Widok

Majowe mamy 2011

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny :)
Zakładam nowy wątek, mam nadzieję, że niedługo zbierze się tu silna ekipa :)
U mnie dopiero 6 tygodni minęło. Wg pierwszego USG mam termin na 17 maja.

Zapraszam wszystkie "majówki" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypoczywaj dużo, wszystko będzie ok ;-) U mnie dalej nic. Żadnych objawów. Tylko taka jakby non stop wzdęta jestem... i mam taki napęczniały brzuch z tegoż powodu ;-)
jak tam u was dziewczyny?? ja sie dzis jakos dziwnie czuje :/ brzuch mnie dzis boli- kluje mnie tak inaczej, oby nic sie nie stalo bo wczoraj podnioslam ciezkie wiadro...
Emilkaaa dużo odpoczywaj a wszystko będzie dobrze!
Marciocha gratuluję! Fajnie zobaczyć bijące serduszko :)

A mi coraz gorzej z tymi zapachami. Po otwarciu lodówki do kuchni nie moge wejść jeszcze przez pięć minut zanim wszystkie zapachy z niej sie nie rozejdą po mieszkaniu. Rano chciałam śniadanie zrobic ale poległam przy pierwszym uchyleniu lodówki. Ehhh.........
Cześć dziewczyny
Gratulacje Marciocha :):)
Emilkaaa trzymaj się, ten czas szybko minie a potem będzie już maluszek.

Ja jestem po tym tygodniu padnięta :/ Non stop sama z Młodą, która zaliczyła katar, poza tym idą jej ciągle kolejne zęby i ciężka bywa w obsłudze...Dziś przez cały dzień nie usiadłam na dłużej niż 5 minut :/
Właśnie odkurzyłam chałupę a niedługo zabieram się za kąpiel Maryśki...no ale dość narzekania, jutro weekend :)
emilkaaa odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli, trzymam kciuki :)
Hej Kobitki! Ja mam termin na 7 maja:) Obecnie 8 tydzień. Ale niestety ciąża jest zagrożona i leżę od tygodnia:(
marciocha gratki :)
juz mam potwierdzenie od lekarza! :D 7 tydzien, serducho wali jak szalone...jeeeeny jaki to cudowny widok jak to małe serduszko bije :D
nie martw sie za bardzo :) ja tez ostatnio miałam takie ;)
a ja to sie teraz zmartwilam :( zauwazylam ze mam jakies bialy uplawy :( mialam nadzerke ale wyleczona bo na poczatku sierpnia bylam u gina i mowil ze mozemy sie starac o dzidzie. i tak chcialam isc do lekarza w nast tygodniu bo to juz bedzie 6tydz wg ost miesiaczki.
:(
ooooo to nie jestem jedyna z tym KFC i granderem :D
niektóre zapachy odczuwam intensywniej, piersi w sumie nie bolą ale są takie "pełniejsze" ;)
Ja mam blisko KFC :D
Aż zgłodniałam na samą myśl :)
ja to wlasnie mam zachcianke na grandera z KFC dobrze ze nie mieszkam w trojmiescie ::)
A jeśli chodzi o zachcianki to mogłabym żyć samą pizzą i żarciem z KFC :) Identycznie miałam poprzednio w tym początkowym okresie.
Mnie w ogóle nie bolą piersi, jedynie trochę się powiększyły.
Zapachy - hmm, czasem jak kuwetę kotu sprzątam to nie jest fajnie, ale idzie wytrzymać ;)

Poza tym fajnie macie dziewczyny, bo możecie trochę sobie poodpoczywać, jak się gorzej czujecie.
Moja Maryśka minuty w miejscu nie usiedzi, także podejrzewam, że ta druga ciąża będzie cięższa niż pierwsza.

Może jakąś listę niedługo stworzymy?
no właśnie mnie nawet piersi nie bardzo bolą... martwie się czy bąbel się dobrze rozwija...czy wszystko jest ok. a po nocy to w ogóle nic nie czuje. Zaczynają boleć tak po połłudniu i do wieczora. I tak źle i tak nie dobrze ;-)
~Assegai, ciesz się, że nie masz objawów :) ja w ciąży miałam tylko albo "aż" mdłości. Zaczęły się koło 10 tygodnia a skończyły 22 tygodnia. Najpierw miałam tylko wieczorami a później już przez cały dzień. Na dodatek ciągle byłam głodna :P Ale mam kuzynkę, która gdyby nie rosnący brzuch nie wiedziałaby, że jest w ciąży. Żadnych dolegliwości, nic:) Wam też takich ciąż życzę:) zdrówka dla maluchów:)
Zdrówka dla Majówek 2011 od majówki 2010 ;-)
ja jestm ciagle zmeczona i bez drzemki w ciagu dnia to jest masakra :(
jeszcze tydzien temu czesto mnie brzuch pobolewał, teraz juz rzadko ;)
zachcianki...owszem zaczynaja sie :P
juz sie nie moge doczekac jutrzejszej wizyty! :D
No ja urodziałam 8 maja i przyłanczam sie do Moich koleżanek majowych Duzo zdrówka i uwazajcie na siebie,heheh naprawde niewiarygodne jak czas szybko leci....

Pozdrawiamy
do góry