Widok
Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (5)
Ponieważ nikt się nie kwapi, a mnie dziś do szaleństwa doprowadzało przeglądanie forum na telefonie ;) (poprzedni wątek jest zdecydowanie za długi :P ) zakładam nowy ;)
Majowo - czerwcowe mamusie 2013
Maj 2013
04.05 Kasieńka79
07.05 kinki.em
09.05 Muszczek
12.05 ZielonaCytrynka
15.05 aravls
17.05 aniella - SYNEK
23.05 gani - SYNEK
24.05 _dee_ - CÓRCIA
26.05 Grosik - SYNEK
27.05 Kitka_86
27.05 Adziula - SYNEK
Czerwiec 2013
06/07.06 Hexusia - SYNEK
07.06 Jotenka
08.06 stenemi - CÓRCIA
08.06 inka2 - SYNEK
12.06 MamaJasia - SYNEK
13.06 ja_sama - SYNEK
14.06 h_and_m (haemka) - CÓRECZKA i .....
16.06 stokrotka24s - SYNEK i prawdopodobnie CÓRECZKA
20.06 julka - SYNEK
20.06 HappyMum - CÓRECZKA
21.06 Justa78
23.06 Buniak
28.06 edycia32
28.06 moseka
Majowo - czerwcowe mamusie 2013
Maj 2013
04.05 Kasieńka79
07.05 kinki.em
09.05 Muszczek
12.05 ZielonaCytrynka
15.05 aravls
17.05 aniella - SYNEK
23.05 gani - SYNEK
24.05 _dee_ - CÓRCIA
26.05 Grosik - SYNEK
27.05 Kitka_86
27.05 Adziula - SYNEK
Czerwiec 2013
06/07.06 Hexusia - SYNEK
07.06 Jotenka
08.06 stenemi - CÓRCIA
08.06 inka2 - SYNEK
12.06 MamaJasia - SYNEK
13.06 ja_sama - SYNEK
14.06 h_and_m (haemka) - CÓRECZKA i .....
16.06 stokrotka24s - SYNEK i prawdopodobnie CÓRECZKA
20.06 julka - SYNEK
20.06 HappyMum - CÓRECZKA
21.06 Justa78
23.06 Buniak
28.06 edycia32
28.06 moseka
ja czekalam na dziewczyny co dzisiaj maja usg, zeby odrazu nowy watek z aktualna lista zrobic :) ale wcale sie nie gdniewam,ze mnie wyreczylas :D
tez wlasmie w lozku przegladalam watek w telefonie i masakra, zeby dotrzec do konca. a w komputerez tez wcale nie lepiej- zanim sie wszytkie suwaczki zaladuja to z 5 minut zanim sie watek uaktualni.
a i tak nam chyba watki wolno leca, jak bylam w ciazy z mikolajem to do 100 watku dotarlysmy, pozniej nikt juz z maluszkami nie mial czasu zabardzo pisac, a pozniej mamy zaszly w ciaze i poszly do nowych watkow :/
tez wlasmie w lozku przegladalam watek w telefonie i masakra, zeby dotrzec do konca. a w komputerez tez wcale nie lepiej- zanim sie wszytkie suwaczki zaladuja to z 5 minut zanim sie watek uaktualni.
a i tak nam chyba watki wolno leca, jak bylam w ciazy z mikolajem to do 100 watku dotarlysmy, pozniej nikt juz z maluszkami nie mial czasu zabardzo pisac, a pozniej mamy zaszly w ciaze i poszly do nowych watkow :/
No nie wiem, u nas po porodzie wątek ma się dużo lepiej niż jak wszystkie tylko pisały na co mają ochotę albo co je boli. To dopiero nudne :p
Wszyscy teraz dostają 75g glukozy bo takie jest nowe zalecenie. Ale mój lekarz powiedział że jak poprzednio było ok to teraz nie muszę powtarzać. Upierać się nie będę :) kazał tylko powtórzyć toksoplazmozę i inne takie.
My dziś na wizytę, nie wyjdę stamtąd póki mi nie powie czy chłopiec czy dziewczynka ;)
Wszyscy teraz dostają 75g glukozy bo takie jest nowe zalecenie. Ale mój lekarz powiedział że jak poprzednio było ok to teraz nie muszę powtarzać. Upierać się nie będę :) kazał tylko powtórzyć toksoplazmozę i inne takie.
