Widok

MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWO-WRZEŚNIOWE 2010 cz. 20

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LIPIEC***
3.07 marta - synek, Szpital Wojewodzki
4.07 Ania22
4.07 fita1 - córcia Gaja :) Szpital Wojewodzki
7.07 gwiazda - synek Mateuszek :) Szpital na Zaspie
8.07 zielonakoniczynka
10.07 papciunio - dziewczynka Maja, Szpital Wojewódzki
11.07 kk - synek :)
11.07 mjakmama - córeczka Emilka Szpital na Zaspie
14.07 Milenium - córcia :)
15.07 yecath - synek Wojtuś, szpital w Wejherowie
15.07 nyzosia - córcia Helena, Szpital w Redlowie albo na Klinicznej
15.07 stopkrotka - synek Wiktor, Swissmed
17.07 Madziuska - synek Dawid, szpital na Zaspie:)
20.07 gosiaro - córeczka Dominika, szpital na Zaspie
20.07 Taśka - synek :)
20.07 kama
21.07 aszka79 - córeczka Lenka Szpital na Zaspie
21.07. Agatka - córeczka :)
21.07 sylwiir - córeczka :)
22.07 malaniunia - synek :)
22.07 Moniczka.P - synek ;)
23.07 ssabinka - synek Filipek :) Szpital w Redłowie
27.07 dedes- bliźniaki
27.07 Modern_Lady- córeczka Wiktoria, szpital Kliniczna
30.07 weronika-co-ma-bzika
30.07 karollla-synek Konrad :) Swissmed Gdańsk

***SIERPIEŃ***
1.08 Kasiaka - córeczka Dorotka :)
2.08 Kiciuchna - synek Nikoś, Zaspa
3.08 aśku_85 - synek Marcelek:) szpital w Wejherowie
4.08 antcia - synek :)
5.08 Asiek1
7.08 gusiula
7.08 Nika1982
9.08 przyszłamama -córeczka Liwia, szpital Kliniczna
10.08 Gabi - synek Mikołaj :)
12.08 Manka - córeczka Maja, szpital na Zaspie
13.08 panna z mokrą głową - synek! Redłowo
16.08 Weronikka - synek :)szpital Wojewódzki albo Kartuzy
18.08 Morela - synek Mateuszek, Szpital na Klinicznej
20.08 majki500 - córeczka Lilianna, Szpital Gdynia Redłowo
22.08 caril - córka Antonina
28.08 karolka - synek
30.08 morena

***WRZESIEŃ***
03.09 Monika81 - córeczka Martynka
05.09 Madziulka - córeczka Patrycja, Szpital na Zaspie
08.09 AniaMorena
09.09 Ostola - corka , Cork University maternity Hospital
16.09 Sylwia781122 - chłopczyk Szymon
17.09 Sylwia127
19.09 ta_mala_co_sposoben_dziala- córeczka, Szpital na Zaspie
20.09 AlexGDY - córeczka Marysia Szpital w Wejherowie
23.09 Zuzko
29.09 piggy- synek

MAMUSIE Z DZIECIACZKAMI:

25.04 atta9 - Staś - szpital na Zaspie (TP 17.07)

stary wątek: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=166564&c=1&k=16#fs
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki :) napewno sie przyda. Ja nie wiem co bym dodala

image
Ja dzisiaj robię listę - jak coś mi się przypomni to napiszę:)

Ale mam dzisiaj śpiocha!!! Właśnie spałam 2 godziny a mogłabym jeszcze pospać:)))
ja też dziś śpioszkuje:)
wkońcu sprawdziłam patent z omletami i o eureko tez mam nizszy cukier niz po razowcu z wedlinką:))) nie zła beczka:p

wogóle ciężko mi sie chodzi...czuje taki ucisk na pęcherzu...ze az strach...takie mam uczucie jakby brzuch miał mi spaść na ziemie:p

image
Aśku_85 na mnie też działa jajecznika i to nawet taka z boczkiem i kiełbasą. Dzisiaj zjadłam u teściów i miałam cukier 94:)) A omlety robię bez mąki ale np z truskawkami podsmażonymi z łyżeczką cukru. I też mam cukier w okolicach 100:)
Tak więc jaja górą:))))
Jutro idę do tej diabetolog na Klinicznej - zobaczymy co ona powie.
no po jajóweczce też miałam w normie:)

tak omlety tez bez mąki za to w różnych opcjach:) daj znać koniecznie co Ci ta diabetolog powiedziała:p

image
Dzień dobry :)

Dzisiaj już trochę chłodniej ...
chciałam jechać na kwalifikację do swissmedu (Karollla to w szczególności do Ciebie :) ) bo wizytę u mojej gin mam dopiero w piątek i taaak mi się już dłuży, ale zauważyłam, że dziewczyny jadą tam dopiero po skończonym 36tc ... więc jeszcze tydzień ... i pięć dni oczekiwania na badanie ... uh :(
Witam ;D

