Widok
MY JUŻ SPRAWDZILIŚMY - FOTOGRAFA POLECAMY
Wszystkim którzy jeszcze nie dokonali wyboru fotografa chętnie polecimy sprawdzonego.
Na naszym ślubie i weselu mieliśmy tylko fotografa, z kamerzysty zrezygnowaliśmy. Dlatego zależało nam na dobrych zdjęciach.
Przed ceremonią mieliśmy "sesję" w plenerze - a tak naprawdę to spacer nad morze i po drodze zdjęcia:-), potem kościół i wesele.
Zdjęć jest całe mnóstwo, wszystkie są tak dobre, że odrzuciliśmy tylko 10, na których goście akurat zle się ustawili.
W cenie mieliśmy 200 zdjęć na dyskietce i w tradycyjnej formie. Ale, tak jak pisałam, podobało nam się więcej. I w rezultacie będziemy mieć ok.240 zdjęć. do tego wybieramy sobie album, za który ekstra płacimy, natomiast wykonanie i opisy pod zdjęciami są gratis.
W każdym razie jeśli szukacie fotografa, który uwieczni wasz dzień tak jak chcecie, czyli naturalnie, bez wymuszonych póz i retuszowanych zdjeć, polecam!
Na naszym ślubie i weselu mieliśmy tylko fotografa, z kamerzysty zrezygnowaliśmy. Dlatego zależało nam na dobrych zdjęciach.
Przed ceremonią mieliśmy "sesję" w plenerze - a tak naprawdę to spacer nad morze i po drodze zdjęcia:-), potem kościół i wesele.
Zdjęć jest całe mnóstwo, wszystkie są tak dobre, że odrzuciliśmy tylko 10, na których goście akurat zle się ustawili.
W cenie mieliśmy 200 zdjęć na dyskietce i w tradycyjnej formie. Ale, tak jak pisałam, podobało nam się więcej. I w rezultacie będziemy mieć ok.240 zdjęć. do tego wybieramy sobie album, za który ekstra płacimy, natomiast wykonanie i opisy pod zdjęciami są gratis.
W każdym razie jeśli szukacie fotografa, który uwieczni wasz dzień tak jak chcecie, czyli naturalnie, bez wymuszonych póz i retuszowanych zdjeć, polecam!
pola,
Przyjemność nas kosztowała za 200 zdjęć plener plus kościół plus wesele do 1 w nocy ( a fotograf była dłużej, do ok.2) - 800zł. Zdjęcia są takie super, że nie potrafiliśmy odrzucić pozostałych i domawiamy. w sumie będzie 240 zdjęć. Chyba coś koło tego.
Bo w umowie było tak, że robią nam 300 zdjęć, a my wyybieramy z tego 200. Ale więcej zdjeć jest fajnych, to i bierzemy wiecej. i dopłacamy. Do tego bierzemy album - dodatkowy koszt - ok. 90 zł - ale gratis nam robią ten album, z opisem pod zdjęciami.
Fotograf to Swen Studio, przemiła pani Gosia. Telefon 502 06-49-49
Adres mailowy:
PietakM@alltech.info.pl
malgorzata_pietak@poczta.onet.pl
Przyjemność nas kosztowała za 200 zdjęć plener plus kościół plus wesele do 1 w nocy ( a fotograf była dłużej, do ok.2) - 800zł. Zdjęcia są takie super, że nie potrafiliśmy odrzucić pozostałych i domawiamy. w sumie będzie 240 zdjęć. Chyba coś koło tego.
Bo w umowie było tak, że robią nam 300 zdjęć, a my wyybieramy z tego 200. Ale więcej zdjeć jest fajnych, to i bierzemy wiecej. i dopłacamy. Do tego bierzemy album - dodatkowy koszt - ok. 90 zł - ale gratis nam robią ten album, z opisem pod zdjęciami.
Fotograf to Swen Studio, przemiła pani Gosia. Telefon 502 06-49-49
Adres mailowy:
PietakM@alltech.info.pl
malgorzata_pietak@poczta.onet.pl
pola - zarezerwowałam chyba w czerwcu, ale ślubowaliśmy 11 września i nie chciałam stanąć w sytuacji, że termin już zajęty. Najlepeij napisz lub zadzwoń do p. Gosi i zapytaj, kiedy najlepiej rezerwować termin, żeby nie zostać na lodzie.
Pozdrawiam.
I cieszę się, że Ci się podoba oferta.
Przyznaję, że ja osobiście namiary na p. Gosię też ściągnęłam od jakiegoś zadowolonego klienta tu na forum
Pozdrawiam.
I cieszę się, że Ci się podoba oferta.
Przyznaję, że ja osobiście namiary na p. Gosię też ściągnęłam od jakiegoś zadowolonego klienta tu na forum
Cytrusowa chyba nie widzialas dobrych zdjeć skoro podobały Ci sie ich zdjęcia... bo sa beznadziejne. sa straszne, takich gniotów pozowanych i slabych technicznie dawno nie widziałem!!!!!!!! Obejrzyj najpierw dobre zdjęcia slubne..a potem stwierdz czy fiendesiecle robia dobre zdjęcia.... bo to co robią to totalna kiczowata amatroszczyzna bez fantazji i polotu!!!
hi, hi a konkurencja nie potrafi nawet poprawnie przepisać naszej nazwy.
