Widok

MODLITWA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY CZY KTORAS MOŻE MI NAPISAĆ MODLITWE ,,WIERZE W JEDNEGO BOGA...,, UMIALAM TO KIEDYS W STARSZEJ WERSJI.A POZNIEJ WESZLA NOWSZA,DLUZSZA.NIE UMIEM TEGO A WYPADALOBY......:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A, przepraszam, nie umiesz korzystać z internetu? Tak ciężko to znaleźć? Wystarczy www.google.pl
Powodzenia
ciezko znalezc w google?
za raczke znak krzyza tez pokazac?
wez sie juz nie kompromituj
ajszybciej znajdziesz to w ksiazeczce do nabozenstwa chyba Z komuni jeszcze zachowalas
..... i jancia po co w ogole odpowiadacie na ten wątek???? chce wam sie??? wypad z forum skoro nerwów na wodzy nie potraficie trzymać!!!znajdzcie w google jakieś regułki dobrego wychowania....heh
ewaipiotr właśnie w książeczce z komunii jest ta starsza wersja,a teraz ta modlitwa jest dłuzsza :-/
no właśnie !!!
masz racje Dziób!!!!! forum to wolnośc słowa!!!takie złośliwości to gdzie indziej!!! np. na www.oszołomy.pl hahaha :-))))
wolnosc slowa polega tez na tym, ze moge ci napisac, zebys 'dzióbnela' sie na google, bo dosc sie osmieszasz
Moja droga. Wyznanie wiary w Kosciele Katolickim tzw Credo jest w dwoch wersjach. Jedna (krotsza) uzywana przy wszystkich okazjach i druga (dluzsza) podczas mszy :) Pozdrawiam:) P.S. W ksiazeczce powinny byc obie wersje chyba ze masz jakas inna wersje ksiazeczki. Wpisz "Credo" w wyszukiwarke albo "katechizm". A teraz ladnie raczki skladac do paciorka i sie uczyc na blache!! :)
dokladnie tak
moze jeszcze dublera zatrudni w kosciele, albo bedzie leciala teksty z karteczki?
zalosna tromba
Jedna wredna pinda sie przyblakala na forum i bedzie sie wymadrzala. Gdybys miala choc odrobine oleju w glowie zrozumialabys co jest napisane wyzej... Brak slow... I Polska ma sie rozwijac jak takie glaby nosi?
A ty wysil się troszeczkę.... Chyba umiesz korzystać z internetu, skoro znalazłaś się na forum...Bo twoje pytanie po prostu mnie rozśmieszyło.
A poza tym modlitwa się nie zmieniła :-)
skoro cie rozsmieszylo to powinnas sie smiac a nie zlosliwosci pisac !!!! wiesz ,nie przyszlo mi do glowy....tak poprostu,ale sie nie martwie bo na tym forum sa PRZEWAżNIE życzliwe osoby,a nie takie co sie tylko madrza !!!! a ty sie wysil i wymysl sobie jakis pseudonim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahahahaha należy sie tylko śmiać
Nie, należy ndrobić zaległości ze znajomości modlitw
piszesz jako bonita ale wypowiedź jakby należała do dzioba... Ciekawe
..................................
Oj dziewczyny, dziewczyny....
smutne jest to,ze tak ze soba rozmawiacie
i smutne jest to, ze slubu robi sie jedna wielka pokazówe -bo nikt pewnie nie uwierzy osobie, ktora od lat nie byla w kosciele,ze nagle wie, co mowi, recytujac wyklepane na pamięć modlitwy.

pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Chyba nie Tobie to oceniać.
co niedziele do koscioła i się umie...a jak nie to po co sie uczyc, chyba w domu odmawiac nie bedziesz? skoro do tej pory tego nie robiłaś...to moje zdanie
hehe
jasne, masz racje
zawsze przeciez moze nastapic cudowne nawrócenie
Można poprosić organistę, aby z rzutnika wyświetlal wszystkie modlitwy - kłopot z głowy z uczeniem się na pamięć... ;)
tak to zdecydowanie dobry pomysl
I po co było zaczynać? Tylko się ośmieszyłaś...
wiesz co????wez sssssssssspier...............................................!!!!!!!!!! ty sie ośmieszyłaś !! co za upierdliwa osoba!!!
dziewczyny, chyba wam sie nudzi. Te komentarze sa smieszne, mnie szkoda byloby czasu. Dziewczyna jest leniwa albo nie umie szukac, jej sprawa. Jak ktos chce pomoc, to pomoze. Nie wiem tylko po co przeszkadzac i krytykowac.

poprostu nie przyszlo mi do glowy ze moge znalezc ta modlitwe w internecie ...i tyle.odrazu wzilei mnie za jakas bezboznice!chodze do kosciola i mimo ze slucham jej co niedziele to nie moge sie nauczyc!czy to takie straszne?wlasnie!!! jak ktos chce pomoc to pomoże a nie wiem po co te teksty,, rozsmieszylo mnie twoje pytanie,, bez sensu takie komentarze to ostatni moj wpis w tym watku!! odechciewa sie pomagac....niektore z was sa naprawde wredne...az przykro!
do góry