Widok

Majowe mamy 2011

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny :)
Zakładam nowy wątek, mam nadzieję, że niedługo zbierze się tu silna ekipa :)
U mnie dopiero 6 tygodni minęło. Wg pierwszego USG mam termin na 17 maja.

Zapraszam wszystkie "majówki" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
17 maja - fajny dzień - miałam wtedy slub :) , zobaczysz jeszcze chwila i wątek bardzo się rozwinie. Pozdrawiam.
Ja ślubowałam 27 maja :) Poza tym urodzona w maju, więc to mój ulubiony miesiąc :)
27 maja urodził sie Filipek :) a wydaje mi sie ze dopiero był zakladany nasz watek majowych 2010...
powodzenia i przede wszystkim zycze zdrowka
pozdrawiamy
Pomyslalam to samo co Karolinkaku :)Mój Filip urodzil się 6 maja :)Fantastycznej ciąży i dużo zdrowia życze :)))Niesamowity czas przed Wami :)
Cześć :)
Ja również majowa.
Wg OM termin na 13 maja a wg USG na 25 maja.

Mam nadzieję że się zaraz wątek rozkręci :)
oooo nie wiedzialam że taki wątek powstał :D
ja wg moich obliczen też majowa :)
pewność bede miala w piątek po pierwszej wizycie u lekarza :)
Dante masz termin na 13 maja, Mój synek się tego dnia urodził ;)
Fajnie dziewczyny, że nas przybywa :)
A jak tam samopoczucie? Bo u mnie jak w pierwszej ciąży, właściwie zero objawów, poza ciągłym bieganiem do toalety i głodem. Mogłabym cały czas coś jeść :)
Dziewczyny ja z majowych ale 2010 i sentymentem wspominam te 9 miesięcy także życzę Wam wszystkim zdrówka i szczęśliwego zakończenia :)

No i ciekawe czy wśród z Was będzie podwójna przyszła mama jak ja ;)
Oj, MamoMarty, nawet sobie tego nie wyobrażam, moja Młoda to mały diabełek plus jeszcze dwójka noworodków....koniec świata :)
Nie jest tak źle, zapewniam Was :)
Buziaki dla Was i pilnujcie się dziewczyny.

No i nie mogłyście wybrać lepszego czasu na ciążę. Wiosna i lato w spacerkach :)
Ja jak na razie bardzo czuła na zapachy jestem. Wszystkie, nawet te które lubiłam jakoś przeszkadzają.
No i zgaga straszna ale ją miałam czasami wcześniej. No i oczywiście straszny ból piersi. Dotknąć nie mogę, gwałtowniej ruszyć ręką bo od razu bolą. Najgorzej ułożyć się wieczorem do snu.
Do mam zaglądających z sentymentu :) kiedy przestaną boleć persi. To pierwsze dzieciątko i stąd pytanie. Nie mam doświadczenia.
Hejka ;-)
No to i ja się dopisuje ;-) Termin mam na 4 maja, ale z moich obliczeń to będzie raczej koło 11. Wczoraj minął nam 7 tydz.
Jeżeli chodzi o ciążowe dolegliwości to u mnie oprócz jakieś lekkiego bólu piersi (no niby bolą ale też nie za mocno) to nie czuje nic. Żadne zapachy, zachcianki, mdłości nic z tych rzeczy... Byliśmy już u gina na usg w 5t5d ale bylo widać pęcherzyk i 2 mm zarodeczek. Teraz ide w pn i mam nadzieję że jest wszystko ok bo ten brak objawów zaczyna mnie martwić...

to też nasze pierwsze maleństwo, ale z tego co gdzieś tam slyszałam to niby kolo 2 trymestru ale dokładnie nie wiem ;-)
witajcie :) wedlug moich obliczen to mam termin na 24maj.
ja osobiscie jeszcze nie mam zadnych objawow, nno z wyjatkiem bolacych piersi cos musze sobie zawsze skubnac :) a tak toj jest ok i oby tak zostalo do konca :)
No ja urodziałam 8 maja i przyłanczam sie do Moich koleżanek majowych Duzo zdrówka i uwazajcie na siebie,heheh naprawde niewiarygodne jak czas szybko leci....

Pozdrawiamy
ja jestm ciagle zmeczona i bez drzemki w ciagu dnia to jest masakra :(
jeszcze tydzien temu czesto mnie brzuch pobolewał, teraz juz rzadko ;)
zachcianki...owszem zaczynaja sie :P
juz sie nie moge doczekac jutrzejszej wizyty! :D
Zdrówka dla Majówek 2011 od majówki 2010 ;-)
~Assegai, ciesz się, że nie masz objawów :) ja w ciąży miałam tylko albo "aż" mdłości. Zaczęły się koło 10 tygodnia a skończyły 22 tygodnia. Najpierw miałam tylko wieczorami a później już przez cały dzień. Na dodatek ciągle byłam głodna :P Ale mam kuzynkę, która gdyby nie rosnący brzuch nie wiedziałaby, że jest w ciąży. Żadnych dolegliwości, nic:) Wam też takich ciąż życzę:) zdrówka dla maluchów:)
no właśnie mnie nawet piersi nie bardzo bolą... martwie się czy bąbel się dobrze rozwija...czy wszystko jest ok. a po nocy to w ogóle nic nie czuje. Zaczynają boleć tak po połłudniu i do wieczora. I tak źle i tak nie dobrze ;-)
do góry