Najpierw pokaż swoje zdjęcia a potem krytykuj innych... :-)
patrz wiadomość o tytule Darmowa sesja foto - Autor: Diver 22-07-2004 22:59
Wykonam darmową sesję fotograficzna w plenerze parze mlodej, ciekawe pomysly ciekawe plenery.Moze byc nawet pozowana tydzien przed slubem, ni ekoniecznie akurat w dniu slubu. Zdjecia potem na płytce cd. Doskonalej jakosci. Po dokladne info pisac na : waran23@wp.pl
Najpierw pokaż swoje zdjęcia a potem krytykuj innych... :-)
patrz wiadomość o tytule Darmowa sesja foto - Autor: Diver 22-07-2004 22:59
Wykonam darmową sesję fotograficzna w plenerze parze mlodej, ciekawe pomysly ciekawe plenery.Moze byc nawet pozowana tydzien przed slubem, ni ekoniecznie akurat w dniu slubu. Zdjecia potem na płytce cd. Doskonalej jakosci. Po dokladne info pisac na : waran23@wp.pl
ten numer z akordeonem gdzieś juz widziałem... jakiś super-tylko-fotoreporter-z-gazety zrobił coś takiego....To po prostu trzeba zobaczyc. Zdjęcia powinny mówić same za siebie - w kilku przypadkach lepiej żeby milczały. Wszystkim chcącym zatrudnić fotografa na prawdę gorąco polecam porównanie portfolio wszystkich fotografów. Nie sugerujcie się opiniami na forum.: część wiadomości to żenująca kryptoreklama, antyreklama itp. ..
właśnie przejrzałem cała waszą stronkę Fin de siecle i w skrócie powiem tyle - jedna wielka TRAGEDIA!! jedynie, co może kusić to Wasz cennik...ale czy naprawde Pary chcą zdjęcia w formacie 10na15??-przeciez to nie wakacyjne fotki-to jedyny taki dzien w zyciu, wiec szczerze Wam wszystkim powiem - NIGDY TAK WAŻNEJ UROCZYSTOSCI NIE ODDALBYM W RECE TAKIEGO FOTOGRAFA JAK FIN DE SIECLE!!robicie wszystko na jedno kopyto - zero profesjonalizmu i stylu nie ma w Waszej fotografii...chyba nikt mi nie powie, ze te zdjęcia się mogą podobać...chyba tylko tym parom, którym już zrobili i nie mają innego wyboru!!!
nadal szukam fotografa w Trójmieście, poniewaz moja Wybranka wciąż zmienia zdanie...mam już 2 super na oku...teraz decyzja należy do Narzeczonej...jak wybierze to Wam napiszę...
nadal szukam fotografa w Trójmieście, poniewaz moja Wybranka wciąż zmienia zdanie...mam już 2 super na oku...teraz decyzja należy do Narzeczonej...jak wybierze to Wam napiszę...
Marek
marekkamien - wybór fotografa to twój wybór i nikt cię do tego nie zmusza.
Chcesz innego - proszę bardzo. no problem.
Przecież każdy ma inne wymagania.
A tak tylko na marginesie, to nie mamy zdjeć formatu 10 na 15, tylko większe.
Pozdrawiam i życzę wam dobrego wyboru z fotografa.
no i co najważniejsze - żeby potem wszystko było ok i żeby sie sprawdził:-)
Chcesz innego - proszę bardzo. no problem.
Przecież każdy ma inne wymagania.
A tak tylko na marginesie, to nie mamy zdjeć formatu 10 na 15, tylko większe.
Pozdrawiam i życzę wam dobrego wyboru z fotografa.
no i co najważniejsze - żeby potem wszystko było ok i żeby sie sprawdził:-)
słuchaj cytrusowa - to jest Forum i każdy ma prawo wyrazić tu swoje zdanie - jeśli Fin de Siecle tu się jawnie reklamuje, podaje adres swojej strony, to znaczy że powinien się spodziewać, że ludzie mogą wejść na tą stronę i ocenić Ich fotki....
Mam prawo napisać, że zupełnie nie przypadły mi do gustu (to mało powiedziane...)
A poza tym już ślub miałaś, więc co Ty robisz na tym forum - czyżbyś była tu tylko po to, żeby bronić tego marnego Studia? zniżkę Ci jakąś dali za kryptoreklamę na Weselniku?
:>
Mam prawo napisać, że zupełnie nie przypadły mi do gustu (to mało powiedziane...)
A poza tym już ślub miałaś, więc co Ty robisz na tym forum - czyżbyś była tu tylko po to, żeby bronić tego marnego Studia? zniżkę Ci jakąś dali za kryptoreklamę na Weselniku?
:>
Marek
słuchaj marekkamien - po prostu nie podobają mi się twoje komentarze. A ty najwyrazniej nie zrozumiales co napisalam.
A jeśli chodzi o reklamę, to nikogo nie reklamuję.
Forum jest po to, by wymienaić się doswiadczeniami, informacjami...każdy czegos, kogoś szuka. A skoro ja jestem zadowolona ze swoich zdjęć, to mogę polecać kogo chcę. Zupełnie za darmo. Za uśmiech i za słowo dziękuję.
Forum jest ogólne dostępne, więc jeśli moja osoba ci nie pasuje, to nie podpisuj sie pod moimi komentarzami.
A jeśli chodzi o reklamę, to nikogo nie reklamuję.
Forum jest po to, by wymienaić się doswiadczeniami, informacjami...każdy czegos, kogoś szuka. A skoro ja jestem zadowolona ze swoich zdjęć, to mogę polecać kogo chcę. Zupełnie za darmo. Za uśmiech i za słowo dziękuję.
Forum jest ogólne dostępne, więc jeśli moja osoba ci nie pasuje, to nie podpisuj sie pod moimi komentarzami.