Widok
Magnat Bojano
Bardzo Was proszę o opinie o Magnacie!
Podoba mi się otoczenie,ceny są przystepne,ale obawiam się czy nie jest troche..tandetnie albo ze wesele w Magnacie bedzie wygladac na takie,ktore rownie dobtze mogloby sie odbyc 10lat temu..?
I jedzenie-czy nie jest przypadkiem jak u cioci na imieninach-same galarety,zero nowoczesnosci..?
Podobal mi sie Cedrowy Dworek,ale nie maja juz dotespnych terminow,dlatego zaczelam rozwazac wybor Magnata
Podoba mi się otoczenie,ceny są przystepne,ale obawiam się czy nie jest troche..tandetnie albo ze wesele w Magnacie bedzie wygladac na takie,ktore rownie dobtze mogloby sie odbyc 10lat temu..?
I jedzenie-czy nie jest przypadkiem jak u cioci na imieninach-same galarety,zero nowoczesnosci..?
Podobal mi sie Cedrowy Dworek,ale nie maja juz dotespnych terminow,dlatego zaczelam rozwazac wybor Magnata
W magnacie bawilismy się w ta sobotę na platynowej sali. Sala ogólnie cimna ale dużo zalezy od oswietlenia dj/orkiestry. Co do jedzenia na obiad był rosół a potem dewolaje z ziemniakami i 3 małe surówki. Nastepnie talerz ciast. I na koniec chleb kawałek masła i schab zapiekany z śliwką. Ogólnie wrócilismy głodni i jedliśmy w nocy w domu:D
Mieliśmy w Magnacie wesele w lipcu i jestem bardzo zadowolona. Jedzenia było pełno, co oczywiście zależy od wybranego menu. O innych salach niż diamentowa ciężko mi się wypowiedzieć, bo ich nie widziałam, ale ta, którą my mieliśmy zdała egzamin :)
Jeżeli masz więcej pytań, to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam :)
Jeżeli masz więcej pytań, to chętnie odpowiem.
Pozdrawiam :)
Jedzenie było ok z tym, że parę rzeczy było dramatycznych: tort zrobili/zamówili nie ten, pierogi miały być z kapusta, a były z mięsem, na poprawinach miał być żurek a była ogorkowa. Może to przez pomyłkę bo były tam jednocześnie 3 wesela. Jeśli chodzi o pokoje to trzy były zalane bo akurat padał deszcz i przeciekal dach. Na sali nie działała klima i cały stół wiejski był do wyrzucenia bo szynki zrobiły się zielone. Dostaliśmy 1000zl zwrotu, a chcieliśmy co najmniej 10% bo placilismy 35000. Jeśli chodzi o kafle to nie było żadnego problemu choć dwóch gości wywrocilo się przy tańcu. Ogólnie nie chce wam odradzac czy coś tylko mówię co nas niestety spotkało.
Już Ci odpowiadam:) gości łącznie mieliśmy 150 koszt menu na osobę 214 zł do tego poprawiny 2000 plus noclegi. Chcieliśmy w innym miejscu takim jak np. Pan Tadeusz, cedrowy dworek czy faltomie w Rumi, ale to albo był problem z noclegiem albo termin nie pasował. Tak jak wcześniej pisałem nie odradzam Ci tego miejsca bo było ok oprócz tych spraw, o których wspomniałem wcześniej.