Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja Was podczytuje dziewczyny a jestem z mam czerwcowych - co do mdłości, to mi przeszły ok 16 tc, od tego czasu pojawiaja sie jak biore witaminy wiec biore je sporadycznie ;)

Wrzesien - na pewno wiekszość dziewczyn jest z 3miasta :)
Co do mdlosci to mam teraz tylko rano,potem zle sie czuje,ale jest lepiej niz bylo. ;) Boli mnie miednica;) nieraz chodze jak jakas kulawa:)
Hej Magra;) ja zaraz zaczynam 9 i tez nic.
wrzesien, ja też jeszcze ani grama nie przytyłam a zaraz zacznę 10 tydzień :)
Jolcia ,a jak u Ciebie z wagą? Bo ja nie tyje ,a chce.
Podczytuję sobie Was,jestem na mamach lipcowych. Mogę Was pocieszyć ja przez pierwsze 13 tygodni czułam się fatalnie,miałam wstręt do jedzenia,mdłości i wszystko mi śmierdziało. W drugim trymestrze minęło :)
Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
~ m . Ja rowniez mam problem z jedzeniem,nie mam takiego apetytu jak inne mamusie.martwi mnie to bo nie dosc ze jestem szczupła,to nie przytyłam jeszcze ani grama:/ nie wiem czy to normalne,chcialabym jednak troche przytyc:)
Hej Magra:) Ja również bede miala ten test. Trochę się go obawiam ,jak chyba każda przyszła mama. Wczoraj miałam usg i mój maluch nie chciał się pokazać:)
Hej:) dołączam do Was :) ja mam termin na 27 września:) Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
Witaj w klubie ;) ja mam termn na 26 wrzesnia;)
Witam, jestem właśnie po pierwszej wizycie, maluch ma całe 12mm :)
termin 29-30września. Mdłości mam straszne, ale na szczęście nie wymiotuję co 5 minut jak w poprzednich ciążach :)
Hej dziewczyny.
Ja mam termin na 6 wrzesień :-)
Hey a w którym tygodniu mialas robione 1sze usg?
Ja po wczorajszej wizycie, dzidzia machała rączkami :) wszystko narazie ok, za 4 tygodnie usg genetyczne i test podwójny

a mdłości mam wieczorne maskaryczne i dodatkowo ten ból żołądka :/
my wizyta we wtorek i też czekamy. Mdłości miałam przez 70% dnia, teraz przez 40% więc nie jest źle :) wg moich wyliczeń zaczął się 10 tydzień
Ja mdłości nie mam w ogóle:) Martwi mnie tylko, że nie chce mi się jeść nic poza kanapkami:P Do lekarza idziemy w pt:) Pierwszy raz nie mogę się doczekać wizyty u ginekologa:D
jak ja bym chciała aby mdłości już przeszły ... i nie mam sposobu na nie, jak na razie nic nie działa, ale mam nadzieje ze jeszcze trochę i przejdzie.
my wizytę mamy we wtorek zobaczymy jak tam maluch rośnie :) ale u mnie to będzie 9 tydz.
Ja dzis po wizycie u lekarza. Dzidziolek rosnie ladnie, serduszko bije. 11tygodni i 5 dni dokładnie u nas.

Ja już czuję się dobrze. Mdłości ni edokuczają już.
mi na mdłości pomaga picie dużej ilości wody i podjadanie zdecydowanie częściej i zdecydowanie mniejszych ilości,
a w pracy cóż - też 8-16 też biuro i też mega mi słabo ale pije dużo i staram sie o tym nie myśleć

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry