Widok

MIKADO ASTON

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie obecne i przyszłe mamy.

Dziesiątki stron i opinii przerzuciłam w poszukiwaniu tego "optymalnego" dla mnie i dla niuni wózka.
Trójmiejskie sklepy i komisy też zjeździłam.
Wyboru praktycznie dokonałam - MIKADO -
ze wskazaniem na model ASTON,
ale niestety nie widziałam tego wózka na żywo.
Ponieważ to nowy model firmy Mikado
mało osób jest w jego posiadaniu,
sądzę że jest dużo więcej użytkowniczek poprzednika BOSTON.
Dziewczyny proszę o opinie jednego i drugiego.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coraz bardziej ten wozeczek mi sie podoba. Tylko mysle czy nie bedzie za niski dla mnie bo ja taka wieza jestem (180cm). Jeszcze poczkam troche ale cena jest bardzo zachecajaca...
Pozdrawiam

Witam serdecznie moje miłe Panie

Jeśli ktoś chce zobaczyć wózki Mikado w realu w okollicach Trójmiasta to zapraszam.
Jesteśmy sprzedawcą SS z allegro torque70.
Istnieje możliwośc zobaczenia wózka na naszym magazynie koło Pruszcza Gdańskiego - po umówieniu się telefonicznym 503 855 826
Sanszajn - jeśli Aston jest wysokości Bostona, to nie będzie dla Ciebie za niski :) mój Mąż ma 186cm wzrostu :) i ma rączkę ustawioną najwyżej :)

a ja mam 162cm - i rączkę najniżej :)
Aston jest o 10cm niższy...
Aston-52cm
Boston i cała reszta-62cm
to może być za niski :/
Trudno...moze wtedy pomysle nad inna opcja... Dziekuje dziewczynki :)

Ale ze specyfikacji wynika, że Aston ma większy zasięg regulacji rączki bo do 115 cm A w Bostonie 105cm, czyli mimo, że jest aston jest niżej to rączkę można ustawić wyżej. No ale to trzeba na żywo sobie zobaczyć.
Jak mi się w końcu uda pojechać do tej nieszczęsnej hurtowni to opiszę wrażenia :)
Cześć,
Z uśmiechem przeczytałam wątek o Astonie, ponieważ sama zastanawiam się nad wyborem tego wózka. Wczoraj z mężem wybraliśmy się do podpoznańskiego Swarzędza w celu obejrzenia go na własne oczy. Mogliśmy porównać stelaże BOSTON i ASTON - na pierwszy rzut oka różnica polega na szerokości rozstawu przednich kół - w ASTONIE są szerzej. Wózki mąż oglądał, składał, montował poszczególne części - naprawdę łatwo to wszytko działa. Wózek wydał mi się bardzo zwrotny i wygodny, na wysokość nie zwracałam uwagi - ja mam 167 cm a mąż ok 180 cm wzrostu i nic nie wzbudziło naszego niepokoju co do wysokości wózka, gdy się przymierzaliśmy. Stelaż ASTONA jest lekko większy od BOSTONu po złożeniu, co wynika właśnie z rozstawu kół, a i z takich ciekawostek to przy spacerówce w ASTONIE podnóżek może na maksa być spuszczony (pomiędzy koła przednie jakby), bo w BOSTONIE zatrzymywał się lekko w pozycji pochyłej na przednich kołach jakby - ale myślę, że w użytkowaniu nie ma to jakiegoś znaczenia. Ja jeszcze chcę pisać do producenta (pomimo, że dostałam już pełną specyfikację ASTONA i warunki zamówienia) o nową kolorystykę. Dla ASTONA są właśnie nowe kolory, ale nie ma ich na stronie, można je zobaczyć np. na stronie przedstawiciela: http://www.wozkidziecieceodadoz.pl/mikado-aston.html
pozdrawiam,
Jeszcze mi się przypomniało - ASTON ma inną rączkę niż BOSTON, w Astonie jest taka gumowa, a w Bostonie plastikowa, co dla mnie niezbyt wygodne na lato, bo się rączki pocić będą i druga rzecz - pani w sklepie polecała by wybrać kółka na szprychach, mówiła że są bardziej wytrzymałe, a na te z felgami zdażały im się reklamacje i teraz ich już nie biorą:(
mamy koła szprychowe - i gdybyśmy kupowali jeszcze raz - wybralibyśmy inną opcję :P wentyle są strasznie długie i zamocować jakąś pompkę graniczy z cudem :/ już jeden wentyl wyrwaliśmy przy próbie pompowania koła ;)
Super. Nareszcie w zasięgu. Magazyn koło Pruszcza? Poprosimy konkretny adres. Oczywiście wizyta po telefonicznym kontakcie.
No i w jakich dniach i godzinach? Dzięki
miejsowość
ZŁA WIEŚ

koło hotelu Trzy Stawy / trasa na Trąbki Wielkie /

godziny pracy magazynu
pon - piatek 17-20
sobota 11-13
oczywiście - wcześniej trzeba się umówić na konkretny dzień
Na chwilę obecną w ZŁEJ WSI koło Pruszcza jeszcze nie mają ASTONA.
Witam chciałam wstawić fotki ale nie wiem jak.
Mam je na pulpicie proszę o podpowiedź
Pozdrawiam !
Gosia ładny jest ten kolorek na żywo :) bo zastanawiam się nad nim...
Szanowni Państwo,

użytkownik o nicku torque70 wprowadza Państwa w błąd. Nie ma on na stanie i nie będzie miał wózka MIKADO Aston. Widnieje on na jego aukcji na allegro, ale jako osoba odpowiedzialna do kontaktu z Klientami w firmie MIKADO informuję Państwa, że ta osoba nie kupuje bezpośrednio w naszej firmie żadnego modelu wózka, a także wielokrotnie już oszukała Klientów na allegro poprzez sprzedanie im wózka o nazwie Max Baby Original - tandetnej podróbki jako wózka MIKADO.
Wózek Aston jest do nabycia tylko i wyłącznie bezpośrednio w firmie MIKADO -http://www.wozki-mikado.pl a przed firmą osobą spod nicku torque70 pozostaje mi ostrzec, gdyż jest to oszust. POzdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
I jak sie sprawuje Aston? Jutro zmaierzam go kupic:)
pozdrawiam

Moze jednak ktoras z mamusiek lub tatusiow juz prowadzi ten wozeczek?

To by tłumaczyło dlaczego:
- od marca wykonałam około 10 telefonów bez skutku bo wózka nie zobaczyłam do teraz (powody coraz bardziej mnie bawią), a mieszkam w Trojmieście więc podjechanie nie stanowi najmniejszego problemu
- dlaczego zawsze odbiera kobieta, która widnieje z innym nikiem jako przedstawiciel tej hurtowni, a nie osoba która odezwała się informując, że wózek będzie w okolicach Trójmiasta

Pytanie do Pana Panie Michale czy planujecie dystrybucję tego modelu do Trójmiasta (W Gdyni nie miałam szczęścia zobaczyć nawet Bostona)? Czy ze względu na cenę nie ma to sensu?

Pytanie do forumowiczek czy komuś udało się umówić i zobaczyć ten wózek w ZŁEJ WSI?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

sklepy (nie tylko te w Trójmieście, ale i w całej Polsce) zawyżają na tyle ceny naszych wózków, że Klienci szukają czegoś tańszego. Później sklepy narzekają, ze wózki nie sprzedają się - nie jest to dziwne przy narzucanych marżach. Z tego też powodu model Aston jest oferowany wyłącznie w sprzedaży internetowej przez naszą firmę. I proszę nie zwracać uwagi na firmę Panda z Pruszcza Gdańskiego, która oferuje Astona na swojej aukcji internetowej, bo to oszust, który już ma na swoim 'koncie' parę osób oszukanych - Klienci zamawiają Bostona, a otrzymują fatalną podróbkę pod nazwą MaxBaby Original, która może zagrażać bezpieczeństwu dziecka.

Pani Aniu, proponuję, żeby Pani do nas napisała mikado@wozki-mikado.pl , a wyślemy kilka dodatkowych zdjęć wraz z opisem wózka i ceną. Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry