Widok

MAMUSIE STYCZNIOWE 2012

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam:)))

Właśnie jestem po wizycie, jestem w 6t2d, wstępnie termin na 23 styczeń 2012??? Czy znajdą się jakieś mamusie styczniowe??? jak tak to wpisujcie się:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chyba będę lutową mamuśią, ale jeszcze nie na 100%, bo raz wychodzi tak raz tak. Ale gratuluję!
ania trzymam kciuki, daj znać jak będziesz wiedziała:)
nikt się nie znajdzie???:)
Madziakin - ja na razie zrobiłam 3 testy apteczne i 1 z krwi, myślę, że to dzidzia ze Święta Pracy;) Czyli ok 4-5 tydzień:) U lekarza jeszcze nie byłam, idę jutro, mam nadzieję że wszystko będzie ok. A u Ciebie?
Marta ja też 3 testy robiłam i wczoraj byłam u lekarza, jak na razie wszystko dobrze, 6t3d, serduszko biło jednak nie dało się jeszcze usłyszeć... nasza dzidzia chyba została poczęta tuż przed majówką;)
daj znać jak będziesz po wizycie:)
może jeszcze ktoś?:)
No ja się dopisuję ale nie wiem na którego stycznia. Raczej końcówka:)
ja wciąż czekam, bo testy szaleją. Ale identycznie było u mnie z pierwszym, więc jeszcze czekam. Jeżeli jestem, to pewnie końcówka stycznia, początek lutego. Dam znać za jakiś tydzień, bo wybiore się do lekarza.
ania trzymam kciuki:)
Marta i jak byłaś u lekarza?
Witam

Ja też byłam na wizycie 25 maja, był to 6 tydzień, termin wstępnie na 18 stycznia 2012. Udało się po 10 miesiącach i jestem szczęśliwa :)
Kola no to gratulacje:) życzę Ci aby dzidziś rósł zdrowo:)
nam się udała bardzo szybko bo już po pierwszej próbie:)
Tak sobie rozmyślałam nad tym styczniem i myślę sobie, że to nawet dobry czas, dziecko się trochę odchowa i już będzie ładna pogoda na spacerki. A przynajmniej nie będziemy musiały końcówki ciąży męczyć się w upałach :)
Madziakin czy w pracy mówiłaś już coś o ciąży? pytam bo mam w tej sprawie dylemat- kiedy o tym powiedzieć...
Kola, to fajny termin. Ja mojego urodziłam w lutym i byłam bardzo zadowolona. Nie pociłam się jak kot w upały z brzuchem, nie "goiłam się " w upał. Teraz też tak cyrklujemy na początek roku. No i jeszcze czekam, ale za tydz idę do gina aby to potwierdzić.
ja też będę styczniową mamusią:)
Kola ja już powiedziałam w pracy o ciąży w zeszły piątek, dużo osób już i tak się domyślało więc nie było sensu tego ukrywać dłużej, mój szef w sumie dobrze zareagował także się cieszę:)

dobrze jest być styczniową mamusią gdyż ominą nas te upały bo ciężko jest tak chodzić z dużym brzyszkiem jak jest bardzo gorąco...

evilek to super, gratuluję:) a na kiedy masz termin?
tak mało mamuś styczniowych? może jakieś lutowe??:)
Dołączam do grona przyszłych mam :) Wszystkim gorąco gratuluje!!!

Ja mam termin już na Luty. Teraz jest 5 tydzien. Jutro pierwsza wizyta u gin. U mnie cicho sza jeszcze nikt nie wie. Wiec chciałam
choć na forum się pochwalić :)

Z dolegliwości przeszkadzają mi tylko lekkie skurcze podbrzusza jak przed miesiączką. I nic poza tym (jeszcze) Ale biust mam teraz fantastyczny!!!! :D

Powiedzcie skąd dokładnie jesteście? Może się jakaś sąsiadka znajdzie na forum :) Ja jestem z Pruszcza Gdańskiego.
Luciolla gratulacje:) A na kiedy Ci wychodzi termin?? daj znać jak będziesz po wizycie:)

Ja jestem z Przymorza, ale aktualnie mieszkam w Anglii..

Mi już od 5 tygodnia dokuczały mdłości (ale nie wymioty) , ból podbrzusza i ból piersi oraz DUŻA senność... to się niestety cały czas utrzymuje:/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry