Widok

Maciejka.Koleczkowo

Koleczkowo Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc,zastanawiamy sie nad zrobieniem wesela w Maciejce w Koleczkowie.Chcielibysmy poznac opinie kogos kto mial tam wesele lub cos slyszal.Bardzo bysmy prosili o odpowiedz :] Dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka :)

mam moge napisac Ci relacje z Maciejki po 15 wrzesnia, bo wlasnie mam tam wesele.
Poki co Gaaaasiulka i Kiti sa po weselu w Maciejce. Podbije dla Ciebie ich watki :)

Pozdrawiam

Zuza podbilam Ci watek Gaaasiulki!

http://forum.trojmiasto.pl/list.php?f=11

tutaj masz bardzo obszerny watek:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=388961&t=353867

maciejka to dobry wybor :)
nasi rodzice od razu sie zachwycili tą salą jak tylko weszlismy :) i jeszcze otoczenie ladne - mozna fajne zdjecia porobic :)

MOJA PRZYJACIÓŁKA 15 WREZŚNIA MA WTAM WESELE I NAPEWNO BEDZIE SUPER. WIDZIAŁAM ZDJĘCIA I SALA ORAZ PLENER WYGLADJA ŁADNIE:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyłączam się ja mam tam wesele 6 października i ta sala mnie zauroczyła nie było jak dotąd złych opinii:)

Ja tez wybrałam maciejkę, bo ze wszystkich oglądanych sal podobała mi się najbardziej.No i nie trzeba nigdzie jeżdzić na plenery można zrobić na miejscu.
Czesc wszystkim. Chciałam sie zapytać jaki jest koszt wesela od osoby w majciejce i czy jest tam ciasto i itp. Na stronie niestety nie jest napisane. Bardzo spodobało mi sie to miejsce i zastanawiam sie nad wyprawieniem tam wesela. Z góry dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
witam wszystkich "fanów"Maciejki,
chciałabym się dowiedzieć szczególnie od osób, które wyprawiały tam wesele w porze letniej, czy nie jest za duszno na tej sali? Bo z tego co sie orientuję nie ma tam klimatyzacji. Dziękuje bardzo za odpowiedź.
Witam, będę maiła wesele w Maciejce 4 września. Koszt na ten rok to 160,00 zł od osoby. W tym masz prawie wszystko (ciasta też, stół wiejski) swoje tylko napoje, alkohol i tort weselny musisz dowieść. Z tego co słyszałam a dużo osób potwierdza te opinie to Maciejka to naprawdę strzał w dziesiątkę. Nie spotkałam jeszcze żadnej "niezadowolonej" opinii:) pozdrawiam.
Witam,

jestem po weselu (20 czerwca) i gorąco polecam to miejsce. Goście byli oczarowani miejscem i jedzeniem, którego było bardzo dużo i co najważniejsze było smaczne.

Pozdrawiam
Wszystkiego naj.. na nowej drodze życia alik26!!;). Zgadzam się miejsce jest naprawdę piękne. Ja będe miała wesele za rok w czerwcu, możesz powiedzieć, czy oni mają na sali klimatyzację, bo słyszałam, że nie. Czy da się tam wytrzymać latem, tańcząc?
Dziękuję bardzo:-)

na sali nie ma klimatyzacji. Przy takiej ilości gości jaka była u nas (70 osób) nie odczuliśmy jej braku. Sprzymierzeńcem była też pogoda ponieważ tego dnia nie było gorąco.
Alik, placiliscie za 70 osob, czy musieliscie placic za 80?
Witam!
My mamy wesele w kwietniu 2010r.w Maciejce i nawet w umowie jest napisane ze trzeba zaplacic za 80osob nawet jak bedzie mniejsza ilosc gosci.
Witam,

salę załatwialiśmy w 2007 roku i wówczas minimalna ilość osób wynosiła 60. Wiem, że w kolejnych latach ta ilość się zwiększała.
cześc dziewczyny ja mam w Maciejce ślub 22 sierpnia napewno dam znać jak było i jak sie bawiliśmy ja słyszałam naprawde dużo bardzo dobrych opini o maciejce jedynym jej mankamentem jest właściciel który jest mało elastyczny ale z drugiej strony on się zajmuje tym od lat i ma troche więcej doświadczenia w organizacji takiej imprezy niż ja ;) więcmyśle że naprawde będzie dobże z tym że ja mam troche więcej osób (tj ok 110) i obawiam się braku klimatyzacji :( no ale wszystkie nie dogodności wynagradza przepiękne otoczenie oraz sala ;)
pozdrowiam
Czekam z niecierpliwoscia na sprawozdanie z wesela(zwykla ciekawosc)dobrze wiedziec jakie sa zdania innych.
do góry