My dziś na wizytę, nie wyjdę stamtąd póki mi nie powie czy chłopiec czy dziewczynka ;)
Ja mam wizytę w środę i pewnie też dostanę skierowanie na glukozę:(((
Słuchajcie dziewczyny a propo zakupów wczoraj byłam w Smyku na Matarni, mają przecenę 50% na wszystkie ciuszki:)))oczywiście oprócz nowej kolekcji, ale i tak jest w czym wybierac Np. Body na krótki rękaw, długi rękaw 3szt za 20zł, a są przepiekne:)) Kupiłam 3 3paki, chustki na główkę, półśpiochy i koszulki po prostu śliczne:)))
Słuchajcie dziewczyny a propo zakupów wczoraj byłam w Smyku na Matarni, mają przecenę 50% na wszystkie ciuszki:)))oczywiście oprócz nowej kolekcji, ale i tak jest w czym wybierac Np. Body na krótki rękaw, długi rękaw 3szt za 20zł, a są przepiekne:)) Kupiłam 3 3paki, chustki na główkę, półśpiochy i koszulki po prostu śliczne:)))
Inka2- kusisz tymi informacjami o przecenach w smyku... U mnie jeśli okaże się, że Dziewczynka, to za dużego manewru nie mam z zakupami bo jednak sporo rzeczy mam no i bez sensu kasę wydawać, ale jak będzie chłopiec, to zaszaleję, bo dla chłopca rzeczy praktycznie nie mam.
Ja już za 2 godziny powinnam mieć wiedzę na temat Dzidzi, chyba że znowu się nie da podejrzeć ;) Ale też nie opuszczę gina dopuki mi nie powie, kto tam jest :))))))
Ja już za 2 godziny powinnam mieć wiedzę na temat Dzidzi, chyba że znowu się nie da podejrzeć ;) Ale też nie opuszczę gina dopuki mi nie powie, kto tam jest :))))))
Hej. Moseka jak nie czujesz ruchow to mozna na IP podjechac.
A ja glukoze 75 juz mialam i dla mnie to nic takiego, jak woda z cukrem;) Za to mam teraz zrobic 50 bo to drugi raz i tylko dla pewnosci.
co do sklepu babypol to dla mnie masakra - nic tam fajnego nie znalazlam :/
A do smyka na pewno dzis podjade:)
A ja glukoze 75 juz mialam i dla mnie to nic takiego, jak woda z cukrem;) Za to mam teraz zrobic 50 bo to drugi raz i tylko dla pewnosci.
co do sklepu babypol to dla mnie masakra - nic tam fajnego nie znalazlam :/
A do smyka na pewno dzis podjade:)
Moseka spróbuj obudzic swoje maleństwo a jeżeli nie będziesz czula ruchów to jedź na IP.
Jeżeli chodzi o zakupy to ja mam też dużo rzeczy po synku, ale nie moglam się oprzec takie śliczne te body, z turkusem, granatem a i w brązie, super:))
Co do Babypolu to ja sie tam wybieram po buteli, smoki, pieluchy, cienki kocyk bawełniany itd.Bo po prześledzeniu cen ołaca mi się najbardziej.
Jeżeli chodzi o zakupy to ja mam też dużo rzeczy po synku, ale nie moglam się oprzec takie śliczne te body, z turkusem, granatem a i w brązie, super:))
Co do Babypolu to ja sie tam wybieram po buteli, smoki, pieluchy, cienki kocyk bawełniany itd.Bo po prześledzeniu cen ołaca mi się najbardziej.
zapraszam ubranka chłopiec dziewczynka nowe i idealne same znane angielskie marki
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4466707
możliwość odebrania Gdańsk Orunia, Chłem, Nowy Horyzont lub Wrzeszcz, raz w miesiącu Puck. Może czasem w weekendy Gdynia. Zapraszam do kontaktu.
Mam jeszcze do sprzedania leżaczek bright Starts hybrydowy używany 3m sporadycznie. Mała woli leżeć na płasko. Baterie gratis,
image
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4466707
możliwość odebrania Gdańsk Orunia, Chłem, Nowy Horyzont lub Wrzeszcz, raz w miesiącu Puck. Może czasem w weekendy Gdynia. Zapraszam do kontaktu.
Mam jeszcze do sprzedania leżaczek bright Starts hybrydowy używany 3m sporadycznie. Mała woli leżeć na płasko. Baterie gratis,
image
No ja nie czułam wcześniej ruchów :P tylko te wibracje, ale one są wyczuwalne dopiero jak się naprawdę wyciszę ;) ale teraz znów czuję - położyłam się bo po dzisiejszym lataniu po urzędach i sprzątaniu chałupki wszystko mnie boli :/ mam za nisko zmywarkę, za wysoko szafki z naczyniami :/ ciągle robię skłony i wyciągam się do góry :/ to samo z pralką i sznurami do wieszania.. więc gimnastykę mam codziennie niezłą..
Ja dopiero w piątek będę mogła skoczyć na zakupy, o ile nasz brzdąc nie wykręci znów numeru i nie odwróci się do mnie d*pką ;)
Ja dopiero w piątek będę mogła skoczyć na zakupy, o ile nasz brzdąc nie wykręci znów numeru i nie odwróci się do mnie d*pką ;)