
Jedyne co mi dokucza to plecy. Przecież nie jestem gruba aż tak, nie wysilam się, nie przesilam. Zawsze prowadziłam aktywny tryb życia. A dziś 3 h spaceru i siadają mi plecy;/
Stara baba;) Niania nie siostra;)
Jedyne co mi dokucza to plecy. Przecież nie jestem gruba aż tak, nie wysilam się, nie przesilam. Zawsze prowadziłam aktywny tryb życia. A dziś 3 h spaceru i siadają mi plecy;/
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Ja tak rano twierdziłam, że czuję się super;) Dopóki nie wsiadłam do autobusu;) Wtedy miałam w żołądku rollercoaster;)
Ale nie jest najgorzej:)
Córcia, tak, będzie pomagać. W zasadzie już pomaga - gdyby nie ona to zapominałabym o witaminach. Codziennie podaje mi folik i szklankę wody:)
Ale nie jest najgorzej:)
Córcia, tak, będzie pomagać. W zasadzie już pomaga - gdyby nie ona to zapominałabym o witaminach. Codziennie podaje mi folik i szklankę wody:)
Dzień dobry mamuski! Mam nadzieje ze jakoś przetrwacie dzisiejszy dzień . Ja az sie boje kiedy sie zaczną nudnosci i pol h w pociągu.
Mam pytanie ja mieszkam w Szwecji i tu nie robią usg do 18 tyg ani wizyty do 12 , będę w Polsce w poniedziałek bo Moj tata ma raka prostaty ma złe wyniki i zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciazy kupiłam bilet. Będę wtedy w piątym tygodniu myślicie ze moge pójść do ginekologa czy będzie coś widac?
Mam pytanie ja mieszkam w Szwecji i tu nie robią usg do 18 tyg ani wizyty do 12 , będę w Polsce w poniedziałek bo Moj tata ma raka prostaty ma złe wyniki i zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciazy kupiłam bilet. Będę wtedy w piątym tygodniu myślicie ze moge pójść do ginekologa czy będzie coś widac?
Może być już coś widać, ale nie musi. Ja mam pierwsze USG z serduszkiem z pierwszej ciąży - 5 tydzień i 6 dni - wg opisu USG, bo wg zatrzymania @ wychodził inny - tyle, że ja miałam bardzo długie cykle i nie potrafiłam powiedzieć kiedy było OWU
Ja za to mam od kilku dni bół gardła który dziś prawie sprawił, że zaniemówiłam....masakra, taka klucha...bleh...
I leczę się herbatą, ale nie wiem czy to coś da, ponieważ jest tylko gorzej.
Ja za to mam od kilku dni bół gardła który dziś prawie sprawił, że zaniemówiłam....masakra, taka klucha...bleh...
I leczę się herbatą, ale nie wiem czy to coś da, ponieważ jest tylko gorzej.
Bettia, na pierwszą wizytę wybrałam się od razu po pozytywnym teście - był to początek 5 tygodnia. Lekarz nawet USG nie chciał zrobić bo powiedział że i tak nie będzie nic widać. Ja się uparłam... i rzeczywiście nic nie zobaczyliśmy. Kazał przyjść za tydzień. Po tygodniu czyli na początku 6 tygodnia widać było pęcherzyk i zarodek wielkości 2,5 mm. Na koniec 7 tygodnia było widać pęcherzyk, malucha który miał 8,8 mm i bijące serduszko:) Zaznaczam, że mój ginekolog jest znany z raczej bardzo dobrego sprzętu.
Wydaję mi się, że jakby to było pod koniec 5 tygodnia to całkiem możliwe że będzie widać chociaż pęcherzyk
Wydaję mi się, że jakby to było pod koniec 5 tygodnia to całkiem możliwe że będzie widać chociaż pęcherzyk