Widok

Makijaż permanentny pani Ania Plichta co sądzicie?

Jestem umówiona z panią Anią na brwi metodą piórkową. Czy ktoś miał u niej również robione usta? Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Panią,

stosując tak poważne oskarżenie wobec kogokolwiek, należy mieć niepodważalne dowody potwierdzające jego słuszność.
W innym razie będzie ono bezpodstawne, a tym samym karalne polskim prawem.

W tym wypadku, kiedy wypowiada się Pani pod kątem mojego nazwiska, nad którego dobrą opinią ciężko pracuję, proszę o podanie na tym forum terminu i miejsca rzekomo wykonanego przeze mnie zabiegu wraz ze szczegółowym opisem niezadowolenia po nim.

Oczekuję odpowiedzi.

W innym wypadku i z braku potwierdzenia wiarygodności Pani oskarżeń, uważam temat za zamknięty i oczekuję sprostowania przez Panią na forum swojej wypowiedzi.
W innym razie będę zmuszona posunąć się do aspektów prawnych.

Jeśli chodzi o mnie, to w kartach moich Klientek nie jestem w posiadaniu osoby o takim imieniu.
Jak również nie przypominam sobie, ażeby jakakolwiek z moich klientek czuła się pokrzywdzona, bądź niezadowolona z wykonanego przeze mnie zabiegu makijażu permanentnego, a już na pewno pozostawiona sama sobie bez mojej na dany problem natychmiastowej reakcji.

Z poważaniem,

Anna Izabela Plichta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
....nie polecam tej Pani...udaje, że się na wszystkim zna, narzuca swoją wizję, to przecież ja będę chodzić z takimi ustami, a nie ona, wolę zapłacić więcej ale żyć zgodnie ze swoimi przekonaniami...tej Pani dziękuję. To tyle w tym temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam ponownie, ja już jestem po zabiegu u Pani Ani i jestem bardzo zadowolona z moich nowych brwi :-) Wszystko wyszło tak jak sobie wymyśliłam. Z całym przekonaniem polecam Panią Anię i przy okazji pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja robiłam u niej i nie polecam zrobiła mi krzywo brwi i teraz muszę tak chodzić, wygladam strasznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę podać numer tel do Pani Ani. Kom.: 608 883 523.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zainteresowana. czy mogę prosić o adres lub telefon?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (93 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry