Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja Was podczytuje dziewczyny a jestem z mam czerwcowych - co do mdłości, to mi przeszły ok 16 tc, od tego czasu pojawiaja sie jak biore witaminy wiec biore je sporadycznie ;)

Wrzesien - na pewno wiekszość dziewczyn jest z 3miasta :)
Co do mdlosci to mam teraz tylko rano,potem zle sie czuje,ale jest lepiej niz bylo. ;) Boli mnie miednica;) nieraz chodze jak jakas kulawa:)
Hej Magra;) ja zaraz zaczynam 9 i tez nic.
wrzesien, ja też jeszcze ani grama nie przytyłam a zaraz zacznę 10 tydzień :)
Jolcia ,a jak u Ciebie z wagą? Bo ja nie tyje ,a chce.
Podczytuję sobie Was,jestem na mamach lipcowych. Mogę Was pocieszyć ja przez pierwsze 13 tygodni czułam się fatalnie,miałam wstręt do jedzenia,mdłości i wszystko mi śmierdziało. W drugim trymestrze minęło :)
Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
~ m . Ja rowniez mam problem z jedzeniem,nie mam takiego apetytu jak inne mamusie.martwi mnie to bo nie dosc ze jestem szczupła,to nie przytyłam jeszcze ani grama:/ nie wiem czy to normalne,chcialabym jednak troche przytyc:)
Hej Magra:) Ja również bede miala ten test. Trochę się go obawiam ,jak chyba każda przyszła mama. Wczoraj miałam usg i mój maluch nie chciał się pokazać:)
Hej:) dołączam do Was :) ja mam termin na 27 września:) Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
Witaj w klubie ;) ja mam termn na 26 wrzesnia;)
Witam, jestem właśnie po pierwszej wizycie, maluch ma całe 12mm :)
termin 29-30września. Mdłości mam straszne, ale na szczęście nie wymiotuję co 5 minut jak w poprzednich ciążach :)
Hej dziewczyny.
Ja mam termin na 6 wrzesień :-)
Hey a w którym tygodniu mialas robione 1sze usg?
Ja po wczorajszej wizycie, dzidzia machała rączkami :) wszystko narazie ok, za 4 tygodnie usg genetyczne i test podwójny

a mdłości mam wieczorne maskaryczne i dodatkowo ten ból żołądka :/
my wizyta we wtorek i też czekamy. Mdłości miałam przez 70% dnia, teraz przez 40% więc nie jest źle :) wg moich wyliczeń zaczął się 10 tydzień
Ja mdłości nie mam w ogóle:) Martwi mnie tylko, że nie chce mi się jeść nic poza kanapkami:P Do lekarza idziemy w pt:) Pierwszy raz nie mogę się doczekać wizyty u ginekologa:D
jak ja bym chciała aby mdłości już przeszły ... i nie mam sposobu na nie, jak na razie nic nie działa, ale mam nadzieje ze jeszcze trochę i przejdzie.
my wizytę mamy we wtorek zobaczymy jak tam maluch rośnie :) ale u mnie to będzie 9 tydz.
Ja dzis po wizycie u lekarza. Dzidziolek rosnie ladnie, serduszko bije. 11tygodni i 5 dni dokładnie u nas.

Ja już czuję się dobrze. Mdłości ni edokuczają już.
mi na mdłości pomaga picie dużej ilości wody i podjadanie zdecydowanie częściej i zdecydowanie mniejszych ilości,
a w pracy cóż - też 8-16 też biuro i też mega mi słabo ale pije dużo i staram sie o tym nie myśleć

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry