Widok

Majowe mamy 2011

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny :)
Zakładam nowy wątek, mam nadzieję, że niedługo zbierze się tu silna ekipa :)
U mnie dopiero 6 tygodni minęło. Wg pierwszego USG mam termin na 17 maja.

Zapraszam wszystkie "majówki" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka, to może jak mamy już listę to założymy nowy wątek :)

http://forum.trojmiasto.pl/MAJOWE-I-CZERWCOWE-MAMY-2011-2-t187575,1,16.html
Dziś rano testowałam - 2 kreseczki:) Wstępny termin - 16 czerwca. Teraz czeka mnie umówienie wizyty u ginekologa i odliczanie:)) Mam oczywiśnie nadzieje, że potwierdzi ciąże i wszystko będzie oki. Pozdrawiam wszystkie Brzuszki
a ja nie mam żadnych zachcianek, żadnych wymiotów, apetytu brak, lekkie mdłości. zaczęłam spac w nocy !!!!! co bardzoe mnie cieszy :) jutro do lekarza ide i mam nadzieję że będzie wszystko okej bo tak szczerze wam powiem że czasem się nie czuję jakbym była w ciąży bo nic mi nie jest... to tez martwi choć pewnie powinnam sie cieszyć :)
trudne mam tylko poranki bo czuje jakbym miała zemdleć no i trochę mnie mdli, ale nic poza tym.. popołudniami jestem senna i to bardzo.

właśnie rozmawiałam z koleżanka - rodzi za 2 tygodnie - przytyła 28 kg !!! masakra....
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
no ja wg @ termin 24maj ale ostatecznie potwierdze 28pazdziernika bo wtedy ide na kolejna kontrole :)ja tezz nie mam od dwoch dni apetytu ;/ i chodze po domku i mowie "cos bym zjadla ale nie wiem co " :/ wczoraj mialam takie cisnienie na jakis owoc ze zjadlam cala kisc winogron ale pycha :D
oooo jeny mrówka nic nie mów bo bede musiała do sklepu biec ;P
a za mną rolmopsy chodzą takie z ogóreczkiem w środku, albo sałatka warzywna z majonezem mniam
ja tak miałam wczoraj z owocowymi mentosami ;D
ja mam termin na 15 maja :)

byłam zmuszona dzisiaj jechać autobusem w tłoku...i mój nos wyłapywał po prostu wszystkie ochydne zapachy jakie sie dało...myslałam ze nie wytrzymam :/
u mnie tez w dalszym ciagu apetytu brak, chyba ze na kwaśne...przed chwila wciągnęłam całe opakowanie rozpuszczalnej, pomarańczowej gumy do żucia :) :D
Dziewczyny, zrobiłam wstępną listę, nie wszystkie terminy znalazłam w wątku, proszę poprawcie, jak coś nie tak i dopiszcie się :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca

Kasiulkaa -
Marciocha -
Przyszła.Mama -
się zalogowałam ;-) I walnęłam sobie suwaczek ;-) A cooo ;-)
ja mam różne terminy, bo OM różni sie znacznie od USG. Z pierwszego USG mam termin na 11 maja (i chyba tym się będę posługiwać), z drugiego na 13 maja a z OM na 3. heh. Zostanę przy środkowym- 11 maj 2011, taka ładna data ;-)
mrówka - no dzieli nas kilka dni :P
fajnie :)
U mnie termin na 29 kwiecień, więc też nie pasuję tu ale wolę bardziej tu niż w wątku marcowo/kwietniowe bo tam za bardzo do przodu są ;) Z imieniem dla chłopca też mam problem, żadne mi jakoś nie podchodzi no i też czuję że będzie to chłopak. A jak dziewczynka to Dagmara.
Lalinek to mamy prawie w tym samym czasie :)
u mnie 30 maj :) ale w piątek zweryfikuję dokładniej ta datę :)
Oki to następny wątek majowo czerwcowy i akurat będę pasować:))
e tam gościnnie, w następnym dopisze się majowe i czerwcowe mamy i już ;) będzie dobrze

ja jestem z 30 maja, a miałam być z 5 czerwca :)
maga79 ja wg lekarza 2 czerwca, a sama jak liczyłam to wyszło 1 czerwca, więc w Waszym wątku jestem gościnnie :) ale i tak mam przeczucie, ze dzidzi będzie majowe :)
Dziewczyny a ja nawet jeszcze nie pomyślałam, zeby się czymś smarowac hmm u mnie w wyglądzie jak na razie nic się nie zmieniło no może odrobinę piersi (mam nadzieje, ze trochę urosną w końcu :)) )
Z imieniem mam problem dla chłopca, bo dla dziewczynki już wybrane :). Też jeszcze ni9e wymiotowałam, ale mam mdłości i brak apetytu wszystko jest dla mnie mdłe, więc jem potrawy o wyrazistym smaku hehe dziwnie to brzmi:))
do góry