Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dada w tych testach też wypada strasznie :)

jedynie huggisy z tego co pamiętam "są ok" i jeszcze jakieś z netto, których i tak w netto nie ma ;)

Tak czy ianczej na pewno nei ma co przed porodem robić dużych zapasów jednej marki, bo właśnie mogą uczulać malucha...

a co do rozstępów - ja uważam że to są w większości także genetyczne predyspozycje - są kobiety, które ich mieć nie będą, a są takie, które mają skłonności i kremami jedynie je trochę zminimalizują ;)
Luna dzieki za odpowiedz w zwiazku wit.D ja rowniez doczytalam,ze jest ok,biorę ja i jest ok;) A co do tej Musteli to pisze,ze nie ma skladnika,ale czy mam pewnosc,ze na serio go nie ma czy tylko na opakowaniu go skreslili?:/. Szukalam kremow ,balsamow i jutro pole ę do sklepu po Babydream ,ma chyba jedne z najlepszych opini. Musteli sie jakos wystraszylam.
Pestka,a który u Ciebie to już tydzień?:)
Z usg wychodzi 11 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie połowa 10 :)
u mnie z usg z okresu 12 a usg 10 ale to normalne bo w pierwszej ciąży tez tak było....ponieważ ja mam prawie całe zycie nieregularne cykle-co ja sie przeżyłam w pierwszej ciąży przez pierwszego lekarza gin który naopowiadał mi ze moja ciąża sie nie rozwija i ze obumarła i ze poronię jeszcze w tym samym tyg i takie tam i nie mam juz po co przychodzić do niego bo nie słuchał mnie co do niego mówiłam o moich cyklach dopiero jak zaczęłam prawie krzyczeć do niego to z takim próżnym głosem powiedział ze oz to być młodsza ciąża niż wychodzi z okresu ale to usze od nowa badania robić ale i tak pewnie poronię .dlatego teraz od razu przed badaniem uświadamiam lekarzy ze u mnie to jest inaczej niż u całej reszty świata i niech nie gadają głupot i sami i racje przyznają:) no to tyle....wiec dziewczynki nie słuchajcie w każde słowo co mówi lekarz bo oni często straszą a matka która jest pierwszy raz w ciąży we wszystko wierzy tak jak ja choć podświadomie że jest wszystko dobrze to i tak chodziłam i płakałam
prosze o wypisanie mnie z listy. niestety u mnie to juz koniec.

Pozdrawiam
Dziewczyny wiecie może co może pomoc na bóle mgrenowe? Od poniedzialku boli mnie non stop a w piatek mam wizyte u lekarza dopiero. Robilam juz oklady chlodne i cieple. Pomaga,ale na chwile.
tulipanek, bardzo mi przykro :( 3 maj sie

jutro urodziny, a w piątek internista i najprawdopodobniej leki na cisnienie - niestety wysokie :( głowa boli, ogólnie nie za dobre samopoczucie
mi mąz wczoraj robił okłady z lodu, bo myślałam, że zejde .. masakra. Pomogło na chwile, ale jak zaczynało się zasnęłam. Rano było ok
Aga_Kr ja mam podobnie. Mattwie sie cisnieniem,ogolnie mam niskie cisnienie ,wiec zastanawia mnie czy az tak by mi skoczylo do gory. Martwie sie badzo:///// moje samopoczucie tez siega dna. Zle sie czuje i nawet jesc mi sie nie chce.
Jejku to jakis masakryczny ten lekarz i malo empatyczny skoro tak ci nagadal.

Ja po wizycie u maluszka. Machal mi raczka. Prawdopodobnie drugi synus :)
Gratuluję:)
TULIPANEK trzymaj sie!!!!
Tulipanek , trzymaj sie !!!
Tulipanek trzymaj sie
Tulipanek - nie poddawaj się!! Wszystko się ułoży! Trzymam kciuki.
Tulipanek - trzymam kciuki za Ciebie. Ja pierwszą ciążę straciłam w 10tc dokładnie 13 sierpnia a na początku listopada miałam juz 2 kreski na teście, Zosia ma teraz 4,5 roku ciąża bez żadnych komplikacji. Wiem, że Ci teraz trudno...
A jeśli chodzi o samopoczucie, to aktualnie jest tragedia. Najchętniej spałabym cały dzień, mdłości nie przechodzą ani na chwilę, ale na szczęście nie wymiotuję co 15 min jak w poprzednich ciążach :)
Niestety mnie również możecie wykreślić z listy:((( Beta mi znacznie spadła, nie ma bijącego serduszka... Strasznie mi smutno:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry