Widok

MODLITWA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY CZY KTORAS MOŻE MI NAPISAĆ MODLITWE ,,WIERZE W JEDNEGO BOGA...,, UMIALAM TO KIEDYS W STARSZEJ WERSJI.A POZNIEJ WESZLA NOWSZA,DLUZSZA.NIE UMIEM TEGO A WYPADALOBY......:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co niedziele do koscioła i się umie...a jak nie to po co sie uczyc, chyba w domu odmawiac nie bedziesz? skoro do tej pory tego nie robiłaś...to moje zdanie
hehe
jasne, masz racje
zawsze przeciez moze nastapic cudowne nawrócenie
Można poprosić organistę, aby z rzutnika wyświetlal wszystkie modlitwy - kłopot z głowy z uczeniem się na pamięć... ;)
tak to zdecydowanie dobry pomysl
I po co było zaczynać? Tylko się ośmieszyłaś...
wiesz co????wez sssssssssspier...............................................!!!!!!!!!! ty sie ośmieszyłaś !! co za upierdliwa osoba!!!
dziewczyny, chyba wam sie nudzi. Te komentarze sa smieszne, mnie szkoda byloby czasu. Dziewczyna jest leniwa albo nie umie szukac, jej sprawa. Jak ktos chce pomoc, to pomoze. Nie wiem tylko po co przeszkadzac i krytykowac.

poprostu nie przyszlo mi do glowy ze moge znalezc ta modlitwe w internecie ...i tyle.odrazu wzilei mnie za jakas bezboznice!chodze do kosciola i mimo ze slucham jej co niedziele to nie moge sie nauczyc!czy to takie straszne?wlasnie!!! jak ktos chce pomoc to pomoże a nie wiem po co te teksty,, rozsmieszylo mnie twoje pytanie,, bez sensu takie komentarze to ostatni moj wpis w tym watku!! odechciewa sie pomagac....niektore z was sa naprawde wredne...az przykro!
do góry