Widok
witam wszystkie i witam Nulka mamy podobny termin :)
marzena z L4 to jeszcze nie wiem jak to będzie zobaczymy w trakcie
Zależy na ile mi brzuszek pozwoli pracować bo w sumie to troche dzwigania mam i musze ręce wyciągać żeby coś sięgnąć i czasami jest to nie wygodne ale zobaczymy
A może któraś z was wie jak to jest jak ciężarna jest na L4 to czy pracodawca płaci takie same składki do ZUSu czy mniejsze?
marzena z L4 to jeszcze nie wiem jak to będzie zobaczymy w trakcie
Zależy na ile mi brzuszek pozwoli pracować bo w sumie to troche dzwigania mam i musze ręce wyciągać żeby coś sięgnąć i czasami jest to nie wygodne ale zobaczymy
A może któraś z was wie jak to jest jak ciężarna jest na L4 to czy pracodawca płaci takie same składki do ZUSu czy mniejsze?
ja ogólnie czuje się super ale powoli zaczynam odczuwać dyskomfort w moich spodniach :-/
ciężko się schylać w nich ale mam nadzieje że za szybko nie zaczne zosnąć :)
z córą miałam szybko brzuszek i to spory ale wydaje mi się że tu jest to jeszcze szybciej
szwagierka mówiła że miała tak samo
mnie tylko bardzo ta moja rwa kulszowa męczy i to jest jak narazie najgorsze
ciężko się schylać w nich ale mam nadzieje że za szybko nie zaczne zosnąć :)
z córą miałam szybko brzuszek i to spory ale wydaje mi się że tu jest to jeszcze szybciej
szwagierka mówiła że miała tak samo
mnie tylko bardzo ta moja rwa kulszowa męczy i to jest jak narazie najgorsze
ja się ogolnie obijam
moje kochanie zaraz wróci z pracy i będziemy jechali do sklepu coś na obiad kupić
Gabrysia śpi więc mam chwile odpoczynku
Pralka u mnie też nastawiona, częściowe porządki w kuchni zrobione więc troche spokoju ale moja połówka powiedziała że mam sobie odpocząć i poleżeć :-)
chyba go posłucham :)
moje kochanie zaraz wróci z pracy i będziemy jechali do sklepu coś na obiad kupić
Gabrysia śpi więc mam chwile odpoczynku
Pralka u mnie też nastawiona, częściowe porządki w kuchni zrobione więc troche spokoju ale moja połówka powiedziała że mam sobie odpocząć i poleżeć :-)
chyba go posłucham :)