Widok
Pewnie dostajesz oprócz pensji zasadniczej jakieś bony na ich chińskie podróbki dobrych ciuchów (wspominają coś o tym w swoich ogłoszeniach). A jeśli chodzi o pensję, to nie spodziewałbym się czegoś ponad minimalną krajową no może nieco więcej. Niestety kwestia wynagrodzeń to u nich chyba tajemnica handlowa, bo na pierwszej rozmowie czy drugim etapie rekrutacji (jakieś testy - na stanowiska biurowe ze znajomości komputera i pakietu Office) się tego nie dowiesz.
Byłm chyba na podobnych testach. Execel i angielski. Angielski latwy, execel mnie troche zbil z tropu, ale dalo rade bo mam zaproszenie na rozmowe rekrutacyjna. Chociaz do konca nie jestem pewna czy to to czego szukam... jestem ciekawa jakie sa zarobki i mozliwosci awansu w tej firmi. Ktos wie jak to wyglada?
Nie zwracaj uwagi na ~Janeczka. Gościu od dobrych trzech miesięcy dogryza ludziom co do pisowni, odsyła na kursy i do szkoły. Wszędzie pracował, a jak nie pracował to ma znajomego który jest w "temacie" a sam mota sie z pracą. Na nie których wątkach forum prawie żeby pozabijał tych którzy nie zgadzali się z jego "światopoglądem". No i zawsze ma coś do powiedzenia:) Wiem bo jestem jego fanem i czytam jego posty od pół roku:)
Noooooo, pewnie że lubię czytać twoje wpisy. A co dyskusji to bym polemizował, bo tylko ostatnio ci "dogryzam", i nie nie mam zamiaru dyskutować z tobą o twoich "urojonych" wizjach. A co co do "fanclub" imieniem ~Janeczek, to tak od jakiegoś czasu się zastanawiałem. Ale poco? Czy ludzie chcący pracować nie mają innych problemów, niż gościu który ich obraża i wszystko wie? A ty chłopie czasami zastanów sie zanim coś napiszesz. A na koniec, naprawdę znajdź CHŁOPIE prace i idź pracować, a nie głupoty wypisywać na forum i dołować innych. Naprawdę dobrze Ci życzę.
P.S.
Uspokój, się.
P.S.
Uspokój, się.
A co do hejterów i innych "wykrzykników". Ciebie poprostu nakręca taka dyskusja. W realu nie dajesz rady, to wyżywasz się tutaj. Przypomnij sobie, jak nie dawno groziłeś znajomościami w prokuraturze, bo "namierzysz"?. I po co to? A wogle co minie to że masz jutro urodziny? Walnij se sweetfocie na faace, a nie sie chwalisz, a w niedziele skoś trawnik w ogrodzie. Acha, byłbym zapomniał, większość czytelników tego portalu, nie może sobie pozwolić na "świętowanie" urodzin, bo poprostu nie ma za co. I wiesz co. To było poniżej pasa. Nie masz szacunku dla innych. Zastanów sie co piszesz.
P.S.
Wszystkiego najlepszego.
P.S.
Wszystkiego najlepszego.
atmosfera w biurze LPP tex jest super :) natomiast gorzej z wynagrodzeniem. wszystko zależy od tego, ile sobie wynegocjujesz z przełożonym - nie ma jasno określonych kwot. co więcej, proponuję już podczas rozmowy zażądać oczekiwaną sumę gdyż po okresie próbnym podwyżka nie jest przewidziana. dużo także zależy od działu, w którym chcesz pracować.