Ja to wczoraj wybrałam się z mężem i resztą rodzinki na wycieczkę do Parku Jurajskiego z Dinozaurami w Łebie super atrakcja tylko już wieczorem czułam że coś na mnie idzie no i się nie pomyliłam gardło mnie boli kaszel męczy z nosa czasem coś kapnie ale gorączki nie mam już wczoraj chciałam coś wziąć na przeziębienie ale wiadomo najpierw poczytałam ulotki i no wynika z nich, że nic w ostatnim trymestrze nie mogę wziąć tylko syrop który kupiłam na początku ciąży właśnie na przeziębienie dla kobiet w ciąży taki ziołowy. Jak mi się nie polepszy to będę musiała jechać do lekarza ;(
a ja wstaje właczam ddtvn a tam robia prowokacje jak dwie ciezarne w 8 mc w upały które niedawno były wsiadaja do tramwaju i co?
wszyscy którzy korzystaja z miejskiej komunikacji wiemy jak to wyglada:)))

moze wiecej takich akcji, a jak za pare lat bede znowu przy nadziei bedzie lepiej:p

pogoda akurat...zastanawiam sie tylko co tu robic:)

image
Dzień dobry :)
Jakoś jesteśmy chyba wszystkie senne, mało się na forum dzieje z rana. Jestem skłonna winić za to pogodę - w upał byłyśmy przecież hiperaktywne :)
A ja dzisiaj ide na pierwszy wyklad z SR na Zaspie:) Ciekawa jestem czy duzo nas tam bedzie. Zaraz chyba strzele sobie kawke bo jestem taka spiaca ze padne:)
Widziałam na wątku czerwcówek, że bardzo sobie chwalą porody i opiekę na Zaspie. Miłych wrażeń na sr :) Ja sobie nie wyobrażam, że nie chodziłabym do sr, dowiedziałam się już tylu pożytecznych rzeczy, że trudno zliczyć :)
Ania do zobaczenia na wykładzie dziś :))) będziesz z mężem? ja dziś akurat ide sama. A kiedy zaczynasz ćwieczenia? w piatek?
No to my też się przywitamy ;) Na nogach już od 7 co prawda, ale jakoś nie miałam weny ;) W ogóle jestem jakaś taka "do dupki". Zdechła, zmęczona i najchętniej bym poszła spać, ale Tośka buszuje po całym domku, jeździ z wózkiem dla lali, a do środka włożyła skarpetkę męża, bo ZOSTAWIŁ ją gdzieś pod łóżkiem. Dostanie mu się, jak wróci z pracy ;P

Już się nie mogę doczekać środowej wizyty i informacji, czy szyjka bardziej się skraca, czy jest już jakieś rozwarcie i inne cuda... :) Czuję, że Młody jest coraz niżej, skurcze też już bywają dość silne, ale jednak pewnie trochę jeszcze poczekaaaamy... :)
masz wesoło w domku:) a u mnie ciszaaa, nuda, śpiocha mam i tez jak to ładnie napisałas czuje sie "do dupki":)

zastanawiam sie jak to tak do konca jest z tym porodem rodzinnym? mąż idzie z nami do izby przyjec, czy czeka na korytarzu? noi kiedy, czy gdzie daja fartuch dla "osoby towarzyszacej" juz na porodówce?
jakos to do mnie nie dochodzi ze JA urodze dziecko:) wiem ze tak bedzie, ze siedzi i czeka w brzuszku, ale to jakas abstrakcja:)))

image
Madziulka ja też bede sama dzisiaj, mąż bedzie ze mna chodził czasami jak beda takie tematy wazniejsze bo niestety praca nie zawsze pozwala, czasem bedzie musial kombinowac:) A ja cwiczenia mam we wtorki i czwartki bo piatki mi nie pasuja niestety:(
no to podobnie jak u nas , dzis ide sama rozeznac się w terenie hehe a tak serio to akurat mąż dziś ma wazne spotkanie i nie da rady no ale trudno.
Kurcze szkoda ze mi nie powiedzieli o tych cwiczeniach ze sa we wtorki i czwartki ;/ babka powiedziala ze tylko srody i piatki ;/ to juz jutro masz pierwsze cwiczenia?
Hej Dziewczyny,

dopiero jakos ogarnelam sie w pracy i znalazlam czas, zeby zrobic sobie przerwe obiadowa i do Was zajrzec :)

Wczoraj wieczorem wrocilismy z Mazur i nie zaluje :) Bylo krotko, ale za to bardzo aktywnie :)) Dostalam od mojej kuzynki ogromna torbe dzidziusiowych ciuszkow i laktator, na nastepny raz zostal nam do zabrania lezaczek bujaczek, bo juz miejsca w bagazniku zabraklo, tak nas rodzice obdarowali...
Hm, jeszcze 2 godzinki i zmykam do domku, szkoda tylko, ze pogoda nieciekawa, no ale chociaz nie pada a, to juz plus :)
Madziulka pierwsze ćwiczenia mam dopiero za 2 tygodnie jakos. Moze zapytaj dzisiaj, jesli tez Ci bardziej pasuja wtorki i czwartki to moze bedziesz mogla sie przeniesc:)
~aśku_85

Na zaspie na izbe przyjęć byłam sama ale mąż jak dojechał to resztę z nim załatwiałam - szlafrok dla niego został wziięty p o czasie bo nikt nic o nim nie wspominał, a że potem się okazało, że miałam cc to na porodówce był ze mna a na operacyjnej w takim pokoiku a potem mnie przenosił z łóżka na łóżko po cc.
i tak pewnie bedzie wielkie zamieszanie i wszystko w praniu wyjdzie:)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

do góry