Widok

Magazyn odzieżowy LPP TEX

Wybiera się ktoś tam jutro do pracy ? Słyszeliście coś o tej fimie ?
I wgl jak tam dojechać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracowałam kiedyś w lpp, za czasów studiów. Praca fajna, trzeba się trochę poruszać. Zarobki niskie ale są szanse na awans, podwyżkę i mają socjal (przynajmniej mieli).
Z Gdańska Gł. autobusem 232 w kierunku Pruszcz CER. Wysiadasz na końcowym przystanku.

Ponawiam: Magazyn odzieżowy LPP TEX

a jak wyglada praca w LPP tex w biurze?czy ktos cos wie?jaka panuje atmosfera?
jaka płaca?
sa jakies premie bonusy?
ktos cos wie, ktos cos słyszał:)
Pewnie dostajesz oprócz pensji zasadniczej jakieś bony na ich chińskie podróbki dobrych ciuchów (wspominają coś o tym w swoich ogłoszeniach). A jeśli chodzi o pensję, to nie spodziewałbym się czegoś ponad minimalną krajową no może nieco więcej. Niestety kwestia wynagrodzeń to u nich chyba tajemnica handlowa, bo na pierwszej rozmowie czy drugim etapie rekrutacji (jakieś testy - na stanowiska biurowe ze znajomości komputera i pakietu Office) się tego nie dowiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
P.S. Z tego co słyszałem atmosfera dołująca, ale to dotyczyło produkcji na Łąkowej w Gdańsku (centrali LPP w Polsce).
no ale piszecie o LPP a ja chce sie czegos dowiedziec o pracy w BIURZE W LPP TEX.S.A. Kowale,takze jak by ktos mial jakies informacje prosze napisac:)))...sie przyda nie tylko mi;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam.
Magda a tobie jak poszło?
spoko pani od rekrutacji, zadania z excela i zadanie z angielskiego, nie trudne ale i nie najłatwiejsze, trzeba bylo sobie poprzypominac troche,
II etap to rozmowa z Managerem i kierownikiem, Zobaczymy jak bedzie,
jakie na przykład zadania z excela? a angielski to tłumaczenie jakiegoś tekstu branżowego?
Byłm chyba na podobnych testach. Execel i angielski. Angielski latwy, execel mnie troche zbil z tropu, ale dalo rade bo mam zaproszenie na rozmowe rekrutacyjna. Chociaz do konca nie jestem pewna czy to to czego szukam... jestem ciekawa jakie sa zarobki i mozliwosci awansu w tej firmi. Ktos wie jak to wyglada?
No jesli miałas zadanie / zadania z cyt. 'Execela' (pisownia oryginalna za autorem), to raczej rozmowy kwalifikacyjnej nie przejdziesz...lepiej doucz się póki czas !!! I zainwestuj pierwsze zarobione pieniądze w intensywny kurs języka angielskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hmm... Jest to uszczypliwy komentarz, puszczę go mimo uszu. Trochę życzliwości jeszcze nikogo nie zabiło. I nie rozumiem podstaw do podważania moich zdolności językowych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zwracaj uwagi na ~Janeczka. Gościu od dobrych trzech miesięcy dogryza ludziom co do pisowni, odsyła na kursy i do szkoły. Wszędzie pracował, a jak nie pracował to ma znajomego który jest w "temacie" a sam mota sie z pracą. Na nie których wątkach forum prawie żeby pozabijał tych którzy nie zgadzali się z jego "światopoglądem". No i zawsze ma coś do powiedzenia:) Wiem bo jestem jego fanem i czytam jego posty od pół roku:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Phen, skoro tak lubisz mnie czytać i wdawać się ze mną w dyskusję to proszę załóż fanklub mego imienia ;-)) Jutro zresztą (serio) mam swoje urodziny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Janeczek - ty na pewno jesteś pod stałym nadzorem specjalistów z Srebzyska lub kocborowa !!
Inaczej ciebie nie można wytłumaczyć !
Karolu po co te wykrzykniki ? Po co tyle złości ?? Uspokój się i weź np. relanium. Nic nie zepsuje mojego jutrzejszego święta (a zwłaszcza durni hejterzy).
Noooooo, pewnie że lubię czytać twoje wpisy. A co dyskusji to bym polemizował, bo tylko ostatnio ci "dogryzam", i nie nie mam zamiaru dyskutować z tobą o twoich "urojonych" wizjach. A co co do "fanclub" imieniem ~Janeczek, to tak od jakiegoś czasu się zastanawiałem. Ale poco? Czy ludzie chcący pracować nie mają innych problemów, niż gościu który ich obraża i wszystko wie? A ty chłopie czasami zastanów sie zanim coś napiszesz. A na koniec, naprawdę znajdź CHŁOPIE prace i idź pracować, a nie głupoty wypisywać na forum i dołować innych. Naprawdę dobrze Ci życzę.

P.S.
Uspokój, się.
A co do hejterów i innych "wykrzykników". Ciebie poprostu nakręca taka dyskusja. W realu nie dajesz rady, to wyżywasz się tutaj. Przypomnij sobie, jak nie dawno groziłeś znajomościami w prokuraturze, bo "namierzysz"?. I po co to? A wogle co minie to że masz jutro urodziny? Walnij se sweetfocie na faace, a nie sie chwalisz, a w niedziele skoś trawnik w ogrodzie. Acha, byłbym zapomniał, większość czytelników tego portalu, nie może sobie pozwolić na "świętowanie" urodzin, bo poprostu nie ma za co. I wiesz co. To było poniżej pasa. Nie masz szacunku dla innych. Zastanów sie co piszesz.
P.S.
Wszystkiego najlepszego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam bardzo. Trochę mnie fantazja poniosła.
Nie przepraszaj mnie. Przeproś tych co obraziłeś. Przynajmniej ostatnio.

A tak wogle, Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin.

I weź sie w garść, twoje wpisy kiedyś były sensowne, a teraz to totalna żenada i kupa g..wna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Janeczek po prostu nie bierze przepisanych leków :)
Choremu trzeba wybaczyć :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asia - napisz coś sensownego w temacie tego wątku. Twoja wypowiedź świadczy, że jesteś kolejną już hejterką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
atmosfera w biurze LPP tex jest super :) natomiast gorzej z wynagrodzeniem. wszystko zależy od tego, ile sobie wynegocjujesz z przełożonym - nie ma jasno określonych kwot. co więcej, proponuję już podczas rozmowy zażądać oczekiwaną sumę gdyż po okresie próbnym podwyżka nie jest przewidziana. dużo także zależy od działu, w którym chcesz pracować.
Podobno obóz pracy i śmieć umowy, a jaką ci umowę zaproponowali?

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

do góry