Widok

MY JUŻ SPRAWDZILIŚMY - FOTOGRAFA POLECAMY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wszystkim którzy jeszcze nie dokonali wyboru fotografa chętnie polecimy sprawdzonego.
Na naszym ślubie i weselu mieliśmy tylko fotografa, z kamerzysty zrezygnowaliśmy. Dlatego zależało nam na dobrych zdjęciach.
Przed ceremonią mieliśmy "sesję" w plenerze - a tak naprawdę to spacer nad morze i po drodze zdjęcia:-), potem kościół i wesele.
Zdjęć jest całe mnóstwo, wszystkie są tak dobre, że odrzuciliśmy tylko 10, na których goście akurat zle się ustawili.
W cenie mieliśmy 200 zdjęć na dyskietce i w tradycyjnej formie. Ale, tak jak pisałam, podobało nam się więcej. I w rezultacie będziemy mieć ok.240 zdjęć. do tego wybieramy sobie album, za który ekstra płacimy, natomiast wykonanie i opisy pod zdjęciami są gratis.

W każdym razie jeśli szukacie fotografa, który uwieczni wasz dzień tak jak chcecie, czyli naturalnie, bez wymuszonych póz i retuszowanych zdjeć, polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słuchaj marekkamien - po prostu nie podobają mi się twoje komentarze. A ty najwyrazniej nie zrozumiales co napisalam.

A jeśli chodzi o reklamę, to nikogo nie reklamuję.

Forum jest po to, by wymienaić się doswiadczeniami, informacjami...każdy czegos, kogoś szuka. A skoro ja jestem zadowolona ze swoich zdjęć, to mogę polecać kogo chcę. Zupełnie za darmo. Za uśmiech i za słowo dziękuję.

Forum jest ogólne dostępne, więc jeśli moja osoba ci nie pasuje, to nie podpisuj sie pod moimi komentarzami.
słuchaj cytrusowa - to jest Forum i każdy ma prawo wyrazić tu swoje zdanie - jeśli Fin de Siecle tu się jawnie reklamuje, podaje adres swojej strony, to znaczy że powinien się spodziewać, że ludzie mogą wejść na tą stronę i ocenić Ich fotki....
Mam prawo napisać, że zupełnie nie przypadły mi do gustu (to mało powiedziane...)
A poza tym już ślub miałaś, więc co Ty robisz na tym forum - czyżbyś była tu tylko po to, żeby bronić tego marnego Studia? zniżkę Ci jakąś dali za kryptoreklamę na Weselniku?
:>

Marek
marekkamien - wybór fotografa to twój wybór i nikt cię do tego nie zmusza.
Chcesz innego - proszę bardzo. no problem.
Przecież każdy ma inne wymagania.
A tak tylko na marginesie, to nie mamy zdjeć formatu 10 na 15, tylko większe.

Pozdrawiam i życzę wam dobrego wyboru z fotografa.

no i co najważniejsze - żeby potem wszystko było ok i żeby sie sprawdził:-)
cytrusow a - przestań podszywać się pode mnie, dobrze?
to do niczego nie prowadzi, a tylko świadczy zle o tobie
http://www.findesiecle.republika.pl/poczatek.htm, to na odstraszenie by nie brac slubu:):)buhahahahahhahahhahahah
dziękuję za uwagi :-))) na brak klientów nie narzekamy o to proszę się nie martwić
100 %masz racje!!!!!!!!!
ale masz gust!!!przeciez te zdjecia z sesji to kompletna porazka!!!!!hehehehehehehehehhehe
właśnie przejrzałem cała waszą stronkę Fin de siecle i w skrócie powiem tyle - jedna wielka TRAGEDIA!! jedynie, co może kusić to Wasz cennik...ale czy naprawde Pary chcą zdjęcia w formacie 10na15??-przeciez to nie wakacyjne fotki-to jedyny taki dzien w zyciu, wiec szczerze Wam wszystkim powiem - NIGDY TAK WAŻNEJ UROCZYSTOSCI NIE ODDALBYM W RECE TAKIEGO FOTOGRAFA JAK FIN DE SIECLE!!robicie wszystko na jedno kopyto - zero profesjonalizmu i stylu nie ma w Waszej fotografii...chyba nikt mi nie powie, ze te zdjęcia się mogą podobać...chyba tylko tym parom, którym już zrobili i nie mają innego wyboru!!!

nadal szukam fotografa w Trójmieście, poniewaz moja Wybranka wciąż zmienia zdanie...mam już 2 super na oku...teraz decyzja należy do Narzeczonej...jak wybierze to Wam napiszę...

Marek
serdecznie prosze Cie o namiary na malia
i piekne dzieki z góry
pozdrawiam
zapraszam do obejrzenia zdjęć ślubnych plenerowych i reportażowych z sezonu 2004. Miłego oglądania. www.findesiecle.republika.pl
ale wysłałam przed chwila raz jeszcze:-)
Pola, cieszę się bardzo, że mogłam pomóc!
Powodzenia
ona - wysłałam kilka dni temu.
wiesz faktycznie ładne te zdjęcia. Już sobie zarezerwowałam termin, bo to różnie bywa. Wielkie dzięki za informacje.
ten numer z akordeonem gdzieś juz widziałem... jakiś super-tylko-fotoreporter-z-gazety zrobił coś takiego....To po prostu trzeba zobaczyc. Zdjęcia powinny mówić same za siebie - w kilku przypadkach lepiej żeby milczały. Wszystkim chcącym zatrudnić fotografa na prawdę gorąco polecam porównanie portfolio wszystkich fotografów. Nie sugerujcie się opiniami na forum.: część wiadomości to żenująca kryptoreklama, antyreklama itp. ..
niestety jeszcze nic nie dostałam od Ciebie na maila, czyżbyś się rozmyśliła???
agikub@poczta.fm

dzięki bardzo :)
ona27 - nie ma problemu. Podaj tylko namiary. Pozdr.
a czy mogłabyś wysłać mi jakieś swoje zdjęci na maila, jeśli tak, to go podam później, byłabym wdzięczna :)
do góry