Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są :-) Mam date na 13 wrzesnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie :) ja mam 15 września :), sama sobie wyliczyłam, bo jeszcze u lekarza nie byłam :P
Ja tez sama, bo mieszkam w UK, a tutaj do lekarza sie idzie dopiero miedzy 12 a 14 tyg.
Ja mam wizytę 16-tego :) mam nadzieję, że już zobaczę moje serduszko :)
Cześć dziewczyny ja też niedawno zobaczyłam 2 kreseczki na tescie i czekam na wizytę u lekarza, akurat bedę wtedy w 7 tygodniu. Mam nadzieje, że wszystko bedzie ok. Termin wypada mi wg obliczeń z OM na 9 września.
hej gosiaro :) ja mam termin wg OM na 15 września
zyczę wam szczescia...ja niestety poronilam...8 stycznia...dlugo sie nie nacieszylam..ale bylo poronienie samoistne...wiec ...moze uda sie za chwilke:-)
Współczuję. Na pewno się uda niebawem. Ja za 4 dni idę do lekarza. Cały czas się martwię czy wszystko będzie ok. To moja druga ciąża, ale denerwuje się tak samo jak za pierwszym razem.
Cześć dziewczyny, kilka dni temu zobaczyłam 2 kreski na teście:) Termin z OM 14 września, ale na pewno przesunie się o kilka dni, bo nie mam książkowych 28 -dniowych cykli.
Tak mało mamuś wrześniowych? Odzywajcie się dziewczyny:)
Hej :) ja też niedawno na teście zobaczyłam dwie kreski, a dzisiaj mam wizytę u lekarza, zobaczymy co tam się dzieje, wg moich obliczeń termin wypada gdzieś na 25 - 26 września :)
Cześć dziewczyny! ja też jakiś czas temu zobaczyłam pierwszy raz w życiu 2 kreski na teście. Mam termin na 29 września:) Bardzo się cieszę!
A jak u Was samopoczucie? Ja jestem non stop senna, bardzo wcześnie się kładę:) Do tego mdłości, ale (odpukać) nie jakieś bardzo uciążliwe, lekko mi niedobrze.
w tej ciąży mam mdłości, czasami są dość mocne, ale da sie z tym jakoś przeżyć, od kilku dni też ciągle bym spała, tylko ja ma się 3,5 latke w domu, do tego praca to na razie nie za bardzo mam jak.
Ja na szczęście czuję się dobrze:) Niestety nie dla mnie już 6 godzin snu - muszę je pomnożyć razy 2, ale nie mam na razie mdłości ani złego samopoczucia. Dziewczyny, a czy uprawiacie lub macie zamiar uprawiać jakiś sport w ciąży?
Witam
I ja się dołączam :) Termin 5.09
Cześć dziewczyny,
termin wg moich wyliczeń - 14.09.2014r.
U lekarza byłam pod koniec stycznia w 7 tygodniu i już widziałam bijące serduszko :) ciesze sie ogromnie.
Jestem senna, mam mdłości przez 70% dnia, ale podgryzam przekąski i przechodzi. Póki co jest ok:) w pracy też dzielnie sie trzymam.
Moja Pani ginekolog zabroniła mi chodzić na siłownie (przed ciążą chodziłam regularnie 3 razy w tygodniu). Dopiero po 13 tygodniu .. więc czekam ..
Wizyte mam teraz 18.02 i juz nie moge sie doczekać :)
Witam! ja też się dołączam;) byłam u lekarza w 5 tyg, teraz ide w pt. ;) Według moich obliczeń będzie to 17 -20 wrzesień. Mam już jedno dziecko -4 latke, zobaczymy co teraz będzie :) Dziewczyny całe lato przed nami! Dużo zdrówka dla Was!
Hej, dawno mnie nie było, bo myślałam, że wątek się nie rozwinął :D

ja mam straszne nudności wieczorne i bóle żołądka, jest to nie do zniesienia,
a w domu mam 16 miesięcznego synka, który jest bardzo absorbujący, więc przeżywam wszystko jeszcze bardziej :/

wizytę mam w środę, mam nadzieje, że wszystko będzie ok...na dodatek mam już widoczny brzuszek, waga ciągle taka sama